- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много съм зле
На 16 съм и в моя клас има едно много хубаво момиче и аз много я харесвам кажете ми как да и привлеча вниманието?![]()
Айде даите смислен отговор че съм много влюбени мисля че съм в няква депресия
![]()
Не съм имал нито едно гадже до сега
![]()
mnoo si zle
Еми как.. просто я заговарай от време на време.. усмихвай и се и и покажи че имаш интерес кум нея. Виж как тя ще се държи с теб и и кажи че я харесваш и т.н.![]()
ако си грозен, нямаш шанс![]()
Абе ти момче ли си защо не каза така аз си мисля че си момиче еми какво точно те интересува.
Vladoka rulzzz
Първоначално написано от the_marshal
Еми харесвам една от класа малко съм срамежлив,но вече се отпускам не знам как да и направа впечатление.Това е
Хах не тъй бе хах грубо е ще наскърниш младежаПървоначално написано от Seizure of Power
Мини на антидепресанти\
/
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
mi ako momi4eto nqma interes kym teb nz...a ako ima to she si proli4i ama ne trqa da 4akash na neq nz..
ами щом е в твоя клас....значи можеш на ден по 10000 пъти да я заговаряш,да я закачаш и т.н ... покани я на кафе някой път след даскало и от там нататък каквото стане![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
кратко , точно и ясно !Първоначално написано от DeSiTo0o
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.