.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Lubov li ... ?xax

malko razo4arovana
    Guest

Lubov li ... ?xax

Здравейте искам да ви питам какво ви е мнението за истинската любов...Има ли такава? или тя одавна е изчезнала някъде, а ние просто се залъгваме, че е любов, за да не останем сами. Аз мисля че е второто

Няма любов ако питаш мене!!!
    Vladoka rulzzz

Любов е когато мисля през повечето време за него или когато се чувствам добре в негово присъствие или ми липсва, когато не е с мен.. и т.н. Любов е когато си привлечен силно от вътрешните и външните качества на даден човек(може и само от вътрешните.. май).. А за така наречената истинска любов.. какво да ти кажа.. аз не вярвам че съшествува такова нещо.. просто хората така обесняват разочарованията си.. "този не беше истинският човек" например.. Но от друга страна, като сравниш.. ще има човек, който си обичала по силно от другите и любовта ви е била по красива и сигурно тфа е истинската любов.. Поне аз така си го обеснявам..
    Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всички свои неща, които не си купил с пари.

Има любов. Истинска и чиста любов.
    Само хората, които я изпитват или са я изпитали могат да го разберат. Много малко други хора успяват. Любов е един човек да ти е напълно достатъчен и да означава всичко за теб. Да не можеш да си представиш живота без него, защото ти възприемаш света чрез него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    In Your Mind
    Е като си разочарована ест, че така ще мислиш!!!
    I love you...

Цитирай Първоначално написано от iskam
    Любов е когато мисля през повечето време за него или когато се чувствам добре в негово присъствие или ми липсва, когато не е с мен.. и т.н. Любов е когато си привлечен силно от вътрешните и външните качества на даден човек(може и само от вътрешните.. май).. А за така наречената истинска любов.. какво да ти кажа.. аз не вярвам че съшествува такова нещо.. просто хората така обесняват разочарованията си.. "този не беше истинският човек" например.. Но от друга страна, като сравниш.. ще има човек, който си обичала по силно от другите и любовта ви е била по красива и сигурно тфа е истинската любов.. Поне аз така си го обеснявам..
    Това къде го прочете.

\/
    Vladoka rulzzz

ne

Любовта е подла лъжа.Игра на чувства и сълзи!!!тя е просто....едно разочарование...
    ...is just too little too late...

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че има любов.

malko razo4arovana
    Guest

Re: ne

Цитирай Първоначално написано от GalleNo_MoMi4eNce
    Любовта е подла лъжа.Игра на чувства и сълзи!!!тя е просто....едно разочарование...

i az taka mislq ...ili moje bi ne sam popadnala na 4ovek,zatova se razo4arovam, no rano ili kusno kakvato i da e lubovta, tq iz4ezva..ostava samo navika

Град
    Квартала
    Има любов-истинска,искренна и безкористна
    Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!

mangustoRiva
    Guest
    Aleandra е права.Отговора ми е като нейния

Супер фен
    Град
    Мбабане
    да не са те резнали, че пускаш темата ?

malko razo4arovana
    Guest
    ne sa me reznali ...prosto sam s 4ovek ,koito ne e za men

Мега фен Аватара на iiirish
    не съм се влюбвала... не знам дали има, но всеки се надява! е дано има, макар че леко се съмнявам вече

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Истинска любов ли .. ми сигурно има , ама не за всеки .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    в някой случаи сигурно е второто...НО ако има човек с който лягаш и ставаш...не можеш без него...и т.н...е не е ли той истинската ти любоф?!? Нз но аз мисля че тя все още съществува, макар и в променен вариант не точно като в приказките

ima LUBOV !!! i to istinska i ve4na !!! trqbva samo malko da se ogledate

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Фифти фифти

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Фифти фифти
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Guest
    Има любов

Има взаимноизгодно сътрудничество, всъщност както и да мислих за любовта, все дотам опира.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си