.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Абе да сме живи и здрави, това е най-важното.
    Абсолютно!

БебЕтатаа мииии

Цитирай Първоначално написано от krisi_l@loka
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Абе да сме живи и здрави, това е най-важното.
    Абсолютно!
    173 Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.

ima ne6to vqrno taka po dobre da se zabavi vsi4ko ot na4aloto i da se opoznaqt horta mnn dobre i togava ve4e da stava kot stava ot kolkoto da se barza i na kraq ni6to dane se polu4i ....

Ами ти явно не си осещала лубоф до ся.... молетиса кат незнаиш нищо по-добре не дей писа ...
    Аз Съм Си Аз Обичам ви всички !!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Цитирай Първоначално написано от avtorkata
    priemam 4e moje da se karat,ni6to lo6o ne e tva i e normalno v edna vrazka,no ne e normalno ni6to da ne varvi,tva zna4i 4e ne si podbral 4oveka....ne e podhodq6tiq za teb za6toto si barzal da si ''fane6 ''gadje...
    ти да не искаш дам и кажеш че очакваш ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК да се появи на 14-15?!?!ахахахах...правилния човек се търси цял живот!!!!
    ТИ ШЕ КАЕШ! ТВА ЧЕ НА ТЕБЕ НЕ ТИ ИЗНАСЯ И НЕ МОЖЕШ ДА СИ ГО ПОБЕРЕШ В ПЛОСКАТА ТИКВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ДРУГИ ХОРА НЕ МОГАТ ДА ИМАТ ТОВА КОЕТО ТИ НЯМАШ ШЕ ДАМ ПРИМЕР.. МАЙКА МИ И БАща ми са от 15 годишни заедно! тва са повече от 20 години!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    priemam 4e moje da se karat,ni6to lo6o ne e tva i e normalno v edna vrazka,no ne e normalno ni6to da ne varvi,tva zna4i 4e ne si podbral 4oveka....ne e podhodq6tiq za teb za6toto si barzal da si ''fane6 ''gadje...
    ти да не искаш дам и кажеш че очакваш ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК да се появи на 14-15?!?!ахахахах...правилния човек се търси цял живот!!!!
    ТИ ШЕ КАЕШ! ТВА ЧЕ НА ТЕБЕ НЕ ТИ ИЗНАСЯ И НЕ МОЖЕШ ДА СИ ГО ПОБЕРЕШ В ПЛОСКАТА ТИКВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ДРУГИ ХОРА НЕ МОГАТ ДА ИМАТ ТОВА КОЕТО ТИ НЯМАШ ШЕ ДАМ ПРИМЕР.. МАЙКА МИ И БАща ми са от 15 годишни заедно! тва са повече от 20 години!
    Абе я го д*хай!!!!!!!! Къде съм казала че е невъзможно!Твоята като е ромбовидна о.к ,няма да споря...
    Та да възможно е да се срещне о.к,имам познати които ходят от 13 вече 5 години са заедно! Вземи прочти цялата тема отново ,за да видиш за какво се спори!- За изчакване и за временни забивки и кои какво подкрепя и в какво вярва!
    И извинявай ако моята глава е ..как каза..няма значение ,защото вярвам в различно от твоето..тогава и ти нямаш много умствен багаж!

Със здраве...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest

Prosto az f

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i sigyrno se 4ykat sus sasedite!!!!!!!!

Zabivkite rulzzzzzzzz,lubovta e samo za tapaci!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си