Моя глупав приятел, с който ходим от 9 дена, през последните 4 дена нито ми е званял, нито един смс не ми е писал. Два дена подред му звъня, но той не си дига телефона. И чак след 23:30ч всяка вечер праща по някоя и друга стрела. А днес научих от един негов приятел, че довечера в 23ч му е влака за Бургас, и ще заминаа за Бургас и чак в сряда ще се върне. Е ТВА НА КВО ПРИЛИЧА, ЗА КВО НЕ МИ Е КАЗАЛ, ЗА КВО ТРЯЯШЕ ДА РАЗБИРАМ ОТ ДРУГИ ХОРА?! Ся го налях с едни смс, ма да си знае мястото. Абе да ви кажа чесно големи надежди възлагах за него. Още нищо не е сфършило, ама това начало не ми вдъхва особено голямо доверия за въобще няква връзка между нас двамата, ама както и да е. Абе целия проблем се свежда до тва, че той изобщо не разговаря с мен ако има някакъв проблем, и се опитва да го разреши сам, дори и с приятели не говори за такиа работи. А всъщност не осъзнава, че много хора в случая могат да му помогнат, ама той е инат, и иска сам да се справя със всичко, ама не винаги става тва да не търсиш чужда помощ. Един въпрос към всички вас: КАК ДА ТЪЛКУВАМ ПОВЕДЕНИЕТО МУ, И НЯКОЯ ОТ ВАС АКО Е СПОХОЖДАЛА НА ТАКЪВ, КАК СЕ Е СПРАВИЛА С НЕГО?!
П.с на 16 годинки съм, той на 19, не сме кой знае колко умни и двамата, общо взето държим един на друг, той е по сериозния в случая, а аз съм по лигавата. Е? Кво ви е мнението за цялата тая работа?