- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметика
Искам да ви питам ползвали ли сте козметика на Елеа(мисля, че така се пише) и доволни ли сте от нея. Конктретно ме интересуват кремовете за лице, но и за другите им продукти кажете. Мерси![]()
ами аз довчера имах почистващо тоалетно мляко за суха кожа и да ти кажа съм доволна![]()
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
На Елаеа имам само 1 тоник за лице и съм доволна.Готино мирише и ми овлажнява добре лицето-щото аз съм със смесена кожа и на сухите у4астъци ми влияе добре.За кремове на Елеа не съм 4увала да има![]()
Az imam edna maska na elea za matirane i sam mnoooogo dovolna
ммм аз за първи път 4увам за тази фирма .. тя всъшност каква е .. не е българска нали .. и какви продукти предлагат![]()
Ми май нещата не са им лоши.Депилатора съм използвала на Елеа, който е добър.
da ti kaja imala sym samo edin balsam za ustni na elea, no si struvashe, beshe perfekten, za dr 4ast ot kosmetikata im ne moga da ti kaja...
Аз съм ползвала само антибактериалната серия но не ми допадна.т.е.при мен нямаше никъкъв ефект.Предполагам,че другите им продукти са по-добре![]()
Аз ползвам едно ексфолиантче на Елеа и съм доволна![]()
Колото до тва ква е марката: българска е, аз до колкото знам![]()
Az imah gel za izmivane,ama ne bqh mnogo dovolna!Mama polzva depilatoara na ELEA,no e dovolna ot nego!
A tq sy6to polzva6e ot moq gel za lice,ama na neq i deistva6e mnogo dobre!
Gela e ot rozovata seriq,a moqta koja e suha,zatova moje bi ne mi e bil podhodq6t!Za suha koja e podhodq6ta zelenata seriq na ELEA!![]()
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
Зелената серия е за комбинирана кожа, а розовата си е точно за сухаПървоначално написано от kukli4kata_anastasia
![]()