- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Tokio Hotel
men noviqt album me kefi
Ами само да ви кажа - момчета са!И то не само вънншно! Относно групата - кефят ме и то много...и невиждам скоро да се откажа от тази музика която правят,защото наистина са добри.Който не ги харесва просто да не им обръща внимание и толкова.Песните които ми харесват са Totgeliebt, Spring Nicht,Ich brech aus,Instant Karma и др.
Първоначално написано от Анонимко
Хаххахах... Те външно са момичета, бе![]()
А, иначе, ти, предполагам, си ги проверявала![]()
![]()
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Е добре не ти харесват ама що тогава влизате в темата и дразните феновете им ? А да дам по темата не ме кефат особено много освен Томи деПървоначално написано от ErinEverly
![]()
![]()
![]()
R.I.P. BIG PROOF vinagi 6te te pomnim !!!
тези момичета(редом с мен) са повече отколкото хора си виждал в жалкия си животец.Първоначално написано от DetE-Idi0t
всички песни са ми любими особено der letzte tag
Ами всичките песни на Tokio Hotel си ме кефат!Мноооооооого си ги обичкам!Направо не мога да им се нарадвам!
![]()
Men 1-2 tehni pesni me kefqt.Na koito ne se dere Bill.V smisal pee si spokoino.Ina4e Tom si e mn qk...
Модератори няма ли?![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Е чек са,ти нали се кефеше на имота...тогава за кво викаш за тия,че са п-е-д-а-л-иПървоначално написано от sWeeT{}PolinCe`
![]()
По темата: Всичкии![]()
![]()
![]()
ми любимите ми песни на токио хотел са следните няколо:
ich bin nicht ich
Reden
Ubers Ende Der Welt
Totgeliebt
Wir Sterben Niemals Aus
Jung Und Nicht Mehr Jugendfrei
forgotten children
final day
by your side
и другите ми харесват,ама тези са ми любими.
подредила съм ги по това коя най-много ми харесва![]()
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
ЛЕле по едно време много ги слушах,ама вече не ми харесват хич...!Но още чат пат си пускам Der letzte Tag,хубава песен. И Schrei добре ми действа![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Групата го е налапала кривия,а тоя дето "пее" и е 40 килца мокър като гледах как се целува с братчето си...пфф.Това ли е бъдещето на поп-музиката
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
1.бил и том тежат по 50 кг със сухи дрехиПървоначално написано от Dissenter
2.те са рок
рок ми е хуя!
пак те питам...сравни ми мижавите травестити с def leppard или led zeppelin примерно
сравни ги! и тогава ми приказвай че тея дребни лайна били рок
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Vie ste pedali!!!Kvo ste zaobijdali mom4etata?! Kat ne gi xaresvate 6to pi6ete tyk??
Sega po temata:Tokio Hotel sa super!Vsi4ki pesni me kefqt mn!Ot noviq album na nemski Zimmer 483 nai-lubimata mi e Stich ins Gl
I Tokio Hotel peqt pop-rock!
АКО ТЕМАТА СЕ КАЗВАШЕ "ПЕДАЛИ ЛИ СА TOKIO HOTEL" ДА ПИшЕТЕ ТАКИВА ГЛУПОСТИ.оСТАВЕТЕ ДА ПИшАТ ТЕЗИ,КОИТО ЩЕ ОТГОВАРЯТ ПО ТЕМАТА,А НЕ КОЙ К'ВОТО МУ СКИМНЕ.![]()
И така ПО ТЕМАТА:
Любими песни
1.Schrei
2.Rette mich
3.Gegen meinen willen
всеки може да си пише в която си иска тема
вие недейте да философствате много много
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Tokio Hotel sa nomer 1
e tfa sa pesni4kite koito nai mnogo me kefqt :
ich bin nicht ich
Ubers Ende Der Welt
Wir Sterben Niemals Aus
Final day
Der Letzte Tag
vseki si ima mnenie i vkus , no men li4noi stra6no mnogo mi haresvat , i vokalista e MOM4E tfa 4e e EMO BOY ne ozna4ava 4e e pedall nito toi nito nqkoi ot drugite , az li4no gi obojavam , nenormalni pi4ove sa a i pesnite sa i mnogo gotini , 6to vie kfo i ne haresvate a? pedali bili ...abe dobre li ste beeeeeeeeeeeee lele mn ste zle si4ki nz kak moje da gi nari4ate 4e sa pedali , tfa 4e muzikata i e velika a ne e nekfa ligava vi drazni li a? e vse pak va6a rabota...MNOGO GI LOFKAM TOKIO HOTEL !!! |_|
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Слушам Токио Хотел и го правя не заради тях , а защото музиата им ми харесва.Това как изглежда и как се облича...(Бил) той си го е избрал.Незам защо , но може би по този начин е по - интересен , да привлече внимание с този вид.Немога да кажа , че е педал , защото не е.Има си приятека от няколко месеца , както и брат му (Том).Това , че е с дъга коса или че си слага молив не означава нищо.Че те почти всички метъл или рок групи - вокалите им са с дълги коси.Все па всеки си има вкус и мнение...някой ги харесват , някой не.
Почти всички песни ми харесват...но най - много
Det Letzte Tag
Rette Mich
Durch Den Monsun
Schrei
Ich Bin Nicht Ich
Ubers Ende Der Welt
иии много още...![]()
http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=488925
баааааааааааааааааааааааа ахахааххахахахахахаххахах ахахахахахаха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ахахахахахаххПървоначално написано от _SL_
![]()
![]()
тва лапе е на не повече от 12 годинки
![]()
![]()
АХАХАХАХАХАХАХАХА!! ЕТО ТОВА Е!! ТИПИЧНИЯ ОБРАЗ НА ФЕН НА ТАКАВА ГРУПА! АХАХА БАХТИ МАЛОУМНАТА ПРИЧЕСКА.
че и аз съм им фенка ма моят образ не е такъв(по-добре е).кат не знаеш не се обаждай.Първоначално написано от Анонимко