- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм а той не знае
Блюбена съм в едно момче.Френд на брат ми е.Всяка сутрин преди училище аз брат ми и той пием кафе в едно заведение.Но той не обелва дума.Преди няколко месеца все искал да се запознае с мен(брат ми така каза)а сега само мълчи.Случва се да облеи някоя дума но само толкова.Разбрах че едно моиче от моя клас също го харесва намерила му номера и му праща смс,кликва му и като мине кола тича да види дали е той а аз се побърквам.Той си има приателка.Една сутрин докато пиехме кафе,аз казах"Леле ще трябва пак да тичам до уюилище,като тайно си мислех че той ще иска да ме закра!!А той само каза"Днес е такъв ден че можеш да седиш до обяд,и толкоз.Днес пак бяхме на кафе но него го нямаше.Тъкмо излизах от кафето когато той дойде,но щеше да е тъпо да се върна за да го видя.Мисля в събота да ида на олимпиада,за да мога на сутринта пак да го видя!Сутринта той докара до учлище гаджето на френда му и една гаднярка от моя клас.Идеше ми да заплача.Умолявам ви дайте съвет как да му покажа че го харесвам без да му казвам открио.защото брат ми ще ме убие ако разбере че си падам по него.Сега само като го видя и загубвам ума и дума.Почват да ми се подкосяват краката.Моля ви помогнете(на 15 съм а той на 21)Преди когато имах шанс с него го отбягвах а сега..![]()
![]()
НЕ ИСКАМ ДА СЕ МЕСЯ ВЪВ ВРЪЗКАТА МУ С ГАДЖЕТО И ДА РАЗБИЯ "ЛЮБОВТА "ИМ АКО ВЪОБЩЕ ИМА ТАКАВА,НО СЪМ ОТЧАЯНА