.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Хапчета за ...

Чух, че имало някакви хапчета, чрез които ако си забременяла може да се махне бебето без да ходиш на гинеколог.И искам да питам има ли наистина такова нещо, защото ми се струва мн странно

П.П. Ако темата се повтаря нека да баде изтрита

Супер фен
    Град
    Мбабане
    няма такива апове, моето дете има ли бебе - няма отърване

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ако не се лъжа преди доста време имаше тема за едно забременено девойче, която каза на майка си...и май точно с някакви хапове се беше отървала.... Ама не помня точно, потърси в търсачката..

Град
    София
    Ако си направиш чай от листата на закум, може да пометнеш. Поне според баба ми

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Мега фен Аватара на koalka
    Ако си бременна до три дни се пие Постинор.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако си бременна до три дни се пие Постинор.
    И ти не знаеш кво каза ,ма както и да е...72 часа след половия акт се пие постинор,ако имаш съмнения ,че семенната течност е стигнала до яйцеклетката..
    А за тези хапчета-да има такива.На една приятелка майка й е акушер-генеколог и ми каза ,че има хапчета(3наброй),с които след установена вече бременност ,може да се премахне плода.Но се пият до 3седмици след като си забременяла..Но не им знам името.Има такива хапчета за аборт ,да.Аз си мисля ,че ако си непълнолетна едва ли биха ти дали така да ги пиеш.Би трябвало да се иска и съгласието на родител.

Супер фен Аватара на Barbie
    Има такива хапчета, но не са разпространени в България.

Град
    varna
    kak da ne sa razprostraneni??? ima gi v1v vsqka apteka.imam nqkolko priqtelki koito sa pili takiva. samo 4e sa dosta drasti4na merka i se pribqgva kam neq samo v nai nai nai kraen slu4ai. p1rvo pogovori s lekar toi 6te ti obqsni vsi4ko s podrobnosti

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    kak da ne sa razprostraneni??? ima gi v1v vsqka apteka.imam nqkolko priqtelki koito sa pili takiva. samo 4e sa dosta drasti4na merka i se pribqgva kam neq samo v nai nai nai kraen slu4ai. p1rvo pogovori s lekar toi 6te ti obqsni vsi4ko s podrobnosti
    Няколко твои приятелки седмица след акта са си направили тест/ отишли са на преглед, остановили са че са бременни и са отишли в първата аптека, пийнали са хапченце и са абортирали?!

Убедена съм, че не говориш за това, за което става въпрос в темата...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    Няколко твои приятелки седмица след акта са си направили тест/ отишли са на преглед, остановили са че са бременни и са отишли в първата аптека, пийнали са хапченце и са абортирали?!

Убедена съм, че не говориш за това, за което става въпрос в темата...
    според мен говори за постинор
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си