- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Lubov li ... ?xax
Здравейте искам да ви питам какво ви е мнението за истинската любов...Има ли такава? или тя одавна е изчезнала някъде, а ние просто се залъгваме, че е любов, за да не останем сами. Аз мисля че е второто![]()
![]()
Любов е когато мисля през повечето време за него или когато се чувствам добре в негово присъствие или ми липсва, когато не е с мен.. и т.н. Любов е когато си привлечен силно от вътрешните и външните качества на даден човек(може и само от вътрешните.. май).. А за така наречената истинска любов.. какво да ти кажа.. аз не вярвам че съшествува такова нещо.. просто хората така обесняват разочарованията си.. "този не беше истинският човек" например.. Но от друга страна, като сравниш.. ще има човек, който си обичала по силно от другите и любовта ви е била по красива и сигурно тфа е истинската любов.. Поне аз така си го обеснявам..
Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всички свои неща, които не си купил с пари.
Има любов. Истинска и чиста любов.
Само хората, които я изпитват или са я изпитали могат да го разберат. Много малко други хора успяват. Любов е един човек да ти е напълно достатъчен и да означава всичко за теб. Да не можеш да си представиш живота без него, защото ти възприемаш света чрез него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Е като си разочарована ест, че така ще мислиш!!!
I love you...
Това къде го прочете.Първоначално написано от iskam
\/
Vladoka rulzzz
Любовта е подла лъжа.Игра на чувства и сълзи!!!тя е просто....едно разочарование...
...is just too little too late...
Първоначално написано от GalleNo_MoMi4eNce
i az taka mislq ...ili moje bi ne sam popadnala na 4ovek,zatova se razo4arovam, no rano ili kusno kakvato i da e lubovta, tq iz4ezva..ostava samo navika![]()
Има любов-истинска,искренна и безкористна![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
Aleandra е права.Отговора ми е като нейния
да не са те резнали, че пускаш темата ?![]()
ne sa me reznali ...prosto sam s 4ovek ,koito ne e za men
не съм се влюбвала... не знам дали има, но всеки се надява! е дано има, макар че леко се съмнявам вече![]()
ima LUBOV !!! i to istinska i ve4na !!! trqbva samo malko da se ogledate![]()
Първоначално написано от LO6IQ
![]()
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Има любов![]()