- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Momi4eta,probvali li ste?
Vednuj,dokato bqh v banqta i si vzemah du6,se 4udeh kvo da praq i po4nah da si masturbiram po obi4ainiq na4in s du6a,no mi hrumna i 1 druga ideq...zna4i,slojih malko du6-gel na vanata na edna izpuknala 4ast*toi be6e 1 bql takuv* i sednah v/u nego i zapo4nah da se turkam u nego ,vsu6tnost vse edno na samata vana,po koqto se razti4a6e taq malka kapka du6-gel(a toi kakto ve4e kazah be6e edin takuv bql i gusti4uk..mm to4no kato mmm). Vie probvali li ste ne6to podobno ili iskate li? Az svur6ih s golqm kef ot toq moi izmislen na4in! Kajete sega nqkoi svoi po-nestandartni idei! Za proturkvane nqkude? Ima edin na4in s vujence ili s kolan4e,koeto da pluzgate po putkata si i e mnogo qko su6to...ili po nqkakva vlajna povurhnost ili dr podobni? Kvo mislite za moq novoizmislen na4in(s du6-gela,opitaite go,super udovolstvie nosi!) i kak po drug na4in ste eksperementirali? Moje da kazvate kakvo vi vuzbujda-primerno misulta,4e mogat da vi hvanat ili kak prosto obi4ate da go pravite! Izpolzvaite fantaziqta si i razkajete tuk za opita si i namereniqta si!
Mislq che ti trqva maj da te opravq vseki den po minimum 5 pati![]()
Първоначално написано от masturbating
Trqbva ti nqkoq mom4e da ti go vkara celiq obadi mi se ako nenameri6![]()
![]()
Hahu Hihi
momi4etata se sramuvat da si kajat ami da i az obi4am da pravq nai-razli4ni ne6ta da se otpuskam i da si vkarvam prust4eto a kak mi se iska sega nqkoi da mi go vkara rqzkoo oo daa no da ne se otklonqvam ot temataобi4am da masturbiram i nai-ve4e pred priqtelq si za6tooto toi po6turqvaaaa!
Momi4eta skatavki takivaaa \/ Aide priznaite si nai-nakraq! A i na men mi e interesno da 4uq kak se samozodovolqvate! ZA da moga posle az vmesto va6ta ra4i4ka da rabotq po vas
![]()
Авторката на темата е ненормална. Такива неща не се споделят пред цяла България. А като искаш да споделяш що не излезеш навън и да се разкрещиш.
кфо й пука на авторката, че някой ще разбере нали е анонимноАз лично рядко го правя, но има и такива моменти.Под душа най-често.
И аЗ Съм на т'ва мнениеПървоначално написано от Ive70
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Първоначално написано от XaKePa
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
abe daje ako si navita she te bodna!kolko mu e!kaji mi ako iskash!pishi mi na maila john2004kaleka@abv.bg
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?