iskam da vi pitam za nqkoi efikasni yprajnenie za dypee i po specialno za upraznenie koito 6te napravqt dypeto mi po izfryknaloo![]()
este da ne sa nekfi uprajneniq za 6tangisti za na4inai6ti ako mojee,... mn sam vi blagodarnaa
![]()
![]()
Ами аз ходя на фитнес и там инструктора ми показва някои упражнение:
1.Заставаш на колене и лакти.Изнасяш единия крак назад както е сганат и постепенно го изпъваш и трябва да наподоби нещо като ритане ама не съвсем да риташ, а просто изпъваш крака.Крака трябва да е контра-шпиц задължително.Повтаряш по 15-20 пъти по 3 серии на всеки крак като ги сменяш без почивка.
2.Както си легнала повдигаш таза, краката са разтворени, но не прекалено.И в тази позаразтваряш и всиваш коленете като таза е неподвижен.3 серии по 15-20 повторения.
3.Пак на лакти и на колене изпъваш крака назад и и вдигаш нагоре после надол, без да правиш чупки в краста.Тва е за задна част на бедрата и за дупето.
За тези се сещам за сега, приятни упражнения са...не са трудни и имат ефект![]()
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Ами да ти кажа от упражнения няма да стане много много изфръкнало..всеичко се свежда до ген..на тате дупето е такова и аз сам го наследила за което се радвам пробваи с упражненията които ти казаха мисля ще има ефект..![]()
Да тва за изфрукналото е верно.По ген си е.И мойто си е изхвръкнало такаот упражненията едва ли ще стане такова, но ще го стегнеш и оформиш
![]()
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
уби и всички надежди
[/b]
Е на момчетата да..но едно момиче..ще е много грозно ако има някфи огромни мусколи и да е по огромно от гаджето си голяма картинка ще са![]()
![]()
![]()
'
всъщност аз мноо харесвам момичета с мускули........Първоначално написано от CaNdY_girl{P}
шик
![]()
Е то е хубаво ,но нека де е някой кълтористка чак се отвръщавам..иначе като иам малко е сладко..Първоначално написано от miss_fatty
![]()