- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво би ви накарало да сложите край на живота си?
За момента НИЩО.Но ако нещо се случи с мен-примерно да стана инвалид бих се замислил.Единствено проблем от такова естество би ме накарал да се замисля да направя такова нещо.
Силен ли съм или глупак след като винаги избирам трудния път?
боже това е мнение от преди година. Тогава незнаех, че живота ми ще се срине напълно точно след няколко дни, а втори път на коледа. Преди година съм отговорила така оптимистично, но сега още като видях заглавието си казах "вече не си мечтая за играчки и бинбонки, а как ще изчезна завинаги от тук" Не искам да живея!!! Заобиколена съм от някакви тъпанари, които ме правят на глупачка, а се наричат "мое семейство'. И това ако не е достатъчна причина да сложа край на живота си, здраве му кажи.Първоначално написано от olive_oil
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Нищо!
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Найш кво, не се обиждай, ама такива сте ми мноо странни. Вместо да се амбицирате и да покажете, че не сте идиотите, за които ви мислят, вие ми ревете по ъглите и крещите "Не ща да живея!". Я стига! И моето семейство е някакъв отврат, ама кво да правя, дишам ги! Щото то ако можеше човек да си избира семейството ехеее.....Първоначално написано от olive_oil
Нищо не би ме накарало да се самозатрия освен евентуална глобална екологична катастрофа. Мисля обаче, че няма да сваря такава докато тровя земния въздух с алкохолните пари от съществуването си.
paska
аз не рева по ъглите и не се вайкам пред никого. Само пред вас. Но не съм виновна, че се случват такива неща в живота ми.Първоначално написано от astralized
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ако съм не способен да служа в армията.
Пука ли ти ?
Няма нещо,което да ме накара да се самоубия......Колкото и зле да се чувствам,колкото и да ми е тежко,за мен самоубийството е грях и бягане от проблемите....Само слабите хора прибягват до самоубийство.....Тези,които не могат да се изправят срещу трудностите и да ги преодолеят.....
Не мисля, че нещо би ме накарало да се самоубия!Първоначално написано от p4elata_brumze
Живота е най-хубавия подарък, който сме получили и не бива да се подиграваме с него...
![]()
ne mislq 4e ima ne6to, koeto da me nakara da se samoubiq (pone za sega...i se nadqvam da nqma)![]()
Нищо не може да ме накра да го направя.Дори и да ми се случи най лошото,пак ще го преодолея някакси.Не си заслужава да погубя мечтите си за бъдещото и всичките надежди,които съм хранила някога.Не си заслужава да изгубя живота си,така или иначе ще ми дойде редът рано и ли късно.![]()
Ем нз точно може в момнт в които са ми се случили много лоши неща
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
който пие бира , не умира ..Първоначално написано от Virt-Tuning
![]()
Принудата...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Az sa6to sam bezsmarten , dokazatelstvo ; piq kilo rakiq stavam i si trakvam !![]()
![]()
![]()
Seriozno ako ne6to bi slomilo 4ovek i toi da iska da umre e da zagubi vqra v sebe si.... !
да баннат w0sh![]()
Бахти тъпия ник имам
mi bih go napravil ako sym slqp ili sym bez race nema se zamislq daje[/b]
ddz
ами не знам ... надявам се никога да не ми се случва да искам да сложа край на живота си![]()
Бих го направила само,ако трябва да спася живота на родителите ми.
За нищо друго на света!![]()
Първоначално написано от malone
А как бихте се самоубили ?
Пистолет ?
Въже ?
5о МЛ водка венозно ?
10тия етаж ?
никой и нищо не би ме накарало да сложа край на живота си тоя живот ми е даден един път се живее![]()
No martini .. no party..
Каквото и да се случи, ако ще и всичките ми близки и приятели да умрат, щом още съм жив, значи има причина. За това човек не трябва сам да слага край на живота си, с изключение на екстремни ситуаций и каузи(война и т.н.).