- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво би ви накарало да сложите край на живота си?
Ако загубя всякаква мотивация и липса на цели, ще се самоубия.Ако ми стиска де, в което се съмнявам.
Don't worry, be happy!
Това беше най-тъпия довод,който съм чувала...Да ти имам и проблема...Първоначално написано от <black soul>
![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Хм...семейството ми да умре,може би.Също и всичките ми приятели,или поне тези на ,които държа най-много.
Не бих го направила. Прекалено много обичам живота и прекалено ме е страх от смъртта. Пък и не съм садо-мазо да се утрепя сама![]()
Ako zagubq edinstvenia chovek, koito me obicha i koito pridava smisal na jivota mi - priatelq mi.
mn hora koito poznavam sa umreli ot rak vklu4itelno baba mi i dqdo mi,ako o4akva6 smurtta hubavo li 6te ti e az ot edna ka6lica i poludqvam nz ot ne6to drауч,от това ме заболя...мога да ти кажа,че не винаги се умира от рака...и какво ще рече "да живея така"
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аз не бих се самоубила - не съм толкова смела.
Ni6to ne bi me nakaralo da se samoubiq. :P
От всяка ситуация има изход..тъи че не мисля че има такова нещо..
ако няя манджа![]()
![]()
Каквото и да се случи да сложа край на живота си няма начин...Това не е решение..
Those who want to live, let them fight, and those who do not want to fight in this world of eternal struggle do not deserve to live
Първоначално написано от BallFace
Не прекалено е ценен 1 живот за да го загубя съзнателно![]()
Първоначално написано от Aleandra
+1![]()
mnogo ne6ta
И да почине някой мн ценен за мен човек- ще живея и то точно това ще ме мотивира да живея и за него.. защото той няма да е успял. Ако стана инвалид- пак ще живея.. ми чи като си инвалид не си човек ли? В днешно време има толкова улеснения за инвалиди, че.. Имаше един филм.. "Момиче за милиони". Ако ми се случи нещо подобно, може и да посегна на себе си.. тя освен че се осъкатява, си губи и всички мечти за същия живот и когато няма надежда няма смисъл.. Приказвам така, защото ми е минавало през ума самоубийството и то само защото живота ми нямаше смисъл (възможно най- тъпата причина), но всеки живее, за да го намери.. аз го намерих и съм по- щастлива от всякога![]()
moje bi ako zagubq deteto si!v smisul ne ako sum bremenna i go izgubq,a sled kato ve4e imam dete i ne6to,ne dai si Boje,se slu4i s nego!Togava 100% 6te se uni6toja!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Преди две години..баща ми почина...милиони пъти ми идваше да се самоубия..но не го направих заради майка ми,замислих се че ако загуби и мен,и тя би ме последвала..радвам се че премислих всичко...ее..след 2 месеца мама ще ражда ще си имам сестричка..никога няма да забравя баща ми..ще го сравнявам с приятеля на мама,но все пак ще се справя..това е живота не винаги всичко е цъфтящо..и сега си мисля..че единственото нещо което може да ме накара да сложа край на живота си е ако загубя и майка ми тогава вече няма да има какво да ме спре...![]()
![]()
засега нищо![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
нищо
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
abe hora kvi samoubiistva be...jivota e nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi...i vseki problem si ima reshenie...a samoubiistvoto ne e pravilnoto...imam mnogo mechti i ne bih iskala da pogubq jivota si suznatelno...
ako zagybq priqtelkata si po kakavto i da e na4in da se razdelim ili da se slu4i ne6ty s neq pf samo togava ina4e za vsi4ko 6te se borq i 6te q pazq i q pazq kolkoto moga![]()
![]()
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
почти нищо ... и със сигурност не някой!
ако, не дай си боже, се осакатя или знам, че ме чака гарантирана и болезнена смърт. може би, ако загубя смисъла на живота си (но понеже не знам какъв е той няма такава опастност) ...
нз, мразя да се предавам, а самоубийството е точно това, така че бих продължила да си живея напук на почти всичко![]()
... so much to live for, so much to die for ...