.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Oburkana.......
    Guest

ba6ta mi i baba mi....

purva zdraveite i mersi 4e pro4etohte temata mi
    pi6a temata za6toto me e strah ot ba6ta mi i maika mu (baba mi) mn me e strah ot tqh n6 ne sami napravili oba4e mi kazaha edni ne6ta koito me spekoha dosta i sega kato ivdq ba6ta mi u nas vednaga se maham ot staqta otivam v drugata ako toi doide az pak se mestq a ako me popita n6 otgovarqm s edna dumi4ka i pak se maham ot staqta
    a te ni6to ne sami napravili taka de baba ni6to ne mi e napravila
    oba4e ba6tami mi padna mn nisko v o4ite ama tva e ve4e druga tema
    nz nz nz kakvo da pravq samo ne mi kazvaite da se opitam da pogovorq s nego 6tot ne moga da go pogledna toi si ima edin mn stra6en pogled i prosto kato me pogledne imam 4uvstvoto 4e 6te mi izbie zubite
    vuobrazqvam li si nz no mi e mn gadno dobre 4e imam mn dobri priqteli koito mi pomagat
    Emi tova be6e ako iskate ni6to ne pi6ete vajnoto za men e 4e si izlqh du6ata , Bye

Re: ba6ta mi i baba mi....

Цитирай Първоначално написано от Oburkana.......
    purva zdraveite i mersi 4e pro4etohte temata mi
    pi6a temata za6toto me e strah ot ba6ta mi i maika mu (baba mi) mn me e strah ot tqh n6 ne sami napravili oba4e mi kazaha edni ne6ta koito me spekoha dosta i sega kato ivdq ba6ta mi u nas vednaga se maham ot staqta otivam v drugata ako toi doide az pak se mestq a ako me popita n6 otgovarqm s edna dumi4ka i pak se maham ot staqta
    a te ni6to ne sami napravili taka de baba ni6to ne mi e napravila
    oba4e ba6tami mi padna mn nisko v o4ite ama tva e ve4e druga tema
    nz nz nz kakvo da pravq samo ne mi kazvaite da se opitam da pogovorq s nego 6tot ne moga da go pogledna toi si ima edin mn stra6en pogled i prosto kato me pogledne imam 4uvstvoto 4e 6te mi izbie zubite
    vuobrazqvam li si nz no mi e mn gadno dobre 4e imam mn dobri priqteli koito mi pomagat
    Emi tova be6e ako iskate ni6to ne pi6ete vajnoto za men e 4e si izlqh du6ata , Bye
    Ъъъ... нищо от тфа дет написа не разбрах,но си4конякак щесе нареди!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Абре само мога да предполагам какво ти е казал...
    Трябва се радваш, че имаш истински приятели.
    Друго не се сещам.

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    И аз почти нищо не разбрах...можеш поне да ни подскажеш малко какво си разбрала за него и ние може би ще ти помогнем...
    Кучка съм, но не твоята...

i az mnogo ne razbrah, obache pogovori s vashte ... uspeh
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Guest
    Ами 6том не може6 да намери6 сили да говори6 с него(а мисля, 4е трябва), просто трябва да избягва6 контакти с него. Явно ти наистина си доста напла6ена. Просто се старай да не го вижда6 6том сретите ви не са приятни за теб.

Голям фен
    Emi pogovri s tqh-moje da ne te razberat no pone si opital

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от even_in_death
    И аз почти нищо не разбрах...можеш поне да ни подскажеш малко какво си разбрала за него и ние може би ще ти помогнем...
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Фен
    Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от even_in_death
    =D>

Супер фен
    Ем споко,и аз с моя баща не говоря много много

awe kvo tolko e stanalo 4e nemoje6 da govori6 s ba6ta si.prestani s tiq gluposti.setgni se i pogovori s nego.kato go izbqgva6 ni6to ne pravi6.samo suzdava6 o6te po golqmo naprejenie

I kakvo tolkova ti e kazal?
    Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си