.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 237 от общо 237
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Аз специално имам прекалено много мечти, за да го направя.

Никога няма да сложа край на живота си! ... Колкото и труден да е понякога,по-добре да живеем'
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Аз специално имам прекалено много мечти, за да го направя.
    + Същата причина като теб + 1!

1) Да не съм луд да направя това удоволствие на враговете си?! Ще ги мъча докато съм жив, самото ми съществуване, просто ги дразни и им бърка до костите. Аххх .... чуството е страхотно!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Сетих се за едно момче от съседния клас.
    Беше може би най- лъчезарния човек в даскалото, успяваше да те развесели и в най- трудните моменти. Всички го уважаваха и му бяха приятели.
    За жалост 2 месеца преди абитуриентските баловете най- щастливия човек се превърна в най- нещастния заради смъртта на родителите му и една скапана пача която вместо да остане до него и да го подкрепи, го заряза като куче.
    Никой друг не съумя да му помогне, както той помагаше на всички и няколко дни по-късно, останал без семейство и приятелка, момчето сложи край на живота си....... броени дни до един от най- хубавите моменти на всеки ученик и родителите му.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Град
    Шумень
    Не мисля, че има нешо по-силно от желанието ми за жиовт Нищо не е в състояние да ме изкара от релсите, че чак да искам да се самоубия
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Колкото и пъти да ми се е случвало да искам да сложа край на живота си и то поради много прости, незначителни причини - не бих наранила себе си, камо ли пък да се самоубия xD Не виждам никакъв смисъл в това и в края на краищата животът е брутален, но прекрасен и аз се радвам на това!
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Самоубиеш се веднъж и после, цял живот умряла.
    Т'ва верно ли?
    Аз не бих се самоубила, просто защото има прекалено много хора, за които си заслужава да живея

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Няма такова нещо
    +1

Ако ми спре нета

Супер фен Аватара на nymphadora
    нищо обичам живота си!

Нишо,живота винаги има смисъл

твърде ме е страх от смъртта за да си посегна на живота... страх от това да не изгубиш всичко което си имал и всичко което си обичал..айде, ако бях набожен да знам кво става после - рая, ада знаем ги тея ама кат не вярвам в тия филми става по-голям екшън
    Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си