- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво би ви накарало да сложите край на живота си?
Първоначално написано от olive_oil
Никога няма да сложа край на живота си! ... Колкото и труден да е понякога,по-добре да живеем'![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
+ Същата причина като теб + 1!Първоначално написано от olive_oil
1) Да не съм луд да направя това удоволствие на враговете си?!Ще ги мъча докато съм жив, самото ми съществуване, просто ги дразни и им бърка до костите. Аххх .... чуството е страхотно!
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Сетих се за едно момче от съседния клас.
Беше може би най- лъчезарния човек в даскалото, успяваше да те развесели и в най- трудните моменти. Всички го уважаваха и му бяха приятели.
За жалост 2 месеца преди абитуриентските баловете най- щастливия човек се превърна в най- нещастния заради смъртта на родителите му и една скапана пача която вместо да остане до него и да го подкрепи, го заряза като куче.
Никой друг не съумя да му помогне, както той помагаше на всички и няколко дни по-късно, останал без семейство и приятелка, момчето сложи край на живота си....... броени дни до един от най- хубавите моменти на всеки ученик и родителите му.
![]()
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Не мисля, че има нешо по-силно от желанието ми за жиовтНищо не е в състояние да ме изкара от релсите, че чак да искам да се самоубия
![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Колкото и пъти да ми се е случвало да искам да сложа край на живота си и то поради много прости, незначителни причини - не бих наранила себе си, камо ли пък да се самоубия xD Не виждам никакъв смисъл в това и в края на краищата животът е брутален, но прекрасен и аз се радвам на това!![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Първоначално написано от BrokenInnocence
![]()
Т'ва верно ли?
![]()
Аз не бих се самоубила, просто защото има прекалено много хора, за които си заслужава да живея![]()
![]()
+1Първоначално написано от GLeZoRanA
Ако ми спре нета![]()
твърде ме е страх от смъртта за да си посегна на живота... страх от това да не изгубиш всичко което си имал и всичко което си обичал..айде, ако бях набожен да знам кво става после - рая, ада знаем ги тея ама кат не вярвам в тия филми става по-голям екшън![]()
![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/