.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Guest

Той или те?

Здравейте!На 16 съм...и харесвам 1 момче от класа...до днес си се борех тихомълком за него...Даа,но днес една приятелка имаше рд и 7 души бяхме на кафе..И нали играем на откровения и...се оказа че 4 души (без мен ) го харесват!!!!! Да продължа ли да се боря за него?Те са ми мн. близки,но не минава ден без да помисля поне 20 пъти за него!!! Аааа помощ моляя!!!!! ПП:Малко инфо за тея четирите-едната му е бест френдка и той и е предлагал,другата е моята бест френдка,другата е супер сладка,а четвъртата е една...малко курвичка си пада...

Увлякла си се бая..
    Контактувай с него. Излизайте. Накарай го да види в тебе нещо което не може да види в другите момичето, но не преигравай Късмет.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Наи - добре го зарежете всичките.Ако сте приятелки де.Ако ли не всяка една ще се бори за него и в краина сметка тои ще избере 1 от вас предполагам.Ама щом има и "малко курва" замесена значиии нещата не вървят на добре..Ако го харесваш силно и вярваш в чувствата си бори се , ако не момчета много по тоя свят!Успех

Уенди
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Увлякла си се бая..
    Контактувай с него. Излизайте. Накарай го да види в тебе нещо което не може да види в другите момичето, но не преигравай Късмет.
    Още един проблем-не е от моя град,ама учи в моя клас...Ами дори и аз да се откажа те едва ли,защото...абе нз....

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Уенди
    Увлякла си се бая..
    Още един проблем-не е от моя град,ама учи в моя клас...Ами дори и аз да се откажа те едва ли,защото...абе нз....

Опитай ,няма нищо лошо да се бориш за него,стига да си готова да посрещнеш и неприятните неща ! Но се замисли - струва ли си и занимава ли ти се ?
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз бих престанала . За какво ми е такъв .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Взе ми думите от устата..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    В смисъл...ухажван?!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на koalka
    Не искам да те обезкуражавам-опитай, но е малък шанса да успееш, защото тази най-добра приятелка може като нищо да го настрои срещу теб и да му говори някакви неща за теб и той предполагам ще повярва на нея, а да не говорим и да още трите момичета...И все пак замисли се-ще имаш ли нервите да си с момче, след което ще тичат още три и ще ти пречат?

Аз пък ти препоръчвам да опиташ да станете по-близки - по-добре е, отколкото да се терзаеш. Единствено би трябвало да внимаваш за тази, с която той има по-близки отношения. Виж, ако другите са по-близки с него..но ако не са, опитай, нищо не ти пречи.
    On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

Фен
    Град
    Монтана
    Бъди себе си и..заеби другите девойчета..не се опитвай да имитираш някого, защото рано или късно момчето ще види каква си всъщост..може да не си лоша но тва си е лъжа да се представяш за това което не си..
    А друг е въпроса че да се занимаваш с момче от твоя клас е малко самонабутване..като скъсате е доста неловко..понякога жестоко..или за тебе или за него..за който е зарязан...така че помисли какво искаш.. да се кефиш малко и после докато завършите да се гледате не с омраза но със неудобсто 100%...и да ви е неловко когато сте в една компания...гррр
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Голям фен
    Увлякла си се бая..
    Това е най-точният коментар,браво! =D>
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Щом има ,,малко курвичка" замесена си направете изводитее..вие оснаналите 4 момичета коя ще си хване той.
    П.С. Тоз да не е някаф ,,ПИЧ" ( =психически изостанал човек ) ,бе ?

