- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Tokio Hotel
Оле кво емо кви пет лева xDDD
По въпроса с текстовете-едно 70% от преводите на бг са доста неточни.Уча немски и макар да не го знам добре,горе долу разбирам.И това че са били тъпи и безмислени е такава глупост...Те почти нямат песен в което да няма някакво послание.А самоубийствени такива изобщо няма![]()
Не са педали,но дори и да бяха,какво от това?Няма ли преуспели хомосексуални изъплнители,които издават качествени продукти?
По въпроса с визията на Бил-от 12 годишен ходи така,а на 10-11 си боядисва косата черна.Едва ли го прави само за да бъд интересен а защото това е начина по който иска да изглежда.По добре отколкото да се прави на друг пред публиката само и само да не го наричат гей нали?
Когато има много еднакви изпълнители(например тия в ар енд би-то) биват оплювани,когато някой изпъква от останалите-пак бива оплюван.Е на вас угодия няма!
Тва е наи-яката група хорааааЛюбими песни...всички,но най-вече 1000 meere,An deiner seite,Trough the monsoon,Heilig и Ich bin nicht ich!
![]()
Бих спорила с часове по този въпрос, честно!Първоначално написано от black_heart
По темата. Слушах ги известно време, но добре че спрях! Защото се отвратих. Уж са "рокгрупа", но не, оня там се облича като рапър.. За вокалист/-ката казах, другите двама са невидими. Песните им пък наподобяват пародия на погребални или биха се нарекли "последните писъци на измъчените глас и китари".
Това е мое мнение и не ангажирам никого с него..
и аз тва се чудяПървоначално написано от machine_shot
![]()
тя дали е чувала въобще за тях?Първоначално написано от _SL_
Btw, никой ли не зацепи, че музата на лудостта се ебаваше ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
TOKIO HOTEL SUXXX![]()
ебати педалите са честно
![]()
извинявам се на феновете им
![]()
да,аз чакам да дойдат на концерт в нашта родина та да ги пречукам гадовете мръсни грозниПървоначално написано от _Becko_
![]()
педали
както каза един пич
цитирам"България е поза..." е токио хотел са позири на метъл
Фенчетата се мислят за големите метъли.
такам.. претендират да са нещо като пънк-рок (ако е вярно тва ще е ебати обидата към феновете на пънка)
единия от тях е на РАСТИ. Каква пънк, рок група(за метъл да не говоря) е това, след като единия от тях е с дреди.
след това.. другия прилича на зле-гримирано провинциално девойче, което си мисли, че е 'хард'.![]()
Ми да им сера на групата бе..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Tokio Hotel не свирят нито метал,нито емо....водят се рок група
Ти определено не желаеш да се научиш да четеш..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ко пишете за тея изпедерастяли лайна не мога да разбера.... те не заслужават цяла тема.....басиииииииииииииии ииииииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииииииии ииии![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Харесва ми групата,въпреки че има много противоречиви мнения относно нея,харесвам много от песните им,нямам точно фиксирана любима!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Токио Хотел не са лоши .. мое мнение деХаресват ми даже многоооо
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Не ми харесват.
И все пак ако съм много изтрещяла и някой ми пусне шрай,бих могла да се кефя и на това![]()
Няколкостотин мексикански метъли, скейт-пънкари и алтернативни рок фенове обединиха сили в петък, 7 март, и нападнаха събраните в центъра на град Керетаро "емота". По време на разразилия се масов бой са били ранени четирима, а 28 от участниците (22 от които малолетни) са арестувани.
Властите се опасяват, че ще има нови мелета между "железари" и "емоционални", най-вече заради усилена Интернет-кампания в Мексико, призоваваща към саморазправа с "емотата" и описваща ги като "хомосексуалисти, оставящи лошо впечатление у туристите"...
![]()
![]()
това тряа стане и в България
и на мен не ми харесват TH
Няколкостотин мексикански метъли, скейт-пънкари и алтернативни рок фенове обединиха сили в петък, 7 март, и нападнаха събраните в центъра на град Керетаро "емота". По време на разразилия се масов бой са били ранени четирима, а 28 от участниците (22 от които малолетни) са арестувани.
Властите се опасяват, че ще има нови мелета между "железари" и "емоционални", най-вече заради усилена Интернет-кампания в Мексико, призоваваща към саморазправа с "емотата" и описваща ги като "хомосексуалисти, оставящи лошо впечатление у туристите"...
това тряа стане и в България
това ако стане В БГ ще е мн яко защото накрая ще покажем че не сичко е чалга и срабско![]()
Ако фенчетата се мислят за метъли то едва ли се основават на Токио Хотел а на други групи които също слушат.
EPu Първо казваш че претендират а после "ако е вярно"...Като не знаеш дали е вярно не мога да разбера защо го споменаваш...И не не е вярно.Просто нямат основание да претендират че са пънк o_O
Това че единия от тях е с дредове да не би да дава облика на цялата група?Не е вокал все пак.А и той слуша хип хоп.Но щом му се е отдала възможност да приложи уменията си на китарист защо да не го прави?Или трябваше да се облече по друг начин и да казва че слуша друга музика?
И как разбра че вокал има претенции че е "хард"??Виждал/а ли си му дрехите и аксесоарите че да твърдиш това?
Да ти сера на доводите които имаш за да ги наречеш тъпи или там както им викаш o_O (нищо лично)
Не знам защо си измисляте неверни неща само и само да ги плюете...
как може да ги харесвате ужасни са мн Линкин Парк are the best forever и sum 41 също са спр![]()
RESPECT! SUM 41Първоначално написано от cold_arrow
:P
По темата- немога да разбера за кфо тря да плюете тука по тая група ми са и аз не ги харесвам или по-точно са ми безразлични,обаче са постигнали нещо на тея години нали?!![]()
tokio hotel
tfa e nai smotanata grupa deto nqkoga e sushtestvuvala obache me kefi samo 1 pesen letste tag em klipa de deto babichkata podska4a
tiq sa mi mn smeshni prosto
![]()
ujasno protivni sa mi v moito daskalo polovinata ot momi4etata gi haresvat i nqkoi daje iskali da me biqt 6toto gi mrazq za men sa pozor za muzikata kato cqlo![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...