.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    eh pak sam az prosto az f
    Guest

eto za6to ste ne6tasni .....ne mislite s glavite si......

zdr,redovno pose6tavam tozi forum i vinagi me e bilo qd na temi ot roda na ''mn se karame'' ''kakda q promenq''' ''kakvo da pravq'' i proo4ie...taka spored men celiq problem idva ot tova 4e ne mislite kvo praite ,vinagi barzate a posle oleleeee!!!! drugoto koeto e sledkato se karate tolko,zamislete se dali ako bqhte opoznali 4oveka i ne vi dopada6e na harakter 6tqhte da ste s nego ...no eto 4e ne>vie pak barzate!ne mislite li 4e za da si izjiveem palnocenno teen jivota,bez nervi e nujno pone malko da se zamislim.i predi dA ''tragnete'' s nqkoi,zemeto go opoznaite i ve4e kogato e otminal perioda ''lubovta e lqpa'' i vie gledate realno na ne6tata,a o6te po hubavoto obi4ate 4oveka do vas s nedostatacite mi togava ve4e mojete da badete s nego.ni6to drugo nqma smisal......a sega kolko i da se vaikate,i da si izrevete o4ite...kakvoto ste si nadrobili takova 6te sarbate!!! ako nekoi misli 4e ne sam prava pls kajete,4e da ne bi samo az da sam izkukala i da mislq taka

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    ахахахахаха
    сру ама ти никога ли не си правила грешки от любов или любовни грешки?
    2 т. от правилника. Бан на профил

avtorkata
    Guest
    pravila sam mn qsno,tva e normalno.....4ovek ne e bezgre6en,dale4 sam ot taq misal,no qvno temata ne e mn razbrana sry.zna4i
    iskah da kaja po to4no 4e predi da trugnem s nqkoi trqbva da go opoznem,a ne samo zaradi fizi4eskoto privli4ane da sme s nego ei taka,i izvednaj aide pomagaite.e tva ve4e ne go razbiram~za si4ko se iska vreme

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от avtorkata
    pravila sam mn qsno,tva e normalno.....4ovek ne e bezgre6en,dale4 sam ot taq misal,no qvno temata ne e mn razbrana sry.zna4i
    iskah da kaja po to4no 4e predi da trugnem s nqkoi trqbva da go opoznem,a ne samo zaradi fizi4eskoto privli4ane da sme s nego ei taka,i izvednaj aide pomagaite.e tva ve4e ne go razbiram~za si4ko se iska vreme
    що да не тръгнеш с някой към който имаш привличане боже!??!Живота не е само любов!!!!Даже самата любов е многооо рядко явление ( ) . Прекрасно е когато я срещнеш и се отдадеш и т.н. ,но всеки си има свое разбиране .
    Да се иска помощ е нещо човешко,така се научава нещо ново най-малкото.
    Относно опознаването..хората се опознават цял живот!От месеца 2-3 не може да се опознае човека добре.Пък и да може ,сру,ама имаме много теми във форума,които доказват как някой момчета ( сру тва се сетих 1во за 1 тема по-надолу)са галантни,обсипват те с любов ,за тях си света..и ти глупачката се влюбваш,казваш си -аз го познавам отдавна ...и накрая тоой се променя или най-накрая разкрива онова гадно и черно в душата си и напълва щастливите ти очи със сълзи...

Изчакване,опознаване?
    тц............................

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Абе да сме живи и здрави, това е най-важното.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Вълка
    Аз пък мисля че авторката е права !
    Тва си е лично твое мнение!!!!!!Това че ти си съгласен , не значи че тя на 100% е права!!
    Ice и ти си донякъде права - че хората не са съвършени и всички правиме грешки Но с това идва и опита.
    Аз съм права за себе си !Не до някъде а напълно!Тва си е мое мнение и форума е място да се изслушваме и да изказваме мнение и т.н.(понеже си нов ти го казвам от сега)!!!

Ice карай по спокойно - за какво се нервираш ?
    какви чувства изпитвам си е мой проблем докато пиша и т.н. не се бях нервирала,виж,сега вече ти малко ме нервира

Понимаю?

Мега фен Аватара на koalka
    Това, което си написала не е така, определено.Това, че се караш с любимия човек понякога, не означава, че той не е за теб, защото еднакви хора няма!

