Az ne moga da kaja 4e sam go zakasala, no imam nqkolko vaprosa na koito ne moga da si otgovorq sama i zatva vi molq za malko pomo6t
Slu4aqt e sledniqt: Na edin kupon se zapoznah s 1 mom4e i si dopadnahme. Izlizahme nqkolko pati i sled 10 dni tragnahme. Az mnogo si padah po nego i toi po men sa6to. V na4aloto vsi4ko be6e ok oba4e skoro zapo4nah da ohladnqvam kam nego i v kraina smetka re6ih da skasame za da ne izliza 4e samo go zalagvam. Problema be6e 4e toi postoqnno mi kazva6e 4e me obi4a i mu lipsvam i edva li ne az sam celiq mu jivot. Be6e mi mn gadno i cql mesec se izm4vah 4e 6te mu razbiq sarceto, no v kraina smetka skasah s nego. Stana mu mn kofti i na men sa6to, no re6ih 4e taka e po dobre. Prodaljavah da se 4uvstvam vinovna oba4e toi o6te na tretiq den sled razdqlata ni si nameri novo gadje i 4esno kazano malko me e qd za tva. Ne me razbiraite pogre6no - opredeleno ne revnuvam, no me e qd 4e mi kazva6e 4e me obi4a a za 3 dni me zabravi. Az pone bqh 4esna s nego.
Ta vaprosa mi e az li sam lo6ata v slu4aq 4e go zarqzah i imam li pravoto da mu se qdosvam 4e tolkova barzo si nameri druga?? Iskam da vi pitam i dali spored vas go pravi samo za da mi go varne ili naistina ne me e obi4al??
Mersi predvaritelno za otgovorite i sorry 4e izpisah tolkova mn i moje da vi e stanalo sku4no