- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво би ви накарало да сложите край на живота си?
Не бих искала да слагам край на живота си...естествено че и аз имампроблеми като всички но аз съм оптимист и мисля че всичко ще се оправи....![]()
абсолютно!Първоначално написано от maybelline
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Няма такова нещо![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
Това,че си слагаш край на живота не те прави смел,а напротив...Първоначално написано от PR0
Нищо! Не ми е толкова лабилна психиката![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Бих се самоубила,само ако така мога да спася някой друг.
kakvato s1m luda moje nqkoi put da se samoubiq no tova v nikakuv slu4ai nqma da e umi6leno
И аз така. Но все пак зависи за кой бих си дала живота!!!Първоначално написано от Fucking_Bitch
Във всеки случай няма причината да е депресия, винаги се намира нещо, за което си заслужава да продължиш. Глупаво е да проявяваш чак такава слабост. Ако нещо бе накара да сложа край на живота си, то ще бъде заради нещо наистина сериозно, което не мога да си простя. Другата причина би била... като тази на Cool^girl (има грешки в името)
Wseki chowek(predpolagam)e izpadal w takawa depresiq che se zamislql dali da ne sloji krai na jiwota si ... az lichno sum si go mislila ne wednuj,neznam dali ot depresiq ili psixikata mi e kraino labilna,no sum si go pomislila ... A kakwo znachi towa,ako ostanesh inwalid,shte se samoubiesh?Nqma li da se radwash,che wse pak si jiw,dori i "2ro kachestwo chowek"?
No wenduj s edna fr komentirahme wuprosa okolo samoubiistwoto ... da si prereja wenite?!I kwo ... da chakam 2 chasa da mi izteche kruwta i chak togawa da umra .. othwurlihme go!Da skocha ot posledniq etaj na bloka?!Mi che to do moita kooperaciq blokchetata sa s max 5-6 etaja ... az sum korawo kple i wqrwam shte si ostana jiwa ... i twa se othwurlq!Da se nagultam s kup razlichni hapcheta?!Mda az dokato si gi izbera po cwetowe i gi izwadq ot opakowkite im mene shte mi mine meraka za samoubiistwo .. i towa se othwurlq!Taka che nashiq izwod beshe ... sha si jiweem sq kakto mojem,pozitiwno nastroeni i taka![]()
Има много неща, които са накарали да се замисля за живота. Той е твърде безценно нещо, за да си позволя ей така просто да се самоубия. Млада съм - той е пред мен, не съм изживяла най-хубавите си години и не съм видяла все още нищо от него. Вярно е, че има и гадни моменти, но те не биха ме накарали да си тегля чертата...
Прекалено много ми се живее и не мисля че има нещо,което да ме принуди да направя подобна постъпка![]()
![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Който и да е или определен човек?Първоначално написано от Fucking_Bitch
Много неща биха ме накарали да сложа край...но предпочитам някой друг да го направи..защото самоубийството е грях!
А иначе съм виждал мой приятели които са се реали вените заради момичета!!!![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Не знаем в какви ситуации може да ни постави живота, но не мисля, че бих го направила.
Неща може и да има, но всичко е моментно, после ми минава ..., а и нямам смелостта да направя такова нещо..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
maika mi i ba6ta mi me podtikvat kum samoubiistvo (bez da go osuznavat razbira se)![]()
ммм... не знам... напоследък съм толкова изнервена, че даже нещо съвсем незначително би ме накарало да свърша сама по-бързичко с моя противен живот...![]()
Животът ми е по ценен от всичко друго на света![]()
Не знам...
надявам се да янма такова нещо..
prekaleno mnogo obicham jivota si,i nqma takova neshto koeto da me nakara da go prekratq.kakvoto i da stava vajnoto e da ne se predavash,nali se pak tova koeto ne ni ubiva ni pravi po-silni.
Вярваи в себеси,защото ти можеш всичко,це ни се ти превъзхождаш другите,не се даваи защото малко хора те заслужават,възползваи се от касотата си,зящото можеш да притежаваш много хора с много неща!
ni6to ne moje da me nakara da se samoubiq za6toto znam, 4e za vseki problem si ima re6enie !
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
olive_oil написа:
Аз специално имам прекалено много мечти, за да го направя
Az su6to nqmam mnogo me4ti,ili po to4no izob6to nqmam me4ti!
РаЗлИчНа сЪм... нЕ чЕ сЪм БаНаЛнА! ИдЕаЛнА сЪм... нЕЕ чЕ сЪм НаХаЛнА! НеМоЖеШ дА Ме ИмАш... нЕ чЕ сЕ НаДуВаМ! оТ вСиЧкИ жЕнИ кОиТо НаЙ-МнОГо иСкАш-нАй МнОгО сТрУвАм!]
ако нещо мноо лошо ми се случи например да ослепея,да углошея,да стана инвалид...
Нищо не може![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..