.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Тема: kolko linii?

Guest

kolko linii?

4el sym dosta za amfeta ama nikade(pone az ne sym nameril)ne pi6e kolko linii moje da se 6myrkat nai mnogo na edin den 6ot naskoro imam povod i 6e mi e za 1 wi pyt do sa samo na treva sym karal i neznam ako opitam amfe da ne wzema ne6o da predrusam na drugiq den da nemoga da gledam.

A koito e probval 6e mi kaje li kolko nai mnogo e 6myrkal na edin den i kak se 4uvstwa na drugiq den

Guest

Re: kolko linii?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4el sym dosta za amfeta ama nikade(pone az ne sym nameril)ne pi6e kolko linii moje da se 6myrkat nai mnogo na edin den 6ot naskoro mislq da se razbiq i 6e mi e za 1 wi pyt do sa samo na treva sym karal i neznam ako opitam amfe da ne wzema ne6o da predrusam na drugiq den da nemoga da gledam.

A koito e probval 6e mi kaje li kolko nai mnogo e 6myrkal na edin den i kak se 4uvstwa na drugiq den

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    тва или е ебавка, или СИ ТЪП НАРКОМАН и нямаш място тук
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

po dve sym chuvala az ... ama po dobre pitai ... nekoi o opiten ... az samo po edna sym vzemala ... i tui che nqkoi iska da napravi neshto neredno e negoveo reshenie ... pyk i ne e narkoman ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Just me
    Guest

...

emi da ti kaja az sa6to sam zimala amfeti...i 6te te posavetvam kolkoto i tupo da zvu4i..da ne go pravi6 6tot nqma abs nikakav smisal!moje da e iztarkana i dobre zau4ena frazi4ka ama se pak pomisli malko..probvala sam amfeti..po edno vreme naistina bqh zaribena adski mn me kefe6e da drusam dokato ne osaznah 4e tfa e palna zabluda!taka 4e moqt savet e NE GO PRAVI! a kolkoto do dr..6tom ne si vzimal nikoga nz kak moje da reagira organizma ti..i edna liniq moje da ti e mnogo..

Град
    nqkude tam
    abe ne si e rabota izob6to da se zanimava6 s amfeti izob6to ne e 4uk tam gubite sa dr po dobre tqxx otkolkoto amfeti
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

колко линий твюа е доста странен въпрос зависи колко искаш да се разбиеш и къв е поводът
    ако няма повод 3-4 линии са достатъчни
    ако има повод може и пове...аз един пут бях изфукала бая повече от един кантар

Град
    nqkude tam
    ti mn vnimavai 6toto dori i 1 moje da se okaja pagubna 6toto nikoi ne zn kak 6te reagira organizma ti

/wan`a`doo/
    Guest

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Just me
    a kolkoto do dr..6tom ne si vzimal nikoga nz kak moje da reagira organizma ti..i edna liniq moje da ti e mnogo..

po princip ot edna liniq moje da se nadrusa6 super mnogo, i ot 5 moje6, to si zavisi ot jamfeto... az ne pomnq kolko nai-mnou sum 4ertala ma sa bili pove4e ot 5 sus sigurnost... a na tebe ot 1-2-3 ni6to nema da ti stane, nqma da pukneq, q. Ina4e edna priqtelka purviq put kato 4erta i ot 10 sutrinta do 10ve4erta be6e iz6murkala kum kantar 4e moje i pove4e da be6e i digna nekva temperatura, ama tva e dosta vse pak

Повече от фен
    мии...тъпо,амфети-тъпо.Ебавах си нослето и организма преди-гадно е,по-добре изяж половин хап като за пръв път ...На една нова година пукнах един кантар и малко повече може да беше...не питай как се чувствах след тфа....просто нямаше смисъл,температура,настинк а,болки в гърлото от опит да преглътна храната-просто раздразнена лигавица,носоглътка и кфото се сетиш. На другият ден афтъра е нечовешки,и ти си нечовек,празен,яко депреш...и за кфо ...не пипай изобщо.пуши си чадела и си трай.да си беше взел некъф холандец ,хаш бла бла