Супер фен
    Avtorkata na temata do nqkyde e prava,no ne sym izcqlo syglasna s neq.Moje bi,ako chakah opredeleno vreme za da opoznaq nqkoi ot bivshite si gadjeta .. te shtqha da se prevyrnat v moi mnogo dobri priqteli i nikoga nqmashe da hodq s tqh.Ot duga strana s nqkoi nqmashe da trygna,zashtoto po kysno razbirah shto za hora sa i ot tova kakvo izliza,che 50% ot bivshite mi nqmashe da sym bila s tqh,nqmashe da sym pravila greshkite ot koito sym se pouchila i sega da se stremq da ne gi dopuskam i da imam po pylnocenni vryzki ot predi.Ne mislq,che za da byda s edin chovek trqbva zadyljitelno da go obicham ... zashtoto rqdko e tova nqkoi da byde s choveka,kogoto obicha(za jalost )
    Обичам те <3 !!!

avtorkata
    Guest
    priemam 4e moje da se karat,ni6to lo6o ne e tva i e normalno v edna vrazka,no ne e normalno ni6to da ne varvi,tva zna4i 4e ne si podbral 4oveka....ne e podhodq6tiq za teb za6toto si barzal da si ''fane6 ''gadje...

Супер фен
    Град
    priemam 4e moje da se karat,ni6to lo6o ne e tva i e normalno v edna vrazka,no ne e normalno ni6to da ne varvi,tva zna4i 4e ne si podbral 4oveka....ne e podhodq6tiq za teb za6toto si barzal da si ''fane6 ''gadje...
    ти да не искаш дам и кажеш че очакваш ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК да се появи на 14-15?!?!ахахахах...правилния човек се търси цял живот!!!!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Ти пишеш така все едно си безгрешна!
    Не прочетох темата докрай защото ме хванаха нервите.
    ако срещна някой непознат който супер много ме кефи и има привличане между нас защо да не тръгна с него?
    и това че понякога се караме с нашите приятели незначи че те не са за нас или нещо такова
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Голям фен
    Не и вярвайте.Нещастни сте защото сте грозни и тъпи няма друга причина
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Re: eto za6to ste ne6tasni .....ne mislite s glavite si.....

Цитирай Първоначално написано от eh pak sam az prosto az f
    zdr,redovno pose6tavam tozi forum i vinagi me e bilo qd na temi ot roda na ''mn se karame'' ''kakda q promenq''' ''kakvo da pravq'' i proo4ie...taka spored men celiq problem idva ot tova 4e ne mislite kvo praite ,vinagi barzate a posle oleleeee!!!! drugoto koeto e sledkato se karate tolko,zamislete se dali ako bqhte opoznali 4oveka i ne vi dopada6e na harakter 6tqhte da ste s nego ...no eto 4e ne>vie pak barzate!ne mislite li 4e za da si izjiveem palnocenno teen jivota,bez nervi e nujno pone malko da se zamislim.i predi dA ''tragnete'' s nqkoi,zemeto go opoznaite i ve4e kogato e otminal perioda ''lubovta e lqpa'' i vie gledate realno na ne6tata,a o6te po hubavoto obi4ate 4oveka do vas s nedostatacite mi togava ve4e mojete da badete s nego.ni6to drugo nqma smisal......a sega kolko i da se vaikate,i da si izrevete o4ite...kakvoto ste si nadrobili takova 6te sarbate!!! ako nekoi misli 4e ne sam prava pls kajete,4e da ne bi samo az da sam izkukala i da mislq taka

Еми тва вече ми писна да го повтарям.... Във всяка тема от типа "Ама той/тя ме заряза пък аз го/я обичам", "Ама той/тя е задник/кучка и пак го/я обичам", "Ама той/тя ме лъже и ми изневерява" винаги пиша "Ама да си мислил/а на време преди да стане така... Сега кеф ли ти е?..." както казах писна ми да го повтарям явно никой не вече не мисли кво прави и чак когато нагази в лайната мисли как ще се измъква....

