Цитирай Първоначално написано от olive_oil
Цитирай Първоначално написано от olive_oil
Аз специално имам прекалено много мечти, за да го направя.
боже това е мнение от преди година. Тогава незнаех, че живота ми ще се срине напълно точно след няколко дни, а втори път на коледа. Преди година съм отговорила така оптимистично, но сега още като видях заглавието си казах "вече не си мечтая за играчки и бинбонки, а как ще изчезна завинаги от тук" Не искам да живея!!! Заобиколена съм от някакви тъпанари, които ме правят на глупачка, а се наричат "мое семейство'. И това ако не е достатъчна причина да сложа край на живота си, здраве му кажи.
Найш кво, не се обиждай, ама такива сте ми мноо странни. Вместо да се амбицирате и да покажете, че не сте идиотите, за които ви мислят, вие ми ревете по ъглите и крещите "Не ща да живея!". Я стига! И моето семейство е някакъв отврат, ама кво да правя, дишам ги! Щото то ако можеше човек да си избира семейството ехеее.....
Нищо не би ме накарало да се самозатрия освен евентуална глобална екологична катастрофа. Мисля обаче, че няма да сваря такава докато тровя земния въздух с алкохолните пари от съществуването си.