.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 237
    Голям фен
    Не бих искала да слагам край на живота си...естествено че и аз имампроблеми като всички но аз съм оптимист и мисля че всичко ще се оправи....

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Нищо не би ме накарало доброволно да се откажа от живота си.Независимо какво става в него,винаги всичко може да се промени.И без това след 60-70 години ще си умра без чужда помощ,трябва ли сега да приключа всичко?А колкото до самоубийствто,то е само безвъзвратно и глупаво решение на временен проблем.
    абсолютно!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Фен
    Град
    софия
    Няма такова нещо
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PR0
    всичките големи куражлии, бре бре бре бре
    Това,че си слагаш край на живота не те прави смел,а напротив...

Супер фен
    Нищо! Не ми е толкова лабилна психиката
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Бих се самоубила,само ако така мога да спася някой друг.

Град
    sofia
    kakvato s1m luda moje nqkoi put da se samoubiq no tova v nikakuv slu4ai nqma da e umi6leno

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от Fucking_Bitch
    И аз така. Но все пак зависи за кой бих си дала живота!!!

Голям фен
    Във всеки случай няма причината да е депресия, винаги се намира нещо, за което си заслужава да продължиш. Глупаво е да проявяваш чак такава слабост. Ако нещо бе накара да сложа край на живота си, то ще бъде заради нещо наистина сериозно, което не мога да си простя. Другата причина би била... като тази на Cool^girl (има грешки в името)

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Wseki chowek(predpolagam)e izpadal w takawa depresiq che se zamislql dali da ne sloji krai na jiwota si ... az lichno sum si go mislila ne wednuj,neznam dali ot depresiq ili psixikata mi e kraino labilna,no sum si go pomislila ... A kakwo znachi towa,ako ostanesh inwalid,shte se samoubiesh?Nqma li da se radwash,che wse pak si jiw,dori i "2ro kachestwo chowek"?
    No wenduj s edna fr komentirahme wuprosa okolo samoubiistwoto ... da si prereja wenite?!I kwo ... da chakam 2 chasa da mi izteche kruwta i chak togawa da umra .. othwurlihme go!Da skocha ot posledniq etaj na bloka?!Mi che to do moita kooperaciq blokchetata sa s max 5-6 etaja ... az sum korawo kple i wqrwam shte si ostana jiwa ... i twa se othwurlq!Da se nagultam s kup razlichni hapcheta?!Mda az dokato si gi izbera po cwetowe i gi izwadq ot opakowkite im mene shte mi mine meraka za samoubiistwo .. i towa se othwurlq!Taka che nashiq izwod beshe ... sha si jiweem sq kakto mojem,pozitiwno nastroeni i taka

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Има много неща, които са накарали да се замисля за живота. Той е твърде безценно нещо, за да си позволя ей така просто да се самоубия. Млада съм - той е пред мен, не съм изживяла най-хубавите си години и не съм видяла все още нищо от него. Вярно е, че има и гадни моменти, но те не биха ме накарали да си тегля чертата...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Супер фен
    Прекалено много ми се живее и не мисля че има нещо,което да ме принуди да направя подобна постъпка

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Fucking_Bitch
    Който и да е или определен човек?

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Много неща биха ме накарали да сложа край...но предпочитам някой друг да го направи..защото самоубийството е грях!
    А иначе съм виждал мой приятели които са се реали вените заради момичета!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен Аватара на koalka
    Не знаем в какви ситуации може да ни постави живота, но не мисля, че бих го направила.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Неща може и да има, но всичко е моментно, после ми минава ..., а и нямам смелостта да направя такова нещо..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    софия
    maika mi i ba6ta mi me podtikvat kum samoubiistvo (bez da go osuznavat razbira se)

Фен
    Град
    София
    ммм... не знам... напоследък съм толкова изнервена, че даже нещо съвсем незначително би ме накарало да свърша сама по-бързичко с моя противен живот...

Животът ми е по ценен от всичко друго на света

Град
    София
    Не знам...
    надявам се да янма такова нещо..

prekaleno mnogo obicham jivota si,i nqma takova neshto koeto da me nakara da go prekratq.kakvoto i da stava vajnoto e da ne se predavash,nali se pak tova koeto ne ni ubiva ni pravi po-silni.
    Вярваи в себеси,защото ти можеш всичко,це ни се ти превъзхождаш другите,не се даваи защото малко хора те заслужават,възползваи се от касотата си,зящото можеш да притежаваш много хора с много неща!

Фен
    Град
    SOFIA
    ni6to ne moje da me nakara da se samoubiq za6toto znam, 4e za vseki problem si ima re6enie !
    LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
    LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.

olive_oil написа:
    Аз специално имам прекалено много мечти, за да го направя

Az su6to nqmam mnogo me4ti,ili po to4no izob6to nqmam me4ti!
    РаЗлИчНа сЪм... нЕ чЕ сЪм БаНаЛнА! ИдЕаЛнА сЪм... нЕЕ чЕ сЪм НаХаЛнА! НеМоЖеШ дА Ме ИмАш... нЕ чЕ сЕ НаДуВаМ! оТ вСиЧкИ жЕнИ кОиТо НаЙ-МнОГо иСкАш-нАй МнОгО сТрУвАм!]

ако нещо мноо лошо ми се случи например да ослепея,да углошея,да стана инвалид...

Голям фен
    Нищо не може
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си