.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

imam nqkolko vuprosa

zna4i imam nqkolko vuprosa za frenskata lubov pri jenite
    1. momi4eta, mnogo li haresvate da vi lijat dolu?
    2.po kakuv na4in nai-mnogo vi haresva da "rabotqt" nad vas dolu? S prusti s ezik..opi6ete podrobno ako moje.
    3. moga li da se nadqvam/o4akvam da dokaram devstveno momi4e do orgazum samo s frenska lubov ?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

Re: imam nqkolko vuprosa

1. momi4eta, mnogo li haresvate da vi lijat dolu? - да, става, хубаво е

2.po kakuv na4in nai-mnogo vi haresva da "rabotqt" nad vas dolu? S prusti s ezik..opi6ete podrobno ako moje. и с двете едновременно

3. moga li da se nadqvam/o4akvam da dokaram devstveno momi4e do orgazum samo s frenska lubov ?може, но с полов орган е по-яко

Мега фен Аватара на koalka

1. momi4eta, mnogo li haresvate da vi lijat dolu? -Да, приятно е и хубаво.
    2.po kakuv na4in nai-mnogo vi haresva da "rabotqt" nad vas dolu? S prusti s ezik..opi6ete podrobno ako moje.-Ако може и с двете.
    3. moga li da se nadqvam/o4akvam da dokaram devstveno momi4e do orgazum samo s frenska lubov ?- Естествено,че да-като масажираш клитора й.

Град
    София

1. momi4eta, mnogo li haresvate da vi lijat dolu? - обожвам, предпочитана от мен ласка е
    2.po kakuv na4in nai-mnogo vi haresva da "rabotqt" nad vas dolu? S prusti s ezik..opi6ete podrobno ako moje. - първом с език, след това и с пръсти и накрая комбинирано. обичам и по повече пръсти до 4 са ми вкарвали и ми е много гот
    3. moga li da se nadqvam/o4akvam da dokaram devstveno momi4e do orgazum samo s frenska lubov ? - можеш, ако си много старателен

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World

1. Да, харесва ми много.
    2. С език главно и отвреме на време по... някой пръст.
    3. Не знам... Май не!

gotina tema :P

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    1. momi4eta, mnogo li haresvate da vi lijat dolu?-ami ne osobeno...
    2.po kakuv na4in nai-mnogo vi haresva da "rabotqt" nad vas dolu? S prusti s ezik..opi6ete podrobno ako moje.mi prysti mi haresvat no i dvete ednovremenno sy6to e hubavo
    3. moga li da se nadqvam/o4akvam da dokaram devstveno momi4e do orgazum samo s frenska lubov ?ami sys stimulaciq na klitora moje6 da postigne6 dobri rezultati

Повече от фен
    хаехахе :
    1. Да,супер яко е,мн ме кефи
    2. Ми попринцип и с двете ,първо бавно с езика,после бързичко и така да се редува
    3. ДА-определено можеш да го напрайш стига тя е да не се притеснява и да е отпусната ,а и ти си върши работата,не вкарвай повече от 2 пръста,даже може да са и много,щото ше и стане неприятно и стимулирай клитора с бавни и бързи движения и засмуквания...после ше ти благодари

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    1. momi4eta, mnogo li haresvate da vi lijat dolu? чак много - не, но е приятно
    2.po kakuv na4in nai-mnogo vi haresva da "rabotqt" nad vas dolu? S prusti s ezik..opi6ete podrobno ako moje. еми с пръсти по ме кефи, но това вече не е френска любов :P
    3. moga li da se nadqvam/o4akvam da dokaram devstveno momi4e do orgazum samo s frenska lubov ? възможно е, зависи си от момичето и от това колко си добър...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    1. momi4eta, mnogo li haresvate da vi lijat dolu? чак много - не, но е приятно
    2.po kakuv na4in nai-mnogo vi haresva da "rabotqt" nad vas dolu? S prusti s ezik..opi6ete podrobno ako moje. еми с пръсти по ме кефи, но това вече не е френска любов :P
    3. moga li da se nadqvam/o4akvam da dokaram devstveno momi4e do orgazum samo s frenska lubov ? възможно е, зависи си от момичето и от това колко си добър...

1. Ми зависи от моми4ето, но на пове4ето цим харесва.
    2. Аз специално предпо4итам и с пръсти и с език, но това отново е индивидуално.
    3. Може, разбира се , но това зависи от теб.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

po 4 prusta li ti vkarvat weeeeeeeeeeeeeeeeee?lelelelelel
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Guest
    vsi4ki obi4ame lizaneto, no da ti kaja devstveno momi4e do orgazym ne vqrvam, tai kato nqma da se otpusne dostata4no. to sas sex edva li 6te uspee6 parvite5-6-7 pati , kamoli s lizane ina4e 6te i haresa, no nevqrvam da svar6i

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    1. momi4eta, mnogo li haresvate da vi lijat dolu?
    2.po kakuv na4in nai-mnogo vi haresva da "rabotqt" nad vas dolu? S prusti s ezik..opi6ete podrobno ako moje.
    3. moga li da se nadqvam/o4akvam da dokaram devstveno momi4e do orgazum samo s frenska lubov ?
    1. Да, обожавам френската любов.
    2. Първо с език, после с пръстчета и най-накрая и с двете.
    3. Да, възможно е, но с повечко тренировки може би.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си