.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61

Тема: kolko linii?

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Hora 6te vi dam nqkolko saveta ot li4en opit.Nedeite da smurkate linii po dulgi ot 5-6 sm normalno debeli.Ako smurkate pove4e ot 2 takiva za period ot 7 8 4asa zna4i e po dobre da sprete,ili vi se e ka4il toleransa ili smurkate bokluci.Su6to taka bih vi preporu4al da ne smurkate pove4e ot 2 dni/no6ti v sedmicata.
    Аз ви препоръчвам въобще да не смъркате.
    по добре се освинете с алкохол и точка.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Guest
    ти на копеле ше се правиш май май, леко да не стане гаф
    земи си една доволна 10ка амфи и си я нареди, да ти е благо

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Като прочетох всички постове и нещо ме бъгна, та реших да не започвам с амфетамина, нито с нещо друго.
    За 20леа така мога да се напия, напуша и наям и пак да ми е весело.....
    Пък съм си и песимист малко и ме е страх да не се увредя нещо от дози, линии, бонбони, игли и т.н., пък и пари се пестят :>

Kolko linii li mojete za edna ve4er ...Az predi 2 sedmici u nas sas edni priqteli behme zeli 2 kantara i az odarih 5 ili 6 linii sarceto taka mi se raztuptq 4e imah 4ustvoto 4e moga da umra oba4e sega pak si zimam samo v petak ili sabota po 2 linii nai mnogo

Guest
    Мързи ме да се регистрирам но бих ти дал един съвет от мен...жулил съм много,бохал съм много друсал съм с всичко по много(херойн не съм взимал)но един ден като се замислих и реших че няма смисъл от тези неща и вече от 4-5 месеца не съм взимал нищо мн рядко се напушвам и то е по партита и такива неща...а иначе ако питаш мен само опитай и повече не се занимавай

vij sega probvala sum mnogo puti moje da izdrusa6 tolkova kolkoto useti6 4e ti stiga zavisi ot organizma ti i ot anfeta kakvo mu e ka4estvoto
    drusala sum se qko i s edna i ne sum uspqvala da se nadrusam i ot 5 taka 4e zavisi...
    na drugiq den ti e adski gadno vqrvai mi mnogo zle osobenno purviq put gubi6 cvqt o4ite sa izcukleni iztre6tql si qko ,surdit si na celiq svqt pone pri men be6e taka tozi efekt otmina sus sledva6ti opiti pak e gadno no ve4e svikva6,ne me razbirai pogre6no tupam anfeti mnoogo rqdko ne me kefi prosto spodelqm opita si . veki iska da opita stiga da ima akul da ne se zaribi ,a tova zavisi i ot nego i ot kompaniqta az ne sum se ,no poznavam takiva koito sa
    ujasna gledka povqrvai mi nikoi ot blizkite ti ne iska da te vidi taka i ti ne bi iskal taka 4e zabavlqvai se no umnata
    mnogo moga da kaja stiga da zadade6 pravilniq vupros

Guest
    я си пу6и тревата по-добре,4е ина4е утре 6е ослепеееееееееееее6

Guest

Re: kolko linii?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4el sym dosta za amfeta ama nikade(pone az ne sym nameril)ne pi6e kolko linii moje da se 6myrkat nai mnogo na edin den 6ot naskoro imam povod i 6e mi e za 1 wi pyt do sa samo na treva sym karal i neznam ako opitam amfe da ne wzema ne6o da predrusam na drugiq den da nemoga da gledam.

A koito e probval 6e mi kaje li kolko nai mnogo e 6myrkal na edin den i kak se 4uvstwa na drugiq den
    Сериозно ли си толкова тъп или само се правиш. Колко захар си слагаш в кафето? Може да изтупаш линия 10см може да дръпнеш 2 линиики по 1 см, помисли кое ще дойде повече. бахти кретена

Guest
    бате аз пробвай на скоро и една линийка ми беше пре достатъчна направо не млъкнах секви филми разправях и се побърках че не мога да връщам стари мигове и исках да скоча от една тераса абе яко си беше моя съвет е 1 линия си направи и това е ще те хване споко по добре недей повече щом един фр от линия и половина цяла нощ говори и не млъкна и на сутринта искаше да ходи на басейн представи си как го е смазало

Guest
    оф господиииииииииии кви са тея глупости бе?маи не си мн вещ за6тото дава6 тъпи савети моито мом4е/моми4е.не може6 да каже6 на някои направи си 1 линия.мн не6та са от зна4ение като например коли4ество,ка4ество,опита на 4овека също!даите без празни приказки за6тото така по-скоро 6те му навреди6 отколкото да му помогне6. позволи на по-компетентните хора да съветват

100% от случейте при мен 1 линия няма АБСОЛЮТНО никакъв ефект.Зависи само от организма;/-пробвай с една,но изчакай ,4е втората да не ти влезе тегаво ; колко малко тябва да се сетиш сам
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си