Първоначално написано от
kis4e
До скоро бях скарана със приятелките си а покрай тях и със клас си.Започнах да се движа с едни момичета които са с една година по-малки от мен.Първоначално станах много добра приятелка с едното момиче,тя знаеше всичко за мен кого харесвам,какво обичам абе всичко.Тогава харесвах наистина много едно момче и почти успях да го спечеля и се наложи да замина на лагер и на другият ден тя се събраа с него.Тогава се скарахме жестоко и аз започнах да не и споделям толкова.Но за сметка на то ва намерих нов приятел в очите на едно друго момиче от групичката.Тя винаги ми помагаше и ме защитатаваше да се преборя с обидите нанесени от класа ми,но за жалост и тя ме предаде,първо че разбрах че ми говори зад гърба и за капак на всичко се опита да ме скара с най-добрият ми приятел(мга да го нареча даже брат).И понеже както класа ми обиждаше мен така и аз тях и други такива със момичетата от класа ми решихме да забравим миналото и да започнем отначало.Сега си се движа с тях и дори неща да забравя "другите ми прятелки".Днес получих едно писмо от тях в което те обиждаха мен и групичката ми,караха ме да избирам между тях и приятелките ми и аз им казах че немога вече да съм с тях.Явно от това те са се ядосали а пък и без мисълта да дразня едното момиче трагнах с нейното бивше гадже,и ми съобщиха утре да съм чакала писмо в което нещата които пишело няма да ми харесът защото такъв бил животът.
Кажете ми правилно ли съм постъпила като съм простила на приятелките си ,а не на предателките си.(само да оточня че колкото и да съм се карала с момичетата от класа ми те никога не са ме скарвали с найдобрите ми приятели)
П.С Малко дълго и сложно но който ме разбере ще му бъда много благодарна за съвета