- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за баскетболистките..
Здравейте!
Какво мислите за момичетата които тренират баскет и харесват този спорт?Познавате ли такива и мислите ли че са мъжкарани и примерно че харесват момичета само защото тренират мъжки спорт или по някакви други причини...?
Аз имам една позната,която тренира баскет и е много свестен човек..но понякога се държи доста..мхм...мъжки и така реагира..абе походката,поведението,начи на по който говори..не е много момичешки..
И много често съм чувала от момчета че хубави баскетболистки няма..
Как мислите?:P
Оф ! Писна ми вече....защо слагате всички под общ знаменател ?!?!?!Това си е напълно индивидуално.И аз познавам момичета,които тренират баскетбол и се държат като нормални момичета за своята възраст.Познавам и момичета,който нищо такова не тренират,но се държат като момчета![]()
Познавам едно момиче от националния отбор по баскетбол. Супер яка мацка, няма грешка!!! Наистина е доста висока, но определено не е мъжкарана. Не можеш да определиш един човек само по това какво тренира.
И аз съм виждала такива мъжкарани, но за щастие не всички са такива![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
еми май не познавам такива мацки ама мисля,че можеш да познаеш,че някоя мацка тренира баскет само ако я видиш с екип...дори и да е висока това нищо не значи...
Иначе си ме кефят евала им...и аз обичам баскет ама не тренирам![]()