- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Tokio Hotel
Първоначално написано от d1zzy
Suglasen sam![]()
еее нека имат избор:Първоначално написано от ucnaHчE
Сапун или веро?
Хмм.. я по-добре веро, че те без това са мйеки, от тях хубав сапун няма да станеПървоначално написано от joalbrito
![]()
nai dobre oniq starite sapuni deto pra babami gi praeshe ot mas li ddzpone she merishat na prase
![]()
Днеска пред НДК имаше около 30 фенки на Токио МотелНямам представа какво правеха
Ама отнесоха доста псувни...даже една налете на бой на едно 12-13 годишно дете
![]()
we give it all.
всичко беше отишло да ги храни скейтъри, байкъри ...![]()
we give it all.
lelee pa da mi naleti nekoq takava na mene she is4upq kostite az inache ne biq jeni no teq bih gi spukal![]()
Tokio hotel = na kup4ina laina
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Ама моля ви се, как може да говорите против фенките на токио мотел?Те са най-готините фенки!! Кога иначе може да видиш 12 годишна пикла да те псува на майка (и каквото друго се сети) и да те заплашва, че ще те счупи от бой?
Пък и чии други фенки ще им хрумне великата идея да преправят химна на България на ода за великите токио мотел..
С музиката да се срещнем пак се разбрах -
и ето тя не закъсня, и аз не закъснях.
Попитах я "Този път къде ли ще ме водиш?",
а тя без глас отвърна "Там, където летиш, а не ходиш"
Mi nz ma te i da psuvat ne mogat po skoro umeqt da se emocionirat.Първоначално написано от d1zzy
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Аа, псуват си дечицата, и то така разгорещено и задълбочено, че по някое време докато им четеш глупостите почваш да се чудиш дали това е 12 годишно момиче или дърт каруцар. Ама толко им е и акъла, щом си падат по тия педали...Първоначално написано от lsd43
С музиката да се срещнем пак се разбрах -
и ето тя не закъсня, и аз не закъснях.
Попитах я "Този път къде ли ще ме водиш?",
а тя без глас отвърна "Там, където летиш, а не ходиш"
to i ti sigurno se vodi 4e ima6 mozyk ama kolko e vqrno....Първоначално написано от rusalkata_
Ebati kolko ste typi vsi4ki antita ne ste slu6ali 1 tqhna pesen ne ste pro4eli 1 tehen tekst (symnqvam se 4e imate mozyk da go napravite no tova e dr vypr ) i davate mnenie zadryjte go za sebe si kogato imate parite im ili slavata im togava govorete zasega na nikoi ne mu puka kakvo mislite za men vsi4ko e prosto zavist![]()
![]()
![]()
![]()
a 6to se otnasq do temata obojavam vsi4kite im pesni zavisi ot nastroenieto mi no po princip spring nicht mi e lubima
TH SUX!![]()
![]()
![]()
Поредното заблудено дете,пууу те мн бреПървоначално написано от blueangel11
![]()
;]
FTH
НА САПУН
![]()
ФТХ
schrei <- мисля че така се пишеше тя ми харесва щото само нея съм слушала![]()
ае стига бе антита не ви харесват добре не ги слушайте пффффффффф
П.П. имам 3 от албумите им пишете лично праштам абслол1тно всичко което искате аз съм добро съществоае със здраве
а по темата ми най ми харесва сега monsoon т.е. английска версия иначе всички са хубави Tokio Hotel Fur immer !!! и са ш кажа още един лаф Токио хотел Рулззззз![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а и бил уж е момче ама не съм забелязала за сега много негови прояви малко ме съмнява защооо не искам мн го обичкам![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
ТХ SUX![]()
![]()
![]()
Не искат да ми пратят снимки от боя.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Това група ли беше?
не .... четири педерасчетаПървоначално написано от plmn``
![]()