- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Tokio Hotel
За музиката на Бил ли говориш?tfa 4e muzikata i e velika a ne e nekfa ligava vi drazni li a? e vse pak va6a rabota...![]()
Дам...и тука повечето от форума слушат лигава музика![]()
ПхахахахахаахахахахПървоначално написано от _SL_
Но всъщност...оу боже колко е сладък!![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
neshto po-hubavo ot tebe we pedal dolenПървоначално написано от 182+44_4adel
ТОКИО
+
ХОТЕЛ
=
ТОКИО ХОТЕЛ
Абе мнго са си готими момчетата и аз много си ги лофкам,вие като не ги харесвате не пишете във тоя форум!A по темата-обожам всичко тяхно
Tokio Hotel fur immer!!!![]()
любимата ми песен ще е,когато този персонаж го целат със стрелички за дартс и пищи,като одран.Първоначално написано от malone
Харесват ми песните им. Това, че Бил се облича еди си как, не ги прави по-тъпа група. И аз бях много отрицателно настроена към това, да слушам Токио Хотел. Заради визията на Бил, смятах цялата група за тъпа. Пък и приятелките ми ми го казваха това. Казваха, че били тъпи, че музиката им била тъпа и т.н. И аз свикнах с това. Така ми беше в главата. Никога не бях чувала тяхна песен, нито пък приятелките ми бяха, но така ми бяха встълпили, защото Бил се обличал еди си как, гримирвал се еди си как и т.н и аз бях с такова мнение. Но един хубав, не толкова слънчев ден (просто не беше слънчево) преди около 4 месеца, една друга приятелка, беше чула Monsoon по телевизията. Беше й харесала и ме накара да я чуя. Първо се дърпах, нали, не исках да ги слушам. След това се съгласих, защото все някоя трябваше да отстъпи
Чух я и си мислех "Леле, тя беше права. Наистина е хубава песента". И така, реших да си изтегля още техни песни, които ми харесаха. Вече съм регистрирана в няколко английски сайта, имам техни значки, плакати, на компютъра и телефона си имам и 3-те им албума, както и над 1000 техни снимки и GIF-чета. И най-важното - искам да отида на техен концерт (а по принцип мразя концертите). И това, само, защото чух една единствена тяхна песен. Ако не знаех как изглежда Бил, или просто не бях толкова повърхностна, щях да чуя тяхна песен по-отдавна. Не съдете по външния вид, това е наистина ужасно. Песните им по принцип са наистина хубави, но хората си изграждат различно мнение, заради външния вид на Бил. За разлика от други, които харесват Токио Хотел, само заради външността на Бил и Том, а си нямат и представа от техните песни.
Не мога да кажа, че ги "лофкам" както едно момиче преди мене каза, защото ми звучи лигаво. Не мога да кажа, че ги обичам, защото дори не ги познавам. Просто харесвам музиката им. А колкото до любимата ми тяхна песен... Нямам такава. Всички ми харесват, но може би предпочитам английските, понеже разбирам за какво се пее. И немските ми харесват, но не съм добра по немски (защото никога не съм го учила). А за мене е важно, за какво се пее в песните.
![]()
не мога да ги слушам ..много ми е тежък блек метъла :/
Стига с тея хотелиери![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Как може да ги слушате тея беееТва са жалки подобрия на хора и до един са педали! Кой нормален ще ги слуша тея ...
Не харесвам Токио смотел, следователно нямам техни любими песни![]()
Obi4kam si giii![]()
![]()
Bil e tolkova sladuk ideala mi za muj! Vsichki pesni sa im mn qki kat mi omruzne edna i vednaga se vljubvam v druga! Moqt skup Bil e tolkova talantliv!
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
абе аз наскоро забелязах,че единия/едната е раста бе
пхахаххахаххаххахахахахах ахахаха
![]()
mn sa qki te sa nai dobrata grupa haresvam vs tehni pesni mn sa dobri a bill i tom sa mn sladki
Такам...ако бъдем трезвомислещи.
1) песните не са лоши, даже може и хубави, ако не искаш особено много от музиката и не е нещо важно за теб, а колкото да минава времето.
2) визията на бандата е ужасна, точно като насочена за някъде 12-13 годишни деца, които си мислят, че това да си в грим и с откровено женствено излъчване е тех ЬKEWLZЬ
3) лириките си е ебало майката отвсякъде. За мен голяма част от творчеството на една група зависи и от текстовете, дълбочината им, етс етс. Тук такива неща... няма.
4) според мен е срамно дечица с такава визия да се наричат от мъжки пол и да бъдат възприемани така.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
така еПървоначално написано от blueangel11
ебати пичките са![]()
Какво толкова им харесвате?Хубавите песни,със смислен текст?Мъжествеността на Бил?
Просто не стават.Можеш да си ги слушаш,за да си запълниш времето,ако нямаш какво да правиш,ама като чуя някой:"Влюбена съм в Бил",заклевам се,готова съм да се напикая от смях!
Ami Tokio Hotel sa unikalni!Pesnite im sa strahotni...awe super sa!!!TH mi e liubimata grupa!!!! A ina4e vsi4kite im pesni sa strahotni,oba4e nai-mn me kefi Ich bin nich' ich![]()
My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities
e,не знам за теб,но аз виждам разлика м/уПървоначално написано от BebeTooOoo
http://hotmusicbeat.com/wp-content/u...okio-hotel.jpg
и
http://www.metal-invader.com/intervi...morphis_03.jpg ,да кажем
няма нищо по-опасно от емо културата. И странно защо ги слушат предимно момичета и ги харесват и като "мъже" , какво хубаво намирате в тези педераси, не те направо са травестити. И понеже не обичам да плюя нещо без да го познавам - гледам съм 6-7 техни песни с БГ или английски субтитри и бях поразен от това колко депресиращи и подтикващи към самоубийство може да са те. А наспкоро четох, че текстовете им били мн зрелиПървоначално написано от Muse_of_Madness
![]()
. Това е пълна противоположност на анархията и е недопустимо хора на 14 години да разсъждават по този начин
![]()
Знаеш ли че вкуса на младите дами в момента се изменя рязко и някой ''жадни'' за любов , пичове , го следват неимуверно.Затова модата за мъже и жени в момента , много си прилича.Затова може би скоро време , тези който си отстояват позицийте ще се предадат на масите, и България ще стане еднополова държава.Според мен се обличат така да провокират публиката , да подтикнат към различното.Точно затова и аз не им се паля , да се правят на момичета , не ми пукаПървоначално написано от joalbrito
Дразнещото е че Том се гаври с 2 култури едновременно и се чудя как още си е всичките зъби ...
Скайп: doombringer2006