- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спите ли?
Ти си гост. Те по дифолт са некултурниПървоначално написано от Анонимко
![]()
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
хаха аз лягям към 12 опитвам се да заспя, не става и съм будна до към 4-5![]()
аааа аз си имам и регистрация, ама не мога да влизам от работа...Първоначално написано от Trisha1991
![]()
Мхм...след твой запой, ако напишеш нещо тука, трябва на другия ден да те питаме за превод...(трябва да сътворим някъф речник...като Вили напише нещо неразбираемо търсим разни варианти у речника и така всички разбираме за що иде реч!Първоначално написано от Анонимко
)
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
ще е хубаво и аз да помня какво съм искал да кажа...
Еее..тука вече копи-пейст му е майката!![]()
А ако хич се не сетиш..за тва е речника!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Гръмни се, бе... зле си.Първоначално написано от Trisha1991
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Епа зависи, понякога спя, понкога не...
Ти какво? Нещо завиждаш на ношния ми живот ли? Хайде праз!Първоначално написано от bungle
И да питам тука яките фенове - Тази вечер ще се спи ли? \/
СПИМЕ![]()
и аз това си мислех...колко е яко да се изфукам във форум,че съм била на купонче...йеее мн съм яка...Първоначално написано от f@nt@zi@
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Днес вазирах от час. Ден на майстора е пък и реанимирам цял ден в къщи.Първоначално написано от rusalkata_
i ve4e golqmo geroistvo nqkvo lape det i 16 godini nqma bilo na kupon s 20 i kosur godi6niq si priqtel naebali sa go 10 cigana vra6ta se posred sutrinta zaspiva i posle bqga ot u4ili6te.... tipi4en model za sega6nata mladej.... palna degradiralost.... zasrami se be dete!!!! vse edno nqma da ima6 vreme kogato 6te kopunqsva6...4ak 6ti vtrasne... sme6ka... 4ak mi ide daПървоначално написано от Trisha1991
![]()
Trisha1991,
Ти явно не разбра намека на повечето хора, писали тук, че е адски тъпо да седиш и да се фукаш с купон, при положение, че едно 50% от форумците си ходим по купони, но не пускаме теми за това. Аууу... Колко съм яка, днес бях на купон и седях до 4 часа, йеееееееее.... Ако мислиш, че някой ще ти ръкопляска - много си се излъгала. Купонът, поне за повечето от форумците, не е току-що открит. Седи, грей се, очакваме тема
с обяснения за първата ти целувка или първият ти полов акт (). Айде
![]()
exploitedteen, ти понеже купон и алкохол не си виждал...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Ми повечето не сте ме разбрали. Не се фукам, само се забавлявам и пуснах тема ей така да се съберем купонджийте ама тука май повече пенсийки има. Не е поводът купона, а просто ми хрумна да пусна няква тема в 4 сутринта и да се забавляваме
Първоначално написано от Trisha1991
Темата можеше да е формулирана по начин, по който нямаше да жегнеш душичките на драгите ни съфорумнициТемата беше нещо от типа на "в 4 часа се прибирам от купон, колко съм яка". Сега... Тук пенсии няма, просто има хора, които успяват едновременно и да ходят на купони, и да си вършат задълженията.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
ае тая триша не ви ли се струва бледо копие на Стеснителната ?![]()
да, де, аз затова казах бледоПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
Ква е тая? Не съм я засилача тук. Явно и е писнало... я дайте линкове с нейни песни
Първоначално написано от Trisha1991
Песни??? Хаххахаха
Erin Everly
Има и клипове. Даже и един пълнометражен филм.
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХПървоначално написано от ErinEverly
аз бас държа че си блондинка та дрънкаш,блондинка ама от ония дето има вицове за тях![]()
![]()
Бтв съня е здраве![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
ти някакви тънки намеци ли пускашПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
![]()
..е да .....За тва - Водка Флирт
Тя запазва спомените нали така
П.П
аз не пия!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил