- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво требва да значи тва????????????????
Момчето което обичам ,ми каза че ме обича вече само като приятелка![]()
![]()
,а скъсахме 2 дена преди тва,а ми викаше едни работи че е мн сериозен,че мн ме обича.Как за 2 дена сичко стана лъжа?Казва едно,а прави друго,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха просто е поредният, който незнае какво означава тази дума, ето така става
преодолей го![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ами сигурно си е намерил някоя друга........ дето го привлича повече от теб или има нещо повече от теб или си му омръзнала. от моя клас като се сетя през седмица момчетата си сменят гаджетата кат носни кърпички направо....... ги сменят.......Първоначално написано от Деаа^И^неЩасНицИ
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Абе вие не разбрахте ли че това любов го има само в пруиказките с хепи едн? МОже да е просто привличане, да харесвате някого, да ви е прятно с него, ама той любов...мисля че е на по-следващите етапи.
abe toq si nqma ponqtie ot dumata obich mai?
хаХАХХАХАХАХАХХАХАХххаХАХ АхахАХАхААхАХ ЕМИ била си гавред н00б ш=
поредния глупак неразбиращ истинския смисъл на думата "Любов"![]()
Ей миличка не страдай за него -не си стрyва според мен ... може да си била просто поредната бройка за него... а ти ще намериш друго момче което ще те обича- повярвай ми!!! Остави го тоЯ- Не си заслужава...така мисля..
знам че ще е трудно но...мога да ти пожелая само УСПЕХ
![]()
Verno e, povyrhnosten glupak e bil,ama mi e 4udno kak na mom4etata im e tolkova lesno da kazvat taq dumi4ka(obi4am te),a momi4etata,pone az ne q kazvam ako istinski ne q 4uvstvam?
Намерил е друга хралупа за лешниците си.Първоначално написано от Деаа^И^неЩасНицИ
![]()
![]()
![]()
ма той даже и след тва дет ме отреза,продължава да ми клика ,дали се гаври с мен?да го забравя ли или да се опитам да възстановя нещата??????
kratko i to4noПървоначално написано от priti_kiti
i ne go uprekvaite mom4eto 4e ne razbira zna4enieto na dumata liubov, az go razbiram no sum go ispitval 2-3 puti, puk na vsqka kazvam 4e q obi4am puk samo q haresvam, vsqko mom4e kazva na gadjeto si 4e q obi4a, no ne e zaduljitelno da e istini nali?
zabravi go, ve4e sigurno si e nameril druga, taka 4e i ti si nameri drug
ами мисля,че първо трябва да израсне малко повечко и тогава да ги разправя тези.А пък ти не се хващай на всеки който ти ги разправя тези.Когато някой те обича,ти самата ще го усетиш,без да ти го казва
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Milichka po dobre go zabravi shtom e postupil taka qvno naistina ne e dorasnal za da bude s teb...Tova che si e mislel che te obicha samo pokazva kolko ne e naqsno s chustvata si
A kolkoto do klipvaniqta..ili prosto se gavri ili mojebi mu e doshul ukula v glavata i iska da opravi neshtata no i v dvata sluchaq ne mu zvuni ne mi klipvai ne mu prahstai sms...sega tochno mu e vremeto da razbere kakvo e zagubil
Неподходящ размер на снимка в подпис!
xaxaxa naprotiv kopeleto hi4 ne e glupak ami e ot nai mrazenite vuv foruma t.e. BROIKADJIA ... rabotata qsna...
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Това означава,че си е говорил ей така...без да знае какво казва.Той не те е обичал...за два дни една любов не изчезва.Не мисли за него и се опитай да го забравиш.Трябва да разбереш,че това момче не си е струвало.
Той не знае какво означава думата "обич", щом е станало така.И сигурно е поредния , който се опитва да се направи на голямата работа и да се покаже .Чувството не може да се изпари за два дни-невъзможно е!Определено не е бил сериозен и не е имал сериозни намерения.Ако наистина те е обичал , нямало е да те нарани по този начин, и то толкова скоро след , като ти е признал "обичта "си и.Ми незнам как ще прозучи, но ти се подиграл.
Е на думи всичко става, но на практика...Първоначално написано от Деаа^И^неЩасНицИ
Иначе каже ли ти някой- искам да бъдем само приятели, или обичам те като приятел, значи не те обича, просто не иска да те нарани.
Забрави го,с времето ще успееш![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
За тези 4 месеца,колкото и много да са за мен за него съм била поредната бройка,защото се фанах в мрежите му и колкото и дни да минават след скъсването ни аз продължавам да го обичам
,а той вече си има друга,едва ли вече ще повярвам на някое момче и ще го обичам както беше с тоя нещасник
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,Мерси на всич =D> =D>
ки че ми отворихте очите!!!
dobre e 4e osuznavash 4e toi ne te zaslujava -pojelavam ti da namerish skoro istinskata lubov i da si shtastlivaПървоначално написано от Деаа^И^неЩасНицИ
![]()
uspex
![]()
=D>
burzo pritrupvat tiq 1 put boi 2 puti boi i posle ne pipai 4ujdata jena ...
??????Първоначално написано от KuReC
kvo ne razbra ?