- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- po groznite momi4eta v foruma sa po naduti
Той по-скоро имаше предвид мен...Първоначално написано от RAWRRR
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Абре, че има заядливи форумни моми има, но дали най-заядливите са грозните , не съм обърнал внимание.
Сами по себе си може и да не са заядливи, но ако са в компанията на някой по-привлекателен от тях излиза онова чувство - завист.
Ти в качеството си на какъв определяш кой е грозен и кой е красив?
В качеството си на мен самия. Не мога да имам оценка кой е грозен и кой не е ли ?
2 т. от правилника. Бан на профил
Питах авторът, който дава явно доста меродавно и основоположно мнение относно естетиката у женското тяло, което да ни служи за компас из женския свят.Първоначално написано от LunaTriCk
Предплагам, че и за него важи долу-горе същото.
Това, да имаш собствено мнение за някой, не ти дава право да го наречеш грозен директно. Т.е. какво ТИ мислиш, е лично ТВОЙ проблем и трябва да го запазиш за себе си, а не да квалифицираш.
съгласен съм с автора
И аз така мисля- от форума не ги познавам ..но попринцип
ахамззПървоначално написано от priti_kiti
![]()
f@nt@zi@
в крайна сметка, всички, които се явявате спецове по темата, от позицията на красиви ли пишете ?![]()
Интересното е как всички момичета търчат да пишат , че са съгласни , да се застраховат , че не са грозни![]()
аххахахахаа ...
Ако всеки си пазеше проблемите за себе си, колко скучно и еднообразно щеше да е...Първоначално написано от machoka
![]()
Защо, когато някое момиче е хубаво е позволено да му възхищават, а когато е грозно да не му се казва ? Защо по-рядко е срещан израза "ти кой си, че да казваш, че е красив/а", отколкото "кой си ти, че да казваш кой е грозен" ? Не е ли едно и също ? И в двата случая иказваме оценка, впечатление.
хахах лично аз не се застраховам от нищо.Първоначално написано от OtherDimension
Но при всички случаи Hе се имам за грозна.Просто изразявам мнение,защото тва с комплексираните момиченца,които обиждат само, е много честно срещано..Аз не се имам за "Мис свят",но все пак мисля,че има защо да имам самочувствие..
![]()
![]()
f@nt@zi@
Мне всъщност, за никаква не се пиша, просто аз лично се дразня от чистото заяждане,които проявяват не само момичета.. и то заради някакви комплекси. Може да има и грозни,които не се заяждат, нали?Първоначално написано от Seizure of Power
Но като се замисля.. съм съгласна с едно мнение по-горе - грозното за някой, е красиво за друг. Така че, нещата са много относителни.. просто заяждането е глупаво.
дам, ако си наистина красива другите ще го оценят и без да им си навира в носа "голямата Ви красота"![]()
Ахъм. Така става с почти всички теми, в които се критикува някоя част от населението.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Аз пък не мога да разбера защо всеки път се хващате за тзи комплекси. Всеки си има комплекси и това си е нормално.
А че има такива момичето има, но не е задължително да са грозни. По-скоро момичетата, които се чувстват грозни. Защото има момичета, които се мислят за непривлекателни, а не са такива, както и такива, които си мислят, че са хубави, а пък в действителност са грозни.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
за другите във форума не знам, защото не ги познавам, аз...аз съм грозна и не се надувам.
Това за грозните и злобата специално тук, във форума, е точно така. А относно грозни и красиви - наистина всеки има свое субективно мнение за това, но смятам, че все пак има някои екземпляри, които се изживяват като вечните критиканти и като госпожици "аз винаги съм компетентна" и категорично не са хубави. Докато за едни има субективизъм, то за другите е просто обективизъм. Тоест, ако за едни може да се спори дали са грозни, или не, то за други спора е невъзможен, защото е видимо отдалеч, че не са красиви. Същото важи и за красивите девойчета.![]()
Левски шампион але але!
az ako si pazex si4ki misli za sebesi leleПървоначално написано от machoka
![]()
![]()
a i o6te ne6to da sum kazal na niakoga 4e e grozen??? ne i az ne se misla za krasavec ama kvo! i sum siguren 4e i ti si ima6 mnenie za si4ki do kolko sa te krasivi ili ne ne viarvam si4ki da ti izglejdat perfektniПървоначално написано от machoka
Още една тема,която ми действа диструктивно на самочувствието.
'Що не си гледате ваще парцалки и не ни оставите да си злобеем наволя..ходете си при простодушните красиви фръцли,които ще кимат положително на всичко,което кажете.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
=D> =D> =D>Първоначално написано от RAWRRR