Уенди
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Аз доколкото разбирам ти си най-невзрачната от всичките... Ако нямаш нещо по-различно от другите да му предложиш на пича,по-добре се откажи.
    Защо беее? Как ще съм невзрачна,откъде го измисли това? Просто не описах себе си....И момчето не е виновно,че всички тичаме подире му! Ааа,koalka най-добрата му приятелка ми е доста добра приятелка и няма да говори против мен...амии...поне силно се надявам...А мерси за коментарите!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не искам да те обезкуражавам-опитай, но е малък шанса да успееш, защото тази най-добра приятелка може като нищо да го настрои срещу теб и да му говори някакви неща за теб и той предполагам ще повярва на нея, а да не говорим и да още трите момичета...И все пак замисли се-ще имаш ли нервите да си с момче, след което ще тичат още три и ще ти пречат?
    koalka е много права, по-добре се откажи от него..не е единствен

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    В смисъл...ухажван?!
    Да и аз не разбрах какъв такъв? За момчето нищо не е казано в темата....

По темата - ако харесвах момиче което го харесват около 60% от приятелите ми.... нз щях да видя как стоят нещата и ако веднага не се появи някакъв тунел към нея най-вероятно щях да се откажа...

Супер фен Аватара на maybelline
    Звучи ми като някой местен плейбой.А всички вие не сте ли се замисляли за останалите 999,999,999 момчета на тоя свят,че сте се спрели на един?Мисля,че е по-доре да се откажеш поне засега,тъй като дори да излезе нещо,ще си имаш сериозна конкуренция - 4 не са малко.

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ооооо ако го искаш се бори за него....
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Мега фен Аватара на iiirish
    щом толкова много момичета го харесват той надали е "света вода ненапита" като нищо може да се окаже, че е бил с повече отколкото дори ти си мислиш такива ги заебавай още в началото

Голям фен
    Увлякла си се бая..
    i az taka misliq
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Guest
    Жените четири сме, а мъжа един...Коя ще си те вземе, коя ще победиииииии... Пръста няма да си мръдна, но със тебе ще си тръгнааа, всяка друга ти е лесна, а пък аз съм интереснааааааааа!
    Муахаа поздрави го с тая песен и готово Направо му я изпей

Супер фен
    Ako ste istinski priqtelki shte se otkajete vsichkite ot nego i vsqka shte si potyrsi drug.Az bqh popadnala v takava situaciq samo che pri nas beshe 1 momche i 6 momicheta.V kraina smetka az reshih da se otkaja za d ane se karam s nikoq ot tqh i taka edna po edna se otkazahme dokato toi sam ne reshi da e s edna ot nas i taka zapazihme priqtelstvoto si.
    Обичам те <3 !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Уенди
    Аз доколкото разбирам ти си най-невзрачната от всичките... Ако нямаш нещо по-различно от другите да му предложиш на пича,по-добре се откажи.
    Защо беее? Как ще съм невзрачна,откъде го измисли това? Просто не описах себе си....И момчето не е виновно,че всички тичаме подире му! Ааа,koalka най-добрата му приятелка ми е доста добра приятелка и няма да говори против мен...амии...поне силно се надявам...А мерси за коментарите!
    Абе ако си "взрачна" отивай и го забивай преди да са те изпреварили. В този форум надали ще получиш формула затова как да го направиш. А пък и на вас жените ви е безкрайно лесно да забиете някое момче,стига да не сте много грозни. Както се вика - натисни му се,леко курвенски се дръж (но само с него) и е твой,освен ако не е ебати железния пич.
    Ама...няма ли да постъпи гадно,спрямо другите момичета?

edno momi4e napravi tva ne6to az i govorih kolko si haresvam 1 mom4e zapoznah gi ...ii ........se naloji da izbira m/u mene i neq!mn e gadno noo... zashto ne si im kazala sq 6te6e da ti bude lesno...nz az ti predlagam da go zarejesh i da si namerish dr zashtoto vsi4ki 6e tee namrazqt!!nz tva si go reshavash ti! podobre otidi pri tqh i im kaji 4e i ti go haresvash...ii nz razberete se !mn e gadno !...reshavai prosto ti kazvam kvo 6e stane ako mu naletis!govorete i go obsudete!! uspeh

Guest
    priqtelstvoto e po vajno ot nqkvo mom4e koeto moje i da te zareje.Zarejete go,ne mu se natqgaite i toi 6te si re6i

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си