- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Imam nujda ot pomo6t.
че работата няма да стане....
С приятеля ми се запознахме в чата.. вече сме заедно близо година и половина. Знаеш, че първото впечатление винаги е важно, бъди себе си.., но не много дързък. Попитай я директно след около час прекаран с нея дали има нещо което да я дразни понеже си притеснен и не знаеш как да се държиш.. Поне аз харесвам откровенните момчета.Първоначално написано от Konfucii
Айде късмет.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Какъв късмет бе момчето са го отрязали....![]()
Пич отсвирила те е не се занимаваи повече с нея!Не се отчаиваи а продължаваи с търсенето![]()
Light The Universe
Valar e prav, spukana ti e rabotata
drugiq variant e da ti e pratila druga snimka i sega da ne iska da se vidite, ma to kat ne e taq ot snimkata kvo te e*e dali iska da se vidite ili ne
nameri si druga macka s koqto da se vidi6, ako tazi ti predloji da otidete na kafe togava nqma problem, no tova ne mislq 4e 6te stane
Uspeh v turseneto
Kakто го наричаш - first kiss недей му мисли много как ще го направиш,ами просто остави момента да те води,защото иначе нищо няма да се получи...мое мнение
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!
ama nie si razmenihme telefonnite nomera .... posle nali q pitah i mi kaza 4e neznae koga e svobodna?
moje bi naistina neznae ili?
sq ne6to se gubi iz mirc skype nz :}
be na pic q haresah ama trqa se opoznaem :} ....... moje da ne me e haresala
be ne e kraq na sveta ako me odreje pak ... haha :}
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
??????????
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo