- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- kvo da napravq
Ваобще не трябва да се притесняваш. Това си ти и хората трябва да те приемат такава каквато си. Аз не слушам често метъл, но имам познати които го слушат и се обличат с някфи диви метълски дрешки. Всъщност те са много стабилни и имат приятели и в училище не им се подиграват. Не трябва да се правиш на такава каквато не си.. И просто се отпусни и изглеждай така както искаш. И съучениците ти те познават и някои от тях те харесват други не толкова предполагам, но са си изградили някфо мнение за теб и това че се обличаш различно от тях не трябва да им повлиява. И вие сте 18годишни и на такава възраст сте вече порастнали според мен и не би трябвало да има такива детски коментари. И прекалено се интересуваш от чуждото мнение. Прави това, което искаш. Обличай се както искаш и бъди приятелка с когото искаш. Не се оставай някой да ти влия до такава степен че да се страхуваш да покажеш истинската си същност. Това е твоят саобствен живот и ти сама взимаш решения за всичко свързано с теб! Не крий истинската си същност!
Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всички свои неща, които не си купил с пари.