Цитирай Първоначално написано от pdp-2_
Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
На моменти и аз изпитвам такива нужда...но - това е живота..добър или лош ,това е ...Остава да се вярва !!! Все някога ще изгрее слънце ( 1 фр преди мразеше да го казвам... ),но е така..трябват ни само сили и желание за борба !
Ба тва бил живота.. т'ва е само някво обвързване което ми трови живота от време на време..

--
Тъй като гледам се изясняват 2те алтернативи; да й кажа или да не й кажа, смятам ако ще казвам да е няква страшно подходяща ситуацията (с подкрепата на наркотични в-ва може би?(не съм много добър в тея изказвания и за т'ва самичък не мога :/)).

Няма ли да е най-добре да я забравя (горе-долу скоро свършва у-ще).. кажете ефикасен начин

---
Бре да ви имам форума! Опитах се да се регистрирам а то ми каза да питам мама и тате първо?!!??!
Еми брат... можеш... да се утешиш. С алкохол, други момичета... да позабравиш. Но от опит знам, че късно вечер когато е тихо или рано сутрин като станеш... първата ти мисъл ще е за нея. Проклети сме брат... проклети сме. Аз искам да съм като тия момчета на които не им пука, но съм прекалено труден характер мамка му. Емоционален съм, гръмни ме...
Ice_Queen@
Ако те поканя да излезем ще приемеш ли ?