.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Mustaciii ujassss :(((

zna4iiiii az sam na 14 i imam mnogo grozni mustaci napravo ujasss ( i predi nqkolko dena govorih s maika da si gi mahna i tq kaza 4e proletta ili lqtoto kato e po svobodna shte me vodela v pld da mi gi mahnat s lazer.. i sq da ne gi pitap nito s kola maska nito s epilator s nishto za sq da ne gi maham... 4udq se dali da gi izrusq pone.. oba4e ne znam kak nqkoii moje li da mi kaje kak to4no stava i ot kakvo imam nujda i za kolko vreme shte stoqt rusi...?!?!

Guest
    Оо в никакъв случай не ги бръсни.. голяма грешка ще направиш така като почнеш след време ще трябва да си ги махаш всеки ден, същото е при другите части на тялото при бръснене
    по добре си купи специални лентички от аптеките..
    аз преди малко си ги махах с депилаторни лентички.. те са като кола маска и остава лепило по устата но се измива със сапун
    наистина мустаците ако са черни и се виждам мн са наистина мн гнусни и никой не харесва мустаци особено мъжкия пол
    ти сама трябва да решиш дали има смисъл да чакаш до лятото...

...

Ooo v nikakuv slu4ei ne gi brusni-shte stane po-zle,stava i s kola maska az sum probvala,az nqmam koi znae kolko,daje sa po4ti nezabelejimi,ama tazi sueta.
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Супер фен
    Мне,не ги изрусявай..има си лентички,с които можеш да ги махнеш,кола маската също става,пък и пинсетката не е лоша..пробвай със всичко и което си избереш си го ползвай
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на koalka
    Махни ги сега с пинсета, а те ще се появят пак, когато майка ти иска да ги махнат с лазер.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Nai dobre e sys teq lentichki .. te pak sa kola maska de ama ..
    Spored mene nqma smisul sys pinseta,shtoto shte boli mnogo,a pyk te ne sa edin-dwa kosuma ... wsushtnost kogato towa muhche nad gornata ustna se maha po chesto sys kola maska zapochwa da raste po rqdko ...
    Epilator - w nikakuw sluchai!Twa e liceto wse pak!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Не ги изрусявай-не вярвам,че ще престанат да се забелязват даже може да стане още по-грозно.
    По-добре ходи на кола-маска.

Аз не съм много запозната - какви са тези лентички и колко струват?

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Има спец лентички за мустаци....продават ги в козметичните магазини и аптеките, едната струва около 60-80 ст завиви ква марка е. Препоръчвам ти тея на Личия, а тея на Таки хич не си ги зимай такъв херпез ми беше излезнал веднъж от тях, че още имам белег На Стреп също са хубави. Попринцип дават и кърпички за след тва, ама те тея кърпички са толкоз напоени че няколко пъти можеш да ги ползваш...в смисъл да си я разделяш на части де не да се избърши и да си я пребереш Те са под формата на кола маска...абе хубави са иди в някой магазин ипитай

:) happy girl
    Guest

:)

az si gi maham nqkude ot septemvri 2006 s kola maska.purvite 3 meseca gi maham po 1 put i leko mi stavaha pupchic ama za 2-3 dena.posle gi maham 1 put na dva meseca i sa mn rqdki i svetli daje i nqmam pupchici.no vyrvi pri nqkoq dobra kozmetichka.nedei sama

Kakto e kazala maika ti s lazer e nai dobre, samo 4e i kaji da ne chaka lqtoto Shtoto togava ne e dobre- ne trqq da stoish na slynce sled lazer- mogat da se poqvqt 4erveni petna, koito poSLe mnogo trudno se premahvat.
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Guest
    mi az si gi maxam s pinsetka.boli,ama se svikva.A vie kato si gi maxate s teq lenti4ki za kolko vreme se maxa 4erveninata?

абе по 100 пъти братче една и съща тема!Земи се обръсни иии ше се опраиш!

:)

Цитирай Първоначално написано от miss_fatty
    Тихо сега ,че като знам какви хора има вече най-много да се обрасне... секви ги има..

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от CaNdY_girl{P}
    Тихо сега ,че като знам какви хора има вече най-много да се обрасне... секви ги има..
    всичко е възможно

всичко е възможно
    Някой обезомяла "красавица" в целта си да впечатли другите може и да го направи хахахаах

всичко е възможно
    Някой обезомяла "красавица" в целта си да впечатли другите може и да го направи хахахаах

след година ше стане страшна чаровница!!!

П.С. има лентички бе хора!

всичко е възможно

след година ше стане страшна чаровница!!!

П.С. има лентички бе хора!
    Мдаа..голяма чак аз ще я заглеждам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си