.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Козметика

Сладка Теди :)
    Guest

Козметика

Искам да ви питам ползвали ли сте козметика на Елеа(мисля, че така се пише) и доволни ли сте от нея. Конктретно ме интересуват кремовете за лице, но и за другите им продукти кажете. Мерси

Фен
    Град
    {In YoUr HeArT}
    ами аз довчера имах почистващо тоалетно мляко за суха кожа и да ти кажа съм доволна
    {{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}

На Елаеа имам само 1 тоник за лице и съм доволна.Готино мирише и ми овлажнява добре лицето-щото аз съм със смесена кожа и на сухите у4астъци ми влияе добре.За кремове на Елеа не съм 4увала да има

Фен
    Град
    Монтана
    специялно за кремове ползвам само утвърдено марки като Нивеа и там др по големи..а на елеа имах едно за почистване розово с гранули и мн ми хареса
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Guest
    Az imam edna maska na elea za matirane i sam mnoooogo dovolna

Голям фен
    ммм аз за първи път 4увам за тази фирма .. тя всъшност каква е .. не е българска нали .. и какви продукти предлагат

Мега фен Аватара на koalka
    Ми май нещата не са им лоши.Депилатора съм използвала на Елеа, който е добър.

Guest
    da ti kaja imala sym samo edin balsam za ustni na elea, no si struvashe, beshe perfekten, za dr 4ast ot kosmetikata im ne moga da ti kaja...

Град
    Пловдив
    Аз съм ползвала само антибактериалната серия но не ми допадна.т.е.при мен нямаше никъкъв ефект.Предполагам,че другите им продукти са по-добре

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Аз ползвам едно ексфолиантче на Елеа и съм доволна
    Колото до тва ква е марката: българска е, аз до колкото знам

Az imah gel za izmivane,ama ne bqh mnogo dovolna!Mama polzva depilatoara na ELEA,no e dovolna ot nego!
    A tq sy6to polzva6e ot moq gel za lice,ama na neq i deistva6e mnogo dobre!
    Gela e ot rozovata seriq,a moqta koja e suha,zatova moje bi ne mi e bil podhodq6t!Za suha koja e podhodq6ta zelenata seriq na ELEA!
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata_anastasia
    Az imah gel za izmivane,ama ne bqh mnogo dovolna!Mama polzva depilatoara na ELEA,no e dovolna ot nego!
    A tq sy6to polzva6e ot moq gel za lice,ama na neq i deistva6e mnogo dobre!
    Gela e ot rozovata seriq,a moqta koja e suha,zatova moje bi ne mi e bil podhodq6t!Za suha koja e podhodq6ta zelenata seriq na ELEA!
    Зелената серия е за комбинирана кожа, а розовата си е точно за суха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си