- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Канолколит :(
Как да си изчиста каноколита от ръцете.. не съм се залепил но ми пари а незная с какво да го изчиста?!
Нищо не пише на шишенцето то е едно малко прозрачно а с водата как да процедирам?
Чакаш го да изсъхне и после си го белиш кат' коричка![]()
"Как ми пречат, майко, ръцете... особено двете"![]()
Ооо и аз много пъти съм се цапала с такива гадости. Изчакай да изсъхне хубаво...вода...чоплиш и ще падне до няколко часа...
Мда взимаш някоя игличка и се чоплиш с нея ......
Аз пък си изгризвам кожата където е залепнало
Измий се с бензин. Ще го изчисти добре. После си измий ръцете с топла вода и сапун, за да разкараш смрадта.
Не става ли с гореща вода![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Iz4akai da izsuhne i go obeli kato kori4ka.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
айко не се махне със сичките по гони съвети изчакаи само да си падне
тва е варианта а другия беше както някой каза по горе с бензин...аз лично ако стане така да се нацапам веднага го почиствам с лакочистител,ама невярвам ако е засъхнало дали лакочистителя е достатъчно силен да го изтриеПървоначално написано от fаke
това е бързия на4ин.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
А лесния на4ин е да по4акаш 3-4 дни и само си пада.
s lako4istitelПървоначално написано от Анонимко
Абе с топла вода съава от ноктите пък не знам![]()
Аз си лепя ноктите с това като се счупят!Чудеса върши!
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...