.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Normalno li e?

Hybrid View

Guest

Normalno li e?

Zdraveite,mnogo sujalqvam,4e vi zanimavam s moite problemi,no mi trqbva suvet i to mnogo spe6no,za6toto sum stra6no pritesnena!Normalno li e kato si v cikul i kato ide6 do toaletna primerno kato se izpi6ka6 sled nqkolko sekundi da se otdeli ne6to ot roda na nqkakva te4nost(kato marsol e 4esno kazano)samo 4e ot krav i edna takava kato na granulki sasirena li ili i az nz kakva to4no?Normalno li e tova?

Мега фен
    Какво е "марсол"?

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Здравей това което описваш е напълно нормално. Спокойно!

Guest
    SwEeT_pAiN_F БЛАГОДАРЯ ТИ искренно А другите какво мислят?

Мега фен
    Ако са едни като сополи, е нормално.

Guest
    Molq vi kajete mi kakvo da pravq postoqnno ot odeve mi se polu4avat takiva sasirvaniq i neznam kakvo da pravq (((

ami shte trqbva da gi iztraesh ina4e spx si4ko e normalno na si4ki se slu4va
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Голям фен
    Нормално е! Просто кръвта започва да се съсирва, а това ще рече, че ще изглежда точно както описваш.
    Обикновено става като си седяла дълго седнала и станеш.

Guest
    Mnogo me e strah,vazmojno li e ne6to da mi stane?kravoizliv ili ne6to ot sorta znam li i az ve4e ama ujasno mn me e strah

Голям фен
    Не, не е нещо изключително. На всеки му се случва. Ако ще получаваш кръвоизлив ще разбереш /аз не ти го пожелавам де/.

Guest
    Vuzmojno li e da se polu4i kravoizliv?Kakvo moje da stane?

Голям фен
    Спокойно! Няма да стане кръвоизлив, гарантирам.

Guest
    Дано да сте прави,защото много ме е страх и направо незнам как ще спя тази вечер

Guest
    nqma li nqkakvi hap4eta ili ne6to deto da piq da spre tva sasirvane deto se polu4ava na momenti

Момиче, успокой се, това е нещо напълно нормално. При всяко момиче/жена се получава така. Няма защо да се притесняваш, не изпадай в паника. Не ти трябва никакво лекарство.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Izpadam v panika za6toto tazi sasirena kriv do sega ne mi se e slu4valo da e v takiva koli4estva(v smisal i predi mi se e slu4valo i dokolkoto znam e normalno pri vsqko momi4e da se slu4i,no tozi put tq e dosta,t.e. dosta 4esto se sasirvat nqkvi top4enca po golemi takiva i tva me pla6i) i poradi tazi pri4ina mi e mnogo pritesneno

Повече от фен Аватара на roksana_1
    SPOKO! tova e suvsem normalko ! i na men mi se slu4va! daje kogato vah v 6 klas ni iznesoha 1- чаsov doklad i tam kazaha 4e e napulno NORMALNO!
    Bring it on baby.. I taste good!

Писенце
    Guest
    Ами не се притеснявай аз като бях малка и аз се бях уплашила от това.Това е съсирена кръв.Абе сега като по пораснах и започна много да ми излизат такива съсиреци от кръв ,а в начало нямаше поне първите 1-2 години.

Guest
    Аз като седна в тоалетната и то направо като желе почва да излиза... Това е понеже съм седнала по цял ден и като стана за малко и айдееее... Ама поне излиза наведнъж повече и не ми тече непрекъснато по превръзките. Няма страшно, нормално е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си