Zdraveite!Sigyrno vi zvu4i super banalna temano 4ustvata sa edna neizmenna 4ast ot jivota na teenovete.Osobeno v tazi vazrast si mislqt 4e vsi4ko e ei taka prosto i vednaga se hvarlqt i malkite ne6ta.Osnovniq problem e sledniq...imam edin fr izklu4itelno blizyk,koito ve4e blizo godina se zanimava taka da se kaje s 1 momi4e.Do tyk dobre,no rabotite pri tqh/tyi kato gi poznavam i dvamata dobre i sym zapoznat s slu4aq/ ne sa osobeno rozovi.Dosta vreme tq opredeleno go lyje6e i go razigrava6e,toi i prosti dosta tejki proqvi,koito za li4no ne bih.Naskoro otnovo se sybraha i za kratko ne6tata si bqha nared,dori podozritelno dobri pone spored men.Mom4eto za poreden pyt se poddade na izku6enieto i pozvoli da mu vleze pod kojata.kogato toi si misle6e 4e ne6tata ve4e sa naistina hubavi tq mu servira mn pr novina /citiram/ : "ne sym gotova za seriozna vryzka.obi4am te,no ne sym gotova za takova ne6to.na tozi etap ne moga da izdarjam ne6o podobno." Na men li4no mi zvu4i super absyrdno.o6te pove4e 4e tq mu "obe6tava" nqkakfi po leki vzaimootno6eniq,edin vid da e kato mom4e na povikvane.Hilqdi pyti sym se opitval da mu nabiq ne6to v glavata,no nqma nikakaf efekt.Imam nujda ot malko pomo6t i syvet da me naso4ite kak da uspeq da mu pomogna/zn 4e ne e dobre da se me6am v dr raboti no ne moga da go gledam takyf/ i kak e nai dobre da postypi?ako ostane taka nqma li naistina da go boli pove4e ko totalno se opita da q zabravi...vse nqkak de..