- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оргазъм :)
Значи тази анкета е за жените. Интересно ми е да видя резултатите. Просто си правя някаква статискика.![]()
ПП извинявам се ако има подобна тема...![]()
НИКОГА не симулирам.
Няма нужда. Момченцето ми си знае работата. Муахахахах.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ако не симулирам, има възможност мъжът да се старае повечко. А ако симулирам, ще реши, че е бог и ще трябва да симулирам през цялото време, докато съм с него. Не е оферта.
дамПървоначално написано от bungle
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
moito gadje 4esto puti e dostigala do orgazum
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Може и да симулира, не бъди сигурен...Не че искам да кажа нещо....Първоначално написано от john_kaleka
![]()
abe neznam ama izglejda 4e e dovolna ot men!!!!dano da e taka
даа...дано да е така...Първоначално написано от john_kaleka
![]()
abe malka sladuranaka vinagi sum se pital koia e taia macka na snimkata????nqkoia aktrisa li e???
Moderated by ^npocTo^a3^f^
10 точка от правилника + 2ра по-надолу! Отнася се и за malka_sladuranka и `Death`Whore`!
Постовете ви, нарушаващи правилата, са изтрити!
Понякога![]()
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
случвало се е
Първоначално написано от ThePainIsReaL
брей....даже не съм се и сетила. Ако става въпрос имаше още един отговор, ама незнам защо като пускам анкета последното ми го реже
![]()
Sled kato napi6e6 i posledniq variant za otogvor natisni otnovo ADD OPTION, bi trqbvalo da staneПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Ina4e - ne, ne simuliram![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Не симулирам, по-добре да знае реалната ситуция. За мен това и е лъжа и не бих могла да поддържам такава връзка. За мен казването на истината е изключително важно и заради лъжа бих прекратила връзка, въпреки че 2 пъти вече простих, ама той вече знае, че трети шанс едва ли ще има.
Та какъв пример ще му давам да не ме лъже никога повече, като в същото време аз бих го лъгала.
А и както вече казаха, симулирам ли- има вероятност да намали старанието към доставяне на максимално удоволствие![]()
слу4вало се е![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Не симулирам,няма смисъл![]()
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
edno 6te vi kaja na vas jenite - simuliraite si , vie gybite ot cqlata rabota ne s1m li prav ?
Така е ама какво да ви правим някои от вас като сте некадърнициПървоначално написано от Анонимко
(НЯКОИ)
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
togaz zemi sa opla4i na nekad1rniq ti aver i mu kaji 4e simulira6 ne sa skatavai ! nakarai go da gleda nqkvi filmi ili da 4ete nqkoq kniga po v1prosa ! a mnogo mi e 4ydno nii m1jete kat sme nekad1rni vii jenite si4ko si mojete perfektno nali ? ako znae6 kolko nedovolni m1je ima , nqkoi izneverqvat daje ! tva spored teb na kakvo se d1lji ? ei mnoo sa nervq ve emi kat si nedovolna si br1kni v ga6ti4kite i se oprai sama ! ne az naprao ne znam kakvo da kaja ! pak kazvam - momi4eta simuliraite si ! ot cqlata rabota samo vie gybite tova e
Никога не съм стимулирала оргазъм.
Не. Няма нужда да го правя - да симулирам![]()
>>> House Music <<<