.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: protivoza4ata4ni

qsminnnnnnn
    Guest

protivoza4ata4ni

pih protivoza4ata4ni qsmin.za prav pat.po4nah gi i te nali s epo4vat ot parviqt den na cikala oba4e stanah 10 dni i ne mi svar6va.po4nah da povra6tam.osaznah 4e qvno ne mi distvat dobre i po dobre da gi spra.oba4e lekarqt mi kaza 4e kato gi spra pak 6te mi doide.molq vi kajete mis ega mi doide pak to to ne mi e svar6valo ve4e ot 20 dni.za6toto tolkova sma se pritesnila i samo pla4a nali 6te mi svar6i nali vse nqkoga 6te spre.adski podtiska6to e .4uvstvam se ujasno.preebah si celq organizam.az sam malko panika.molq vi s ekajete mi 4e seg a6te s enormalizira vsik4o i 6te s eopravq.vsmisal normalna reakci q etova na organizma.vse pak sam pila hormoni.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    govori s lekarq shtoto dvaiset dni ne e normalno...az sym na qsmin syshto kato tebe i nqmam problemi ( da chykna na dyrvo). menzisa mi e ot srqda do ponedelnik..kato po chasovnik a dano da e i taka za napred :P
    mila..govori s lekarq si 20 dena ne e normalno..

Guest
    Боже..20дена не е нормално,я говори с лекър..

Мега фен
    Веднага ги спри и отиди на лекар! Моята уж менстуация беше по 2-3 дни, когато веха противозачатъчни.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Боже..20дена не е нормално,я говори с лекър..
    пише се лекар
    Ми говори с лекАря

imash bebince v korem4eto
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Отивай веднага на лекар и спри хапчетата.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Re: protivoza4ata4ni

po dobre da gi spra.oba4e lekarqt mi kaza 4e kato gi spra pak 6te mi doide.quote]

ami SMENI LEKARQ
    "Ако човек мисли постоянно за опасностите, той никога няма да посмее да прави секс."

Голям фен
    Град
    София
    Посъветвай се с друг генеколог!И преди да ти предписват противозачатъчни е най-добре да ти направят изследвания на някои хормони...

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Върви при лекаря и му кажи, че искаш да ги спреш... Не е добре да ти върви 20 дни! Затова не харесвам тея противозачатъчни- много странични ефекти имат. Решавам си проблема със спирала!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз бих сменила гинеколога . Това наистина не е нормално . При мен всичко минава за три дена ( само че съм на други хапчета , не това , което ти пиеш ). Непременно се консултирай с друг

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    varna
    i az piq tezi hap4eta ot godina i ne6to. normalno e da ti te4e po-d1lgo i na men mi be6e taka p1rviq mesec, no posle te4enieto ti namalqva. predi kato mi idva6e be6e po 5-6 dni a sega e 3-4 max 5.p1rvite meseci g1rdite ti 6te porasnat, no posle pak 6te si v1rnat razmerite hihihih na men 4estno mi be6e zabavno. kojata ti se iz4istva ot vsqkakvi p1p4ici i petna. i bolkite pri menzisa iz4ezvat!!!!! na men zaradi tova mi gi predpisaha i sam mn dovolna, ve4e e drug vapros 4e s1m si spokoina i nqma nujda da se pritesnqvam ot bremennost. edinstveno povra6taneto ti mi se struva pritesnitelno, no 6tom lekarq ti e kazal da gi pie6 poslu6ai go. a tova 4e ti te4e po4ti mesec e pri vsi4ki protivoza4ata4ni. imam priqtelki koito piqt ne yasmin ami drugi i pri tqh sa6to e bilo taka. ako izdarji6 o6te malko - do sledva6tata opakovka, 6te vidi6 podobrenie v1v vsi4ko. li4no az se 4uvstvam strahotno otkakto gi piq. :

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си