.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Moderated: В последно време забелязвам, че надебелявам...

значииии ше откача!По принцип преди в класа бях най-слабата,всички казваха че сам мноо ама мноо слаба и такива работи!И действително бях много слаба,а в последно време забелязвам как си надебелявам постепенно!Много килограмки си качих тази година ии ме притеснява тва да не би да стана много дебела зашото тогава ше се самоубия вече! За сега сам си добре,ама...............само за сега!!! Кво да правя??

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Супер фен
    Ами щом усетиш че надебеляваш повече,просто взимай да се ограничаваш в храната и спортувай

Момичетата като почнат да навлизат в пубертета почват да се развиват и да качват и по някое друго килце. Ханша се разширява, гърдите наедряват, почват да се трупат мазнинки...
    Ти на колко години си?

4ak pyk da se samoubie6 .... haha
    ina4e ti go kazaha ve4e : sport sport sport

Фен
    Град
    София

Re: Moderated: В последно време забелязвам, че надебелявам..

Цитирай Първоначално написано от miss_fatty
    значииии ше откача!По принцип преди в класа бях най-слабата,всички казваха че сам мноо ама мноо слаба и такива работи!И действително бях много слаба,а в последно време забелязвам как си надебелявам постепенно!Много килограмки си качих тази година ии ме притеснява тва да не би да стана много дебела зашото тогава ше се самоубия вече! За сега сам си добре,ама...............само за сега!!! Кво да правя??

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Tfa e sa6toto kat moita istoriq!!!! Dam razbiram te, za 3 godini, ot 8mi do 10ti klas uspqh d ka4a 5 kila!!!!! I sq sam 53!!!!!

Ами и аз преди като по-малка бях много слабичка, клечица ама като навлязох в пубертета почнах да понапълнявам повечко.По едно време значително бях натрупала маса и сега съм си нормална де ама мисълта ми е че може да е от пубертета.Ограничи се малко в мазните и богати на въглехидрати храни, ходи на аеробика или фитнес, спортувай нещо.
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

мииииии ше се запиша на гимнастика пък на там..........

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Някои момичета в пубертета надебеляват, други отслабват .., но така е, нормално е, не се притеснявай, просто не се тъпчи и спортувай и всичко ще е ОК
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си