- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво би ви накарало да сложите край на живота си?
На скоро загубих майка си и на моменти ми минава през ума да сложа край на живота си.
ако загубя всички които обичам, просто няма да мога да изкарам и ден
Смятам в този живот да пропусна самоубийството!!!!Не че чак толкова обичам живота, но определено не бих си посегнал сам!!!
![]()
НяМа ТаКоВа НеЩо!!!![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Нищо!Не ми се умира за глупости!
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
Бог ми е дал живота и той ще реши кога да го отнеме аз янмам право да го прекратя а и не съм тъпо емо мразя емотата
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
ами... незнамсигорно смъртта на някои много близък човек.. ддз
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
ni6o
(sun)~{}*
Нищо.
Щом вече съм толкова на дъното,че да искам да умра ...
значи мога да направя всичко.
Е,някои неща не се променят никога,колкото и смело или безразсъдно да се действа.Но мисля,че бих ги преживяла заради всичко останало.
аз толкова много проблеми съм имала и в момента имам и съм го закъсала много но никога не се предавам и щом до сега не съм го направила няма да го направя и за напред има хора които са до мен и ми дават сили
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Може да ви се струва тъпо ,но ако умрат всичките животни на света и останат само двуличните и гадни същества наречени Хора се самоубивам!
![]()
![]()
![]()
Прекалено много обичам животните за да преживея ,това което е на път да стане с тях! Спомням си един случай ,дядо ми почина /лека му пръст/ и всички плакаха ,а аз се усмихвах!Котката ми я убиха ,аз плаках ,а всички се усмихваха!![]()
![]()
Горкото ми коте!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Обичам да живея и знам как да живея,естествено има и лоши моменти,но и те отминават рано или късно....бих сложила край на живота си единствено ако се случи нещо лошо с брат ми...![]()
ммм може би ще прозвучи страхотно егоистино но аз мисля че мога да живея дори и самаобичам страшно много хората които са до мен винаги и съм сигурна 4е 6те ми е ужасно трудно без тях но не мисля че някой ден сички тези хора 6те заминат или най-лошото 6те умрът и мисля 4е ако загубя някого или не6то има достатъ4но други неща и хора за които да продължа живота си така че замислете се по-добре...ИМА ЛИ ЗАШО ДА ЖИВЕЕТЕ ?
![]()
XOXO...
Нещо което би менакарало да сложа край на живота си сигурно има, може би ако видя че няма за какво да живея, че съм самотна...това е нещото от което се страхувам най-мн да съм самотна...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На същото мнение съмПървоначално написано от blufer_1
![]()
sig ako se razboleq ot ne6to seriozno kato spin ili rak za6toto vse nqkoga umira6 ot tqh predpo4itam da se samoubiq otkolkoto da jiveq taka
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
ако изгубя някой мн близък човек или се проваля на шибаните матури ...![]()
![]()
но едва ли бих го направила, защото е грях
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
ауч,от това ме заболя...мога да ти кажа,че не винаги се умира от рака...и какво ще рече "да живея така"Първоначално написано от kriska__
а по темата-попринцип много си уважавам живота(като се има в предвид какво преживях миналата година) и нещо не би ме накарало да стигна до там,че наистина да сложа край на живота си
ако някой ден остана изцяло сама(без поднини,приятели и т.н),без надежда,без бъдеще,без любов,без пари и ака съм минала през поредица ужасни събития...мисля,че само тази комбинация би ме сринала тотално и бих желала смъртта
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Първоначално написано от malone
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ако загубя някои от роднините ми и приятелите ми... Но все пак живота ни е даден,за да живеем,а не да се самоубиваме.
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..