- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Tokio Hotel
amz iskam da vi popitam koi sa nai nai lubomite vi pesni na Tokio Hotel?!Spored men grupata e mn qka i mene po4ti si4ki pesni me kefat ama vie si kajete lubimitee![]()
![]()
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
am i tursq edna pesen Tokio Hotel - Beichte Live mislq 4e taka se kazva ama nemoga da q namerq ako mojete pls link4e![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
moje li da pitam tva det pee momi4e li e ili mo4e 6tot s edna fr sporihme i ne stignahme do konsensus
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
води се за момче,ама колко е вярно...![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
mi....... az se 4uvstvam obarkana![]()
![]()
![]()
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Писна ми от такива темаи. Има една тема 50 страници. Достатъчно съм писал за тях в нея. Плюс това една тема 20 страници и още 3-4 по около 10 страници. Не е нужно да правите нови теми!!!
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
За пореден път се доказа колко са глупави и некадърни феновете на групата... =D>
=D> Евала... отивам да плача в ъгълаПървоначално написано от [Lucifer
![]()
![]()
И все пак ще ти дам един пример.
Да си видял тема за някоя от често споменаваните групи в "Свещената тема" ?
Простичък пример с доста елементарно тълкуване... До колко това е така ще кажеш ти.
п.п. Писането на кирилица е едно от условията за използване на форума.
lele tokio hotel sa velikiii!!!!!!!!!!!!!
nai mnogo se kefa na Durch den monsun i Instant karma![]()
te ve4e imat oficialen fen klub v bulgaria!!!!
pro4etete pove4e tuk :www.myspace.com/moon_flowers_bg
ima i sait v koito glasuva6 te da doidat v bg :http://eventful.com/demand?q=tag%3Ab...&page_number=1[/url]
тия са супер педали,някъв на расти са води за емо или там квит са,вокалиста момче-момиче,някви с молив за очи![]()
да ги видим след 2-3 месеца никой няя ги слуша !!! ще отшуми туй да ги слушаш и да бъдеш емо
s edna duma i shest bukvi, I 5 tireta : P-E-D-A-L-I
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
стига сте ги обсъждали тез бе !!!! отвратителни са комерсиални са........тва е просто една машина за праене на много пари !! как може въобще да ги харесват !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва е основна човешка заблуда.Първоначално написано от rusalkata_
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Ох, пак ли се почват темите с Токио Хотел?Към авторката-тъпи са, приеми го.![]()
даПървоначално написано от koalka
и сега тая тма ще е пълна с постове
![]()
което е безмислено...
eehsry 4e pusnah taq tema
ako iskate q zaklu4vaite
![]()
хммчудна работа ht tp : //im g504 . imageshack. us/i mg504/ 6158/16583557 dl2 .jpg
незнам за вас,но на мен ми е странно
има и още
ht tp: // img413. imageshack. us/my. php? image= 5445394lf85368cba5053cfxo7. jpg
Да живеят Токио Хотеллллллллллллллллллллл ллллллллл
Най-яката рок, метъл и пънк групаааааааааааааааааааа
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕе
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
красаавицааа ......
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
qko e![]()
ama e na fotoshop
ama e dobro
Външно сички са момчета.....Първоначално написано от black_heart