Град
    Onfectia
    Ice и ти си донякъде права - че хората не са съвършени и всички правиме грешки Но с това идва и опита.
    Какъв опит
    Аз примерно съм съвършен...
    За какво говориш

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от gery_to
    Ти пишеш така все едно си безгрешна!
    Не прочетох темата докрай защото ме хванаха нервите.
    ако срещна някой непознат който супер много ме кефи и има привличане между нас защо да не тръгна с него?
    и това че понякога се караме с нашите приятели незначи че те не са за нас или нещо такова

Град
    Onfectia
    На мен ми пука.
    А който ми вярва може да ми звънне да го поздравя за оптимизма!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Докато ти разчета темата..ехеее 100 часа
    1-во Научи се да пишеш по-грамотно..
    и 2-ро не съм съгласна със нищо,от това което си написала.Значи не може в една връзка винаги всичко да протича гладко...И това,че понякога се слyчва да се скараме с гаджето си-не значи че не харесваме характера му.Няма безгрешни хора!
    f@nt@zi@

Град
    Onfectia
    Леле, в тоя форум много ще се повтарям... аз съм безгрешен!
    А не разбрах поста ти към кого беше адресиран, че третото ти око гледаше на другаде и се обърках!

avtorkata
    Guest
    1 vo ne sam kazala 4e sam bezgre6na,prosto kazvam da mislite s glavite si za6toto VREMETO NIKOGA NQMA DA SE VARNE NA ZAD ZA DA SE VAIKATE.KVOTO E STANALO STANALO,POVE4TO STE NA 15-18 GODINI,JIVOTA E PRED VAS,,I SQKA GRE6KA TRQBVA DA E POLU4ITELNA A NE FATALNA....NI6TO DRUK=GO NE ISKAH DA KAJA, SRY AKO NESAM BILA QSNA.....PROSTO MISLETE PREDI DA NAPRITE NE6TO!

Супер фен
    Град
    1 vo ne sam kazala 4e sam bezgre6na,prosto kazvam da mislite s glavite si za6toto VREMETO NIKOGA NQMA DA SE VARNE NA ZAD ZA DA SE VAIKATE.KVOTO E STANALO STANALO,POVE4TO STE NA 15-18 GODINI,JIVOTA E PRED VAS,,I SQKA GRE6KA TRQBVA DA E POLU4ITELNA A NE FATALNA....NI6TO DRUK=GO NE ISKAH DA KAJA, SRY AKO NESAM BILA QSNA.....PROSTO MISLETE PREDI DA NAPRITE NE6TO!
    Някой от нас мислят...други ще се научат..но тва ще стане само като си препатят.Живота не е само красиви моменти,рози и сърца...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    що да не тръгнеш с някой към който имаш привличане боже!??!Живота не е само любов!!!!Даже самата любов е многооо рядко явление ( ) . Прекрасно е когато я срещнеш и се отдадеш и т.н. ,но всеки си има свое разбиране .
    Да се иска помощ е нещо човешко,така се научава нещо ново най-малкото.
    Относно опознаването..хората се опознават цял живот!От месеца 2-3 не може да се опознае човека добре.Пък и да може ,сру,ама имаме много теми във форума,които доказват как някой момчета ( сру тва се сетих 1во за 1 тема по-надолу)са галантни,обсипват те с любов ,за тях си света..и ти глупачката се влюбваш,казваш си -аз го познавам отдавна ...и накрая тоой се променя или най-накрая разкрива онова гадно и черно в душата си и напълва щастливите ти очи със сълзи...

Изчакване,опознаване?
    тц............................
    Напълно съгласна!Коато едно момче те харесва,той прави всичко възможно за да те спечели...държи се мило и галантно.Когато ходите той прави всичко възможно за да те задържи,и пак се държи мило и галантно,но когато скъсате ти си нищо за него и той разкрива своята същност.А ти можеш само да гледаш как омайва следващата в своята паяжина...

ПП:Ами...това не е за всички момчета...нали винаги има изключения!!!

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    ти да не искаш дам и кажеш че очакваш ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК да се появи на 14-15?!?!ахахахах...правилния човек се търси цял живот!!!!
    HAHAHA 6te si vzema sledotursa4 i 6te go namerq toq pravilen 4ovek
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ice_cream_f
    HAHAHA 6te si vzema sledotursa4 i 6te go namerq toq pravilen 4ovek
    все някога ще го срещнеш..дали ще го задържиш или той теб е др въпрос....

хаха следотърсач

Голям фен
    mii mislq 4e ot edna strana si prava,no kogato 4ovek e vluben ne moje da se spre i da si kaje 4akai be..az tozi 4ovek poznaam li go tolkova dobre 4e da trygna s engo...nz tova e moito mnenie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си