Guest
    e tva e mnogo otnositelno "kolko linii"...ti edna liniq ako stava za vapros moje6 da si napravi6 i ot polovin kantar no kakto i da e abe 3/4 moje6 da si pozvoli6,zavisi ot mn raboti,no 6te ti kaja po dobre nedei 4e po-golemi BOKLUCI ot taq himiq nqma po-dobre zvemi hap ili e nai-dobre koka ama...mn kinti.ina4e na sledva6tiq den 4uvstva6 ebati depresiqta i....abe vsi4ko gadno koeto moje6 da si pomisli6!ama ti nz dali vaob6te osaznava6 kolko sa vredni,az predi vzimah dosta 4esto i si dokarah ebati problemite.kato se razboleq i vinagi me obra6ta na gnoina angina,boleduvam 5pati po 4esto i vsi4kite mi problemi idvat ot slivicite,limfite i t.n

Супер фен
    zawisi ot liniqta, no i w pove4ko da ti doide nai mn 6te podska4a6, 76te poobikoli6 grada i 6te ti pote4e kruf ot nosleto..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Трамвайни или Влакови!?
    Light The Universe

Град
    nqkude tam
    ne ti trqqbvat teq laina davai po dobre s bonbonki i 4adelec nai si e 4uk

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    мии...тъпо,амфети-тъпо.Ебавах си нослето и организма преди-гадно е,по-добре изяж половин хап като за пръв път ...На една нова година пукнах един кантар и малко повече може да беше...не питай как се чувствах след тфа....просто нямаше смисъл,температура,настинк а,болки в гърлото от опит да преглътна храната-просто раздразнена лигавица,носоглътка и кфото се сетиш. На другият ден афтъра е нечовешки,и ти си нечовек,празен,яко депреш...и за кфо ...не пипай изобщо.пуши си чадела и си трай.да си беше взел некъф холандец ,хаш бла бла
    евала евала най тъпо е да взимаш амфети и сякфи такива лайна.. пуши си само и си гледай кефа - ше живееш до сто години от амфетамините се М-Р-Е и от сякфи други по твърди неща сЪщо недей го прави изпуши 5 масура по-добре отколкото да се нашмъркаш да ти окапе носа и да заприличаш на едно тъпо надрусано копеле..

Град
    nqkude tam
    daaaaaaaaa tva e vqrno no ne e to4no taka xaaxax ima i qki raboti za 6murkane daaa ot li4en opit kazvam

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от ooops
    daaaaaaaaa tva e vqrno no ne e to4no taka xaaxax ima i qki raboti za 6murkane daaa ot li4en opit kazvam
    ъ?

Liza
    Guest
    offffffffff az sam bivsha taka che moga da ti kaja heheh moq organizam ne e silen i moga da zema 6 7 liniii a na kuponi i cqla petnaiska zaminava

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от Liza
    offffffffff az sam bivsha taka che moga da ti kaja heheh moq organizam ne e silen i moga da zema 6 7 liniii a na kuponi i cqla petnaiska zaminava
    ti si vzimala i tvoq organizum s sviknal pri nego i 1 moje da e mn shit taka 4e ... nz abe toi si re6ava =D>

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    Споко пич и 2 кантара да напраиш нищо неа ти стане яко на нос и тфа е...
    аз съм си праил носа например с 1гр. за вечерта но имам приятели драифат при такова количество максимум за 1ви път направи четери - десятки и стиаа после афтарче... ама като се замисля по добре си земи бонбони \/
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    мамицата ви друсалки смотани

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    мамицата ви друсалки смотани
    Друсалка е маикати пич..
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Guest
    Абе, какво да ти кажа, самия ти оргамизъм "сигнализира" когато е достатъчно...на другия ден е много вероятно да си като парцал, но то не е болка за умиране.
    И все пак ако си решил да пробваш, старай се да пиеш голямо количество течности!

:)

AZ SAM MOMI4E NA 16G,I PREDI 1MESEC OPITAH AMFETKI,KATO ZA 1VI PAT AZ ZEH 7LINII,PRI POLOJENIE 4E SE BQH NAPU6ILA PREDI TVA,I POSLE MALKO ALKOHOL....sUPER QKO BESHE 4USTVOTO.I DAJE MISLQ SKORO PAK DA ZIMAMTAKA 4E NQMA OT KVO DA SE PRITESNQVASH AKO SHE GO ZIMASH ZA PARVI PAT

Град
    София

хах

Ми да ти кажа по-добре не пробвай защото з а2 години едн априятелка мина от коз на амфеткииииииии + банбонки после мина и акинетонче после на метадонче и най - накряая черешката на сладоледа какво??? ХЕРОИН!!!!!! КАПИШ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си