.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    мими19
    Guest

за баскетболистките..

Здравейте!

Какво мислите за момичетата които тренират баскет и харесват този спорт?Познавате ли такива и мислите ли че са мъжкарани и примерно че харесват момичета само защото тренират мъжки спорт или по някакви други причини...?
    Аз имам една позната,която тренира баскет и е много свестен човек..но понякога се държи доста..мхм...мъжки и така реагира..абе походката,поведението,начи на по който говори..не е много момичешки..
    И много често съм чувала от момчета че хубави баскетболистки няма..

Как мислите? :P

Супер фен
    Оф ! Писна ми вече....защо слагате всички под общ знаменател ?!?!?!Това си е напълно индивидуално.И аз познавам момичета,които тренират баскетбол и се държат като нормални момичета за своята възраст.Познавам и момичета,който нищо такова не тренират,но се държат като момчета

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Познавам едно момиче от националния отбор по баскетбол. Супер яка мацка, няма грешка!!! Наистина е доста висока, но определено не е мъжкарана. Не можеш да определиш един човек само по това какво тренира.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    И аз съм виждала такива мъжкарани, но за щастие не всички са такива
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    еми май не познавам такива мацки ама мисля,че можеш да познаеш,че някоя мацка тренира баскет само ако я видиш с екип...дори и да е висока това нищо не значи...
    Иначе си ме кефят евала им...и аз обичам баскет ама не тренирам

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Пфуу познавам колкото си искаш баскетболистки все пак едно време и аз бях такава ... По - голямата част от отбора пък и от другите отбори бяха големи мъжкарани ама имаше и много сладки мацки в отборите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си