абе искам да питам когато се целувате с някой с език усеща ли се вкуса на устата му. Дакажем че примерно устата му мирише лошо или току що е ял нещо - усеща ли се?
emm ne moje da se kaje 4e se yse6ta ... yse6ta se samo kat e pil :P
И когато е ял лук Блякс ...![]()
Ма иначе усеща ли се някакъв(гаден) вкус?
Ами какво да ти кажаТо ако е хапнал малко така шкембе с много оцет и чесън няма начин да не се усети хахаха, но пък то хич не е лошо човек да използва и малко паста за зъби ала бала дъвки нещо ала бала ако е решил да се целува, защото на нито един от партньорите няма да му хареса човека срещу него да му се поиздрайфа на новата фланелка специално облечена за случая
![]()
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Ся последно усеща ли се или не? Ама остайте тва шкембе, чесън и нз си кво. Няям намерение да ям!
и ОСВЕН ТВА ПО КОЛКО пъти на дет дА СИ мия зъбите. Аз ги бия по 3-4 пъти
Достатъчно, за да ги избиеш всичкитеПървоначално написано от АзЗзз
![]()
Тва беше добро!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Ми предполагам се усеща.Приятелят ми досега не е имал лош дъх или поне не си го е позволил, но не мисля, че ще има проблем.
Ми дано с тея неща и аз да няям проблеми че винаги се притесняям дори и преди тва да съм си мила зъбите 10 пътиПървоначално написано от koalka
Много ясноАми препоръчвам ти преди всяка среща с нея да си миеш зъбите, за да няма
от нейна страна
![]()
AE PREDI VSQKA SRESHTA LAPAI EDNA DAVKA I NQMA DA SE PRITESNQVASH ZA NISHTO,I SI SPAZVAI DOBRA HIGIENA NA USTATA I VSI4KO SHTE E OK.E RAZBIRA SE 4E AKO IMASH NEPRIQTEN DAH NA USTATA,TOZI KOITO TE CELUVA SHTE USETI I TAKA RISKUVASH DA GO OTBLASNESH OT SEBE SI!!!
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
Абе усеща се и то наистина... Една беше пила сок ананас и го усетих доста добре![]()
Ама идва и лошата част-ако е ял/а нещо гадно... Изпитвал съм го с дюнер -Иуулл...![]()
Усеща се и оше как...!!!По-добре си мий зъбите винаги преди среща,и задалжително имай в себе си дъвки!
You lift me from up above
Your unconditional love
Takes me to paradise
Preporychitelno e da spazvash dobra ustna higiena i primerno kogato izlizash predi tova da si izmiesh hubavo zybkite,no ako nqmash taq vyzmojnost (primerno,ako shte izlizash vednaga sled daskalo) si kupi dyvka,tq syshto vyrshi rabota!![]()
I naistina se useshta dyhut,kogato se celuvash!Predstavi si si ql neshto (kato diuner ili chesyn primerno) i posle se celuvash!Na men ne mi se e sluchvalo i dano ne mi se sluchva!
![]()
Абе усеща си се....може и малко,ама се усеща.Една дъфка преди да излезеш и няма да си имаш проблеми
a w situaciq 4e ste nawyn s gadjeto ot otdawna i qdete ne6to..posle?
use6ta se mn qsno...
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
абе кфи дъвки кви 5 леа като се целувам с някой искам да усетя неговия си вкус а не примерно на ментос или нещо от сорта.. Иначе при целувката вкусът е.. никакъв, смисъл че усещаш езика на другия и е едно такова меко и хлъзгаво абе супееер яко като си ял сандвич.. ми мини през вас и си измий зъбите .. пастата за зъби не се усеща.. тва е в общи линии и един въпрос към автора на темата - за първи път ли ще ти е![]()
![]()
![]()
![]()
Da za purvi put 6e mi e!
ili puk 4esun.. napravo..Първоначално написано от vilsyn
![]()
усеща се..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!