- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Относно freewebs.com
freewebs.com Някой знае ли как да го кирилизирам? Абе...не съм голяма хакерка и много не разбирам, ама искам да си сложа материали на кирилица, а не може..
Честно да си кажа, и аз го използвам. Но досега не съм разбрала как става. Пробвах, пробвах, най-накрая го написах на английски, не е много трудно.![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
На мен ми обясниха, но немохах да го направя. Ако искаш ще ти дам линк към темата в която ми обясниха, ако измислиш нещо....Първоначално написано от ErinEverly
Ок, дай.Първоначално написано от malka_sladuranka
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Оууу... тва и аз не го разбирам, някой мъж да ти каже![]()
Erin Everly
Е то това, дето ви е обяснено е за писане на сайт. А аз доколкото знам на freewebs се плавят блогове, и аз имах преди време. И щом е блог, използва възможностите на сайта => няма кирилица. Пиши на шльокавица или на анлийски.
Все пак ако някой знае дали може да каже.
има стига да си я инсталираш към браузъра