.
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 237
    За момента НИЩО.Но ако нещо се случи с мен-примерно да стана инвалид бих се замислил.Единствено проблем от такова естество би ме накарал да се замисля да направя такова нещо.
    Силен ли съм или глупак след като винаги избирам трудния път?

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Аз специално имам прекалено много мечти, за да го направя.
    боже това е мнение от преди година. Тогава незнаех, че живота ми ще се срине напълно точно след няколко дни, а втори път на коледа. Преди година съм отговорила така оптимистично, но сега още като видях заглавието си казах "вече не си мечтая за играчки и бинбонки, а как ще изчезна завинаги от тук" Не искам да живея!!! Заобиколена съм от някакви тъпанари, които ме правят на глупачка, а се наричат "мое семейство'. И това ако не е достатъчна причина да сложа край на живота си, здраве му кажи.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Нищо!
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    летя надолу с главата
    боже това е мнение от преди година. Тогава незнаех, че живота ми ще се срине напълно точно след няколко дни, а втори път на коледа. Преди година съм отговорила така оптимистично, но сега още като видях заглавието си казах "вече не си мечтая за играчки и бинбонки, а как ще изчезна завинаги от тук" Не искам да живея!!! Заобиколена съм от някакви тъпанари, които ме правят на глупачка, а се наричат "мое семейство'. И това ако не е достатъчна причина да сложа край на живота си, здраве му кажи.
    Найш кво, не се обиждай, ама такива сте ми мноо странни. Вместо да се амбицирате и да покажете, че не сте идиотите, за които ви мислят, вие ми ревете по ъглите и крещите "Не ща да живея!". Я стига! И моето семейство е някакъв отврат, ама кво да правя, дишам ги! Щото то ако можеше човек да си избира семейството ехеее.....
    Нищо не би ме накарало да се самозатрия освен евентуална глобална екологична катастрофа. Мисля обаче, че няма да сваря такава докато тровя земния въздух с алкохолните пари от съществуването си.
    paska

Цитирай Първоначално написано от astralized
    Найш кво, не се обиждай, ама такива сте ми мноо странни. Вместо да се амбицирате и да покажете, че не сте идиотите, за които ви мислят, вие ми ревете по ъглите и крещите "Не ща да живея!". Я стига! И моето семейство е някакъв отврат, ама кво да правя, дишам ги! Щото то ако можеше човек да си избира семейството ехеее.....
    Нищо не би ме накарало да се самозатрия освен евентуална глобална екологична катастрофа. Мисля обаче, че няма да сваря такава докато тровя земния въздух с алкохолните пари от съществуването си.
    аз не рева по ъглите и не се вайкам пред никого. Само пред вас. Но не съм виновна, че се случват такива неща в живота ми.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Ако съм не способен да служа в армията.
    Пука ли ти ?

Град
    В АдА
    Няма нещо което би ме накарало

Няма нещо,което да ме накара да се самоубия......Колкото и зле да се чувствам,колкото и да ми е тежко,за мен самоубийството е грях и бягане от проблемите....Само слабите хора прибягват до самоубийство.....Тези,които не могат да се изправят срещу трудностите и да ги преодолеят.....

Re: Какво би ви накарало да сложите край на живота си?

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Има ли нещо, и ако да какво, което би ви накарало да сложите край на живота си?
    Не мисля, че нещо би ме накарало да се самоубия! Живота е най-хубавия подарък, който сме получили и не бива да се подиграваме с него...

Повече от фен
    ne mislq 4e ima ne6to, koeto da me nakara da se samoubiq (pone za sega...i se nadqvam da nqma)

Нищо не може да ме накра да го направя.Дори и да ми се случи най лошото,пак ще го преодолея някакси.Не си заслужава да погубя мечтите си за бъдещото и всичките надежди,които съм хранила някога.Не си заслужава да изгубя живота си,така или иначе ще ми дойде редът рано и ли късно.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ем нз точно може в момнт в които са ми се случили много лоши неща
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от Virt-Tuning
    Нищо аз съм безсмъртен
    който пие бира , не умира ..

Град
    Blondeland
    Принудата...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Az sa6to sam bezsmarten , dokazatelstvo ; piq kilo rakiq stavam i si trakvam !

Seriozno ako ne6to bi slomilo 4ovek i toi da iska da umre e da zagubi vqra v sebe si.... !

Град
    Sofia, Bulgaria
    да баннат w0sh
    Бахти тъпия ник имам

mi bih go napravil ako sym slqp ili sym bez race nema se zamislq daje [/b]
    ddz

Град
    в мазето ;dd
    ами не знам ... надявам се никога да не ми се случва да искам да сложа край на живота си

Бих го направила само,ако трябва да спася живота на родителите ми.
    За нищо друго на света!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от malone
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Няма такова нещо

Град
    Paramour Mansion
    А как бихте се самоубили ?
    Пистолет ?
    Въже ?
    5о МЛ водка венозно ?
    10тия етаж ?

Град
    dosta go smenqm
    никой и нищо не би ме накарало да сложа край на живота си тоя живот ми е даден един път се живее
    No martini .. no party..

Ако загубя всички близки

Град
    49 Layer
    Каквото и да се случи, ако ще и всичките ми близки и приятели да умрат, щом още съм жив, значи има причина. За това човек не трябва сам да слага край на живота си, с изключение на екстремни ситуаций и каузи(война и т.н.).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си