.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Само секс?
    Guest

Съмняващата се

Здрасти, хора!

Моля за мнението ви по този мой въпрос- с гаджето ми сме вече почти година заедно, дълго преди това бяхме приятели. Той се държи много мило с мен, грижовен е. Но от 2-3 месеца е изключително сексуално активен-само да останем насаме и ме налазва, няма значение къде сме. Даже и кафене опитва с пръсти под масата. Понякога го коментира с един негов приятел /не пред мен/, но те са страшно близки. Явно е доволен от това, което прави и постига.

Абе не, че се оплаквам, но нормално ли е това? В смисъл, възможно ли е връзката ни да стане чисто сексуална? И въобще, нормално ли е чак пък толкова да го привличам?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Напълно нормално е.
    И моя ме налазва навсякъде..Без значение къде сме. Не се притеснявай, не е само секс. Просто ти се радва.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на iiirish
    при наличие на чувства една връзка никога не може да стане чисто сексуална ако си сигурна в своите и в неговите чувства вие никога няма да се отдадете изцяло и само на физическия контакт!
    и какво лошо между другото има във това да опитва с пръсти във кафенето!? ми при нас е нормално но връзката ни изобщо не опира само и единствено до секса!!!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Ееее какво му е лошото че иска по всяко време?Не е само заради секца спокойно
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Мега фен Аватара на koalka
    Радвай се момиче, че той те желае.Естествено, че е нормално, и ако има чувства е още по-добре.Не може с нищо друго да не ти показва любовта ти, че сега да се чудиш.Виж му поведението и ще разбереш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си