.
Затворена тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 186

Тема: Tokio Hotel

Оле кво емо кви пет лева xDDD
    По въпроса с текстовете-едно 70% от преводите на бг са доста неточни.Уча немски и макар да не го знам добре,горе долу разбирам.И това че са били тъпи и безмислени е такава глупост...Те почти нямат песен в което да няма някакво послание.А самоубийствени такива изобщо няма
    Не са педали,но дори и да бяха,какво от това?Няма ли преуспели хомосексуални изъплнители,които издават качествени продукти?
    По въпроса с визията на Бил-от 12 годишен ходи така,а на 10-11 си боядисва косата черна.Едва ли го прави само за да бъд интересен а защото това е начина по който иска да изглежда.По добре отколкото да се прави на друг пред публиката само и само да не го наричат гей нали?

Когато има много еднакви изпълнители(например тия в ар енд би-то) биват оплювани,когато някой изпъква от останалите-пак бива оплюван.Е на вас угодия няма!

Тва е наи-яката група хораааа Любими песни...всички,но най-вече 1000 meere,An deiner seite,Trough the monsoon,Heilig и Ich bin nicht ich!

Цитирай Първоначално написано от black_heart
    moje li da pitam tva det pee momi4e li e ili mo4e 6tot s edna fr sporihme i ne stignahme do konsensus
    Бих спорила с часове по този въпрос, честно!

По темата. Слушах ги известно време, но добре че спрях! Защото се отвратих. Уж са "рокгрупа", но не, оня там се облича като рапър.. За вокалист/-ката казах, другите двама са невидими. Песните им пък наподобяват пародия на погребални или биха се нарекли "последните писъци на измъчените глас и китари".

Това е мое мнение и не ангажирам никого с него..

Цитирай Първоначално написано от machine_shot
    Дразнещото е че Том се гаври с 2 култури едновременно и се чудя как още си е всичките зъби ...
    и аз тва се чудя

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    рок ми е хуя!

пак те питам...сравни ми мижавите травестити с def leppard или led zeppelin примерно
    сравни ги! и тогава ми приказвай че тея дребни лайна били рок
    тя дали е чувала въобще за тях?

Btw, никой ли не зацепи, че музата на лудостта се ебаваше ;р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

TOKIO HOTEL SUXXX ебати педалите са честно извинявам се на феновете им

Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    По дяволите кой ме накара да отворя тоя раздел и да видя тая шибана тема!??!

Тия лигави педали още ли са живи?
    да,аз чакам да дойдат на концерт в нашта родина та да ги пречукам гадовете мръсни грозни

педали
    както каза един пич
    цитирам"България е поза..." е токио хотел са позири на метъл

Че те никога не са имали претеции че са метъл

Фенчетата се мислят за големите метъли.

такам.. претендират да са нещо като пънк-рок (ако е вярно тва ще е ебати обидата към феновете на пънка)
    единия от тях е на РАСТИ. Каква пънк, рок група(за метъл да не говоря) е това, след като единия от тях е с дреди.
    след това.. другия прилича на зле-гримирано провинциално девойче, което си мисли, че е 'хард'.
    Ми да им сера на групата бе..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Tokio Hotel не свирят нито метал,нито емо....водят се рок група

Ти определено не желаеш да се научиш да четеш..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

ко пишете за тея изпедерастяли лайна не мога да разбера.... те не заслужават цяла тема.....басиииииииииииииии ииииииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииииииии ииии
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Terra incognita!
    Харесва ми групата,въпреки че има много противоречиви мнения относно нея,харесвам много от песните им,нямам точно фиксирана любима!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Голям фен Аватара на alehole
    Токио Хотел не са лоши .. мое мнение де Харесват ми даже многоооо
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Не ми харесват.
    И все пак ако съм много изтрещяла и някой ми пусне шрай,бих могла да се кефя и на това

Няколкостотин мексикански метъли, скейт-пънкари и алтернативни рок фенове обединиха сили в петък, 7 март, и нападнаха събраните в центъра на град Керетаро "емота". По време на разразилия се масов бой са били ранени четирима, а 28 от участниците (22 от които малолетни) са арестувани.

Властите се опасяват, че ще има нови мелета между "железари" и "емоционални", най-вече заради усилена Интернет-кампания в Мексико, призоваваща към саморазправа с "емотата" и описваща ги като "хомосексуалисти, оставящи лошо впечатление у туристите"...

това тряа стане и в България

Град
    Bojurishte
    и на мен не ми харесват TH

Няколкостотин мексикански метъли, скейт-пънкари и алтернативни рок фенове обединиха сили в петък, 7 март, и нападнаха събраните в центъра на град Керетаро "емота". По време на разразилия се масов бой са били ранени четирима, а 28 от участниците (22 от които малолетни) са арестувани.

Властите се опасяват, че ще има нови мелета между "железари" и "емоционални", най-вече заради усилена Интернет-кампания в Мексико, призоваваща към саморазправа с "емотата" и описваща ги като "хомосексуалисти, оставящи лошо впечатление у туристите"...

това тряа стане и в България

това ако стане В БГ ще е мн яко защото накрая ще покажем че не сичко е чалга и срабско

Ако фенчетата се мислят за метъли то едва ли се основават на Токио Хотел а на други групи които също слушат.
    EPu Първо казваш че претендират а после "ако е вярно"...Като не знаеш дали е вярно не мога да разбера защо го споменаваш...И не не е вярно.Просто нямат основание да претендират че са пънк o_O
    Това че единия от тях е с дредове да не би да дава облика на цялата група?Не е вокал все пак.А и той слуша хип хоп.Но щом му се е отдала възможност да приложи уменията си на китарист защо да не го прави?Или трябваше да се облече по друг начин и да казва че слуша друга музика?
    И как разбра че вокал има претенции че е "хард"??Виждал/а ли си му дрехите и аксесоарите че да твърдиш това?
    Да ти сера на доводите които имаш за да ги наречеш тъпи или там както им викаш o_O (нищо лично)
    Не знам защо си измисляте неверни неща само и само да ги плюете...

как може да ги харесвате ужасни са мн Линкин Парк are the best forever и sum 41 също са спр

Цитирай Първоначално написано от cold_arrow
    как може да ги харесвате ужасни са мн Линкин Парк are the best forever и sum 41 също са спр
    RESPECT! SUM 41 :P
    По темата- немога да разбера за кфо тря да плюете тука по тая група ми са и аз не ги харесвам или по-точно са ми безразлични,обаче са постигнали нещо на тея години нали?!

Град
    Ha O/\uMn A3 CbM 3eBC!!!
    tokio hotel tfa e nai smotanata grupa deto nqkoga e sushtestvuvala obache me kefi samo 1 pesen letste tag em klipa de deto babichkata podska4a tiq sa mi mn smeshni prosto

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    ujasno protivni sa mi v moito daskalo polovinata ot momi4etata gi haresvat i nqkoi daje iskali da me biqt 6toto gi mrazq za men sa pozor za muzikata kato cqlo

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Повече от фен
    Град
    sofia
    Awe Tokio Hotel e ebasi tupata grupa i onq Bill e kato pulen pedal i naprao

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си