- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво би ви накарало да сложите край на живота си?
Наще .. от 4 години изобщо не намирам нормален начин за общуване с тях и няправо не знам .. . Много често съм си го мислила даже,но смятам че има пък много други хора и неща,за които си струва да живея. Пък и никога не бих им доставила това удоволствие да се оттърват от мен,ще ги тормозя до последно![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Не ми се мисли за толкова негативни неща...
Загуба на близък и любим човек...много проблеми...постоянно съм тръгвала да си слагам край на живота..ида не намирам друг изход..мн повредена психика имам:X
Тя заминава за шибаната Германия а аз не мога да живея без нея ... сериозно се замислям вече![]()
Няма такова нещо което да ме накара да сложа край на живота си!![]()
нищо не може да ме накара..по-скоро ще убия друг човек, отколкото да нараня себе си
раздяла с приятеля ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Ако всичко в което вярвам ме предаде.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Ако загубя човек когото много обичам.
Макар че това ми се е случвало и още съм жива.
Незнам,засега май нищо не може да ме накара![]()
mn 4esto zaradi f iil roditeli te si sam si mislel da se samoubivam ili pak zaradi skasvane s gadje ama prosto si kazvam za6to da si gubq jivota zaradi nqkoi si koito ne zaslujava toi da jivee pak az i taka prosto sam si go natqkvam i nqma takova ne6to koeto da me nakara da sloja krai na jivota si![]()
нищо ама хората които го правят явно са некви психари и търсат спасение в смъртта
никога за нищо на света не бих се самоубила!Ако някой си мисли,че животът му е достатъчно гаден,за да го направи да се замили за всички хора,които НАИСТИНА са зле,които няма къде да живеят,какво да ядът,не могат свободно да изповядват религията си,пият замърсена вода,преживяват война или са смъртно болни!![]()
Не мисля, че бих се самоубила.Просто искам да изживея адски много неща.Само като си представя реакцията на нашите примерно и разбирам колко егоистично е това.Може понякога да ми писва от всичко и от всеки, обаче тва е моментно настроение, което отшумява.Така, че едва ли нещо може да ме накара да го направя.
Come feed the rain..
Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..
нищо... не бих се самоубила, аз съм силна и винаги се боря до край..така че нищо не може да ме откаже от живота
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Къв е тоя емо въпрос?!Първоначално написано от p4elata_brumze
Животът е прекаленно кратък.Защо трябва да го съкратявам още повече?!![]()
Прекалено мнооого работи за да го направя , ама не мисля да го направя де![]()
Нищо не може да ме накара да сложа край на живота си!
никой и нищо.. живота е борба - остават само силните (другите стават емота или мрът за несподелената любов)![]()
![]()
![]()
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Бих се сомоубила ако всички хора и животни умрът а аз остана жива...![]()
ne... imam dosta silna psihika za da si pozvolq tova neshto .