- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kolko linii?
emi to po princip si zavisi ot ka4estvoto na amfetamina. trqbva da si siguren ot kade go vzima6, da ne e smesvan s razni bokluci i t.n. ama si zavisi i ot liniite... za li4no si gotvq amfetamin s akinestat i stava dosta interesna kombinaciq. i pak si zavisi ot mnogo ne6ta, ama ako vzeme6 pove4ko moje da te natre6ti qko i da ne spi6 edin dva dena. trqbva da se vnimava, 4e na mene v na4aloto mi se e slu4valo da se pogledna v ogledaloto i da se 4udq kvo e tva koeto me gleda
![]()
mani gi tezi sinteti. zimai samo tova deto idva ot prirodata.
Aweeeee tuka da ne ti esbir6tina na narkomanite weeeeeVqrno 4e e hubavo i trqbva da si pomagame i vseki ima pravo na vuprosi ama tva e tupo...priznavam
Zemi se otkaji ot tiq gluposti
![]()
Lolla ei nekompetentno su6testvo kato nqma6 mnenie po temata ne pi6i izli6ni gluposti
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
damm qko si e da se 4ertaqt nekbvi ne6ta ot amfet... imam edin priqtel koito mnogo krasivi ne6ta si risuva.... nie se drusame za6toto ni haresva, koito ne razbirea neka si psuva hah
I Give Colours
v toq forum takiva kato neq sa nqkolko -SAMO GLUPOSTI P[I6AT I ABSOLIUTNO NI6TO NE KAZVAT OSVEN 'kak moje t'va...kak moje onova....'-ujas samo narkomani sme kak moje a?Първоначално написано от O.B.I_
Emi mnogo zavisi ot liniite: kolko za dylgi, kolko za debeli i t.n.
Az te syvetvam da probva6 s hora deto ne im e za pyrvi ili vrori pyt, za6toto ako ti stane ne6to da znaqt kakvo da pravqt
Za info da znae6 4e 1 gram e MNOGO!!!
Qko e, ama samo ne se zaribqvai, 4e nali znae6 4e ot lekite narkotitzi se po4va
... prosto probvai - vednyj!!! da znae6 kakvo e
![]()
Гост
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 2:52 pm Заглавие: kolko linii?
--------------------------------------------------------------------------------
4el sym dosta za amfeta ama nikade(pone az ne sym nameril)ne pi6e kolko linii moje da se 6myrkat nai mnogo na edin den 6ot naskoro imam povod i 6e mi e za 1 wi pyt do sa samo na treva sym karal i neznam ako opitam amfe da ne wzema ne6o da predrusam na drugiq den da nemoga da gledam.
A koito e probval 6e mi kaje li kolko nai mnogo e 6myrkal na edin den i kak se 4uvstwa na drugiq den
Kolko nai-mnogo sum 6murkala na edin den , mi magistrala 1m na edna dulga masa, a samata magistrala be6e 2m i ne6to .
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
една тлъста линийка
винаги отляво![]()
\/ добре сега аз да питам
как да си скрия сенките дразнят ме
един се пудри ли нз какво му се вика аз неща разбираш ли
мн ме дразнят аз рядко .. ма нещо не си доспивам
аве пълни глупости пиша хахахаха
![]()
Щто за тема междудругото
kakvo ako taka iskam taka jiveq
Международни.Първоначално написано от Valar
![]()
еми по-две линиики като ти е за пръв път!Няма ли кои да ти покаже?След около един час вземи още две ако не те хване веднага ти ще си прецениш то се осеща чувството е мн. яко понеже ти е и непознато дано да не вземеш и някои боклук те не хващат!Абе незнам гледаи да взимаш само на хаус партита!Ще имаш мн. енергия ще ти иде да скачаш колкото се може повече и ще чуваш музиката страхотно!Готино е мн. но пробваш ли веднъж пак ще ти се прииска!
Ехей човече.Шмъркала съм колкото има най - много, толкова.Как така колко може да се шмърка?Аз лично винаги съм шмъркала колкото ми се шмъркало.
На следващият ден си ми е било супер - почвах наново и така всеки денИ не само амфурки, всичко квото ми падне.И си карах така няколко години без проблем.Никакъв проблем.
Проблема ми дойде като реших да спра и ме изтряскаха някъкви яки кризи...Тъпото беше, че нямах представа към какво съм се закачила - друсах много и каквото ми падне...
Та не му мисли сега колко линийки може.Ще му мислиш като решиш да спираш с разните дроги![]()
Ами на мен ми се пада честта да отговоря на момчето май.
Пич, можеш да си вземеш цялото писмо/кантар сам, стига да искаш, няма да ти стане нищо, само не забравяй да пиеш после вода по-често и да си изразходиш енергията, която ще е огромна.
Много важно е след взимането на линиите да отидеш в тоалетната, да си намокриш кутрето и хубаво да намокриш ноздрата, от която си шмъркал, за да не ти се спукат капилярите в носа, което определено не е приятно.
За да няма проблеми гледай банкнотата да е много добре навряна в ноздрата и да е сгъната на правилната страна.
Не се притеснявай - ако е само амфет ще ти трябва бая солидно количество, че да ти стане нещо.
Няма и да се закачиш. За да се закачиш трябва да си малоумник не, ами просто не знам ...
Аз ако съм на твое място и ще ми е за пръв път - ще давам смело и то много, но няма да го повтарям![]()
Аз съм взимал няколко пъти, дори пробвах пико, ефекта беше абсолютно разочарование. И не е да кажеш, че материала беше лош ... просто на мен не ми влияе, докато другите откачиха.
shmurkaite koka
daje hero po 10 linii posle bodi qko e
abe toi 4oveka s temata koi znae kolko grama e izfukal do sega...
I Give Colours
OBI Live @ OPLockdownПървоначално написано от O.B.I_
От много хубаво не боли глава...![]()
pove4e ot 2 grama nedei 4e she ti sa ebe maikata, ako ne sa metni nqkolko dena na maneja i sa zapasi qko s treva i alkohol da mojesh da zaspish))
wittekind![]()
ABE TO ZASPIVANETO SLED T'VA NE E GOLQM PROBLEMПървоначално написано от Анонимко
![]()
ami i az mislq 4e ve4e mom4eto ot temata qko se e nakovalo :d az li4no bih my preporu4ala 5 linii ot po 10santa nai dobre kato za na4alo.purvo 3 i sled 15min dr 2.ako ima o6te nqkoi devstven v taq shema tyka moje da se obrazova.pro4etoh dosta interesna informaciq.az sum na 16 i su6to smurkam nqma ni6ty lo6o ako se pravi rqdko i s ka4stven material.dr den malko si razbit 6toto cqla ve4er ne si spla no spokono.za te4nostite ti 6te po4yvstva6 presu6avane i sam 6e se useti6.uspeh malkiq i produljavai v su6tiq dyh hi4 da ne ti pyka kvo vikat drugite.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
=D>Първоначално написано от MaRiNkA_16
\
/
brqqx kakvi 6egadjii imalo tc tc tc bal1ci...Първоначално написано от Valar
Hora 6te vi dam nqkolko saveta ot li4en opit.Nedeite da smurkate linii po dulgi ot 5-6 sm normalno debeli.Ako smurkate pove4e ot 2 takiva za period ot 7 8 4asa zna4i e po dobre da sprete,ili vi se e ka4il toleransa ili smurkate bokluci.Su6to taka bih vi preporu4al da ne smurkate pove4e ot 2 dni/no6ti v sedmicata.