- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- eto za6to ste ne6tasni .....ne mislite s glavite si......
Абсолютно!Първоначално написано от cherinka
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Първоначално написано от krisi_l@loka
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
ima ne6to vqrno taka po dobre da se zabavi vsi4ko ot na4aloto i da se opoznaqt horta mnn dobre i togava ve4e da stava kot stava ot kolkoto da se barza i na kraq ni6to dane se polu4i ....
Ами ти явно не си осещала лубоф до ся.... молетиса кат незнаиш нищо по-добре не дей писа ...
Аз Съм Си Аз Обичам ви всички !!!!
ТИ ШЕ КАЕШ! ТВА ЧЕ НА ТЕБЕ НЕ ТИ ИЗНАСЯ И НЕ МОЖЕШ ДА СИ ГО ПОБЕРЕШ В ПЛОСКАТА ТИКВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ДРУГИ ХОРА НЕ МОГАТ ДА ИМАТ ТОВА КОЕТО ТИ НЯМАШ ШЕ ДАМ ПРИМЕР.. МАЙКА МИ И БАща ми са от 15 годишни заедно! тва са повече от 20 години!Първоначално написано от Ice_Queen
Абе я го д*хай!!!!!!!! Къде съм казала че е невъзможно!Твоята като е ромбовидна о.к ,няма да споря...Първоначално написано от Анонимко
Та да възможно е да се срещне о.к,имам познати които ходят от 13 вече 5 години са заедно! Вземи прочти цялата тема отново ,за да видиш за какво се спори!- За изчакване и за временни забивки и кои какво подкрепя и в какво вярва!
И извинявай ако моята глава е ..как каза..няма значение ,защото вярвам в различно от твоето..тогава и ти нямаш много умствен багаж!
Със здраве...
2 т. от правилника. Бан на профил
i sigyrno se 4ykat sus sasedite!!!!!!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Zabivkite rulzzzzzzzz,lubovta e samo za tapaci!!!![]()