.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 237
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Никога. Няма нещо, което да е достатъчно силно, за да ме накара да поискам да умра.

+1

Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Аз си знам, че психиката и нервите ми са мн слаби така, че има твърде много неща, които биха ме накарали да се самоубия. Просто се опитвам да не се поддавам на временни импулси, защото знам, че после ще съжалявам... Самоубиеш се веднъж и после, цял живот умряла.
    +1

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    На скоро загубих майка си и на моменти ми минава през ума да сложа край на живота си.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ако загубя всички които обичам, просто няма да мога да изкарам и ден

Смятам в този живот да пропусна самоубийството!!!! Не че чак толкова обичам живота, но определено не бих си посегнал сам!!!

Град
    Варна
    absolutno ni6to

НяМа ТаКоВа НеЩо!!!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Град
    Da Projects
    Нищо!Не ми се умира за глупости!
    ....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....

....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....

Бог ми е дал живота и той ще реши кога да го отнеме аз янмам право да го прекратя а и не съм тъпо емо мразя емотата
    Straight Edge
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and fuck my head
    Hang out with the living dead
    Snort white shit up my nose

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    ами... незнам сигорно смъртта на някои много близък човек.. ддз
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    ni6o
    (sun)~{}*

Супер фен Аватара на _donna_
    Нищо.

Щом вече съм толкова на дъното,че да искам да умра ...
    значи мога да направя всичко.

Е,някои неща не се променят никога,колкото и смело или безразсъдно да се действа.Но мисля,че бих ги преживяла заради всичко останало.

аз толкова много проблеми съм имала и в момента имам и съм го закъсала много но никога не се предавам и щом до сега не съм го направила няма да го направя и за напред има хора които са до мен и ми дават сили
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Супер фен
    Град
    България
    Може да ви се струва тъпо ,но ако умрат всичките животни на света и останат само двуличните и гадни същества наречени Хора се самоубивам!

Прекалено много обичам животните за да преживея ,това което е на път да стане с тях! Спомням си един случай ,дядо ми почина /лека му пръст/ и всички плакаха ,а аз се усмихвах!Котката ми я убиха ,аз плаках ,а всички се усмихваха! Горкото ми коте!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Sofia
    Обичам да живея и знам как да живея,естествено има и лоши моменти,но и те отминават рано или късно....бих сложила край на живота си единствено ако се случи нещо лошо с брат ми...

ммм може би ще прозвучи страхотно егоистино но аз мисля че мога да живея дори и сама обичам страшно много хората които са до мен винаги и съм сигурна 4е 6те ми е ужасно трудно без тях но не мисля че някой ден сички тези хора 6те заминат или най-лошото 6те умрът и мисля 4е ако загубя някого или не6то има достатъ4но други неща и хора за които да продължа живота си така че замислете се по-добре...ИМА ЛИ ЗАШО ДА ЖИВЕЕТЕ ?
    XOXO...

Емии....това може да се случи доста трудно..

Нещо което би менакарало да сложа край на живота си сигурно има, може би ако видя че няма за какво да живея, че съм самотна...това е нещото от което се страхувам най-мн да съм самотна...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от blufer_1
    Бог ми е дал живота и той ще реши кога да го отнеме аз янмам право да го прекратя а и не съм тъпо емо мразя емотата
    На същото мнение съм

Град
    in my world!
    sig ako se razboleq ot ne6to seriozno kato spin ili rak za6toto vse nqkoga umira6 ot tqh predpo4itam da se samoubiq otkolkoto da jiveq taka
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

ако изгубя някой мн близък човек или се проваля на шибаните матури ... но едва ли бих го направила, защото е грях

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Град
    Between The Hell and The Heaven
    Цитирай Първоначално написано от kriska__
    sig ako se razboleq ot ne6to seriozno kato spin ili rak za6toto vse nqkoga umira6 ot tqh predpo4itam da se samoubiq otkolkoto da jiveq taka
    ауч,от това ме заболя...мога да ти кажа,че не винаги се умира от рака...и какво ще рече "да живея така"

а по темата-попринцип много си уважавам живота(като се има в предвид какво преживях миналата година) и нещо не би ме накарало да стигна до там,че наистина да сложа край на живота си
    ако някой ден остана изцяло сама(без поднини,приятели и т.н),без надежда,без бъдеще,без любов,без пари и ака съм минала през поредица ужасни събития...мисля,че само тази комбинация би ме сринала тотално и бих желала смъртта

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от malone
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Няма такова нещо
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Цитирай Първоначално написано от malone
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Няма такова нещо

Ако загубя някои от роднините ми и приятелите ми... Но все пак живота ни е даден,за да живеем,а не да се самоубиваме.
    There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си