.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 237
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Абсолютно нищо и никой. До последно има надежда

Guest
    I na men mis1lta za samoubiistvo mi e minavala prez glavata ,no se pak poglejdam ot hubava strana na ne6tata i namiram na4in da se opravq \/ ! P1k i samoubiistvoto ne e re6enie na problema,taka 4e po-dobre jiva

Град
    Пловдив
    няма такова животно
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Нямам тая смелост. Не, че гледам от хубавата страна на нещата, просто не ми стиска.
    Езикът е извор на недоразумения <Из "Малкият принц">

Guest
    След поредния скандал с наще.. вече 4,5 пъти се замислям дали да не го сторя.. Майка ми като ми е ядосана ме убижда как ли не.. казвала ми е: лайно. Днес ме изкара,че съм се дрогирала,а аз дори и не пуша кфо остава да се дрогирам... Абе каквато съм луда някой ден може и да го напраа тфа... Писна ми... много навътре вземам това което тя ми казва.. едно е да го каже някой друг,друго е тя да го каже....

Абсолютно нищо, живота е един дар от Бог и не бива да го унищожаваме и погубваме, дори не бива да си помисляме подобно нещо...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Не.Нищо не може да ме накара.Прекалено много хубави неща имам в живота си,за да му сложа край.Освен това имам и мечти,които чакат да бъдат изпълнени
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

ako ne izkaram izpita po matematika sled 7 klas naprimer dano da ne se slu4i za6toto naistina moga da napravq nqkoq glupost

Цитирай Първоначално написано от FuCk LoVe
    ako ne izkaram izpita po matematika sled 7 klas naprimer dano da ne se slu4i za6toto naistina moga da napravq nqkoq glupost
    Абе хлапе, ти добре ли си!? За някакъв изпит след 7- ми клас...
    Аз все още съм сред живите нищо, че не ме приеха в "Древни езици и Култура" в София, а древната история е моята страст...
    По дяволите, за подобна глупост заслужвате някой да ви хване и за ви "изтупа прахта"...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Голям фен
    mislil sam si go no samo dokat sam nerviran ( za dvaise - triise minuti ) i posle se oprava
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

si4ki 6te umrem wse nqkoga...

Голям фен
    Бих избрал да умра, ако краят на живота ми вече е настъпил, но се съмнявам, че с човек като мене тва ще се случи. Доколкото се познавам, точно обратното - ще оставя много недовършени неща след себе си.

Докато доста хора около мен още отсега са сложили край на живота си, как ще вегетират след завършване на даскало не ги знам...
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Няма такова нещо
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

^fallen_angel^
    Guest
    Opitvala sam se, da! V momenta sa6to si mislq za samoubiistvo, no vseki pat 6tom si go pomislq i si predstavqm kak roditelite mi, sestra mi i blizki stoqt varhu tqloto mi i pla4at...i znam kakva bolka bih im pre4inila! No ponqkoga prosto ne izdarjam... No kakvo da se pravi...

Фен
    Град
    софия
    Нищо!!!
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Мисля че няма нещо (в този момент),за което да си заслужава да умра,Но пък има доста неща,за които си заслужава да живея!!! (ВИНАГИ трябва да се гледа позитивно на живота ).Пък и обичам себе си прекалено много,за да си го причиня това нещо.
    f@nt@zi@

както е казал Хамлет

Кой би понасял гаврите и бича
    на времето, неправдата на силния,
    на гордия презрението, мъките
    горчиви на отвъргната любов,
    потъпкването на законите,
    безочието на властта, онуй
    презрение, което получава смиреното достойнство във нахрада
    от недостойнството - кой би търпял това, щом може да намери мир с едно замахване?

Но ужасът пред нещо след смъртта
    - страната неоткрита, от която не се е връщал никой пътник още -
    смущава волята и ето че по-скоро сме готови да търпим
    сегашните злини, отколкото
    към други неизвестни да се хвърлим.

... Така съзнанието ни създава от всички нас страхливци ...

от мен: поставете си цели, воювайте за тях
    и тук аз си казвам 'постигната и сега какво?'

сигурно всеки един от нас поне веднъж си е казвал онези лоши думи 'искам да погина'
    хаха, радвайте се бе хора как 'и сега какво' усмихнете се за тях
    изживейте тези хубави моменти
    everybody's singin'

Guest
    Не мисля,че има такова. Не мисля,че някога е имало такова. Не мисля,че някога ще има такова. Просто защото в моите разбирания думата ''самоубийство'' няма място. То за мен не съществува като вариант. Съществува за безверниците и слабаците. Не се имам за една от тях. Самоубийството-това е измислица-бягство за нереално подвластните на живота и бичовете му хора.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Не знам...не съм сигурен.
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Еми обикновено хората прибягват до самоубийството когато не могат да си решат проблемите, но не мисля, че това може да бъде решение на проблем! Най - гадно е загубата на близък човек, особено от семейството(от личен опит го знам). Някои хора от мъка по близкия човек прибягват точно до самоубийството! В крайна сметка живота продължава! Затова ви съветвам да си живеете живота въпреки трудностите, през които може да преминете. Винаги има изход от трудни ситуации! Стига човек да има желание, може да си подреди живота както иска!

li4no men ni6tu ne bi me nakaralo... har si jivota
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bquick
    Еми обикновено хората прибягват до самоубийството когато не могат да си решат проблемите, но не мисля, че това може да бъде решение на проблем! Най - гадно е загубата на близък човек, особено от семейството(от личен опит го знам). Някои хора от мъка по близкия човек прибягват точно до самоубийството! В крайна сметка живота продължава! Затова ви съветвам да си живеете живота въпреки трудностите, през които може да преминете. Винаги има изход от трудни ситуации! Стига човек да има желание, може да си подреди живота както иска!
    Човек се самоубива, защото е слаб, страхува се от живота и няма воля. Тва че на 8 годинки щях да скоча от втория етаж, защото наще не искаха да ми купят вафла е друго нещо.
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

НЯМА ТАКОВА НЕЩО
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Съществуват различни каузи, но вярвам че истината се крие в психиката на човека.

Вярвам че самоубийството е правилното решение само на определени проблеми, но не на всички.

*В Най тежките случаи, има хора които не искат да се примирят с нещастието си, но то е непроменимо.
    *И също така куп непостижими желания които отклоняват психиката към самоубийството.

~Но има хора които се предават на променимото нещастие.

*Вярвам че желанието да спреш да живэш, идва най вече от непроменимите факти на обстоятелствата.
    *Има случаи в които на един човек психиката решава да се самоубие преди да го убият.

~Има хора които изпитват прекалено силна омраза или любов (налудност), или други психически заболявания.

~*Има хора които са постигнали всичко което са искали но живота им омръзва по най странния начин.
    Дори само това че им е омръзнал света и нямат никакви проблеми които да са причина за самоубийството.

Не вички проблеми имат решение. Но да се самоубиеш или не, това може да зависи само от психиката.

А и в момента на акцията, не всички хора са способни да го направят.

Почти всички хора изпитват чувстъа. И когато настъпи часът на истината, има два варианта.

* Въпрос на избор, но не и на слабост.

~ Въпрос на болест.
    Вълкът кожата си мени, но нрава никога. Следя ви !

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Не смятам, че нещо би ме накарало да се самоубия.. Като знам после какво ме чака в отвъдното

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си