- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не оставайте с грешни впечатления
Предната ми тема доказа тезата, че много от вас ( а и не само от форума, ами и по света), бързат в преценката си за един човек, без да познават или опознаят.
П.С. Щом имам приятели, на които мога да разчитам, щом имам семейство, с което се разбирам just perfect, щом в даскало нещата вървят добре, щом имам човек до себе си и още куп добри познати, от които рядко се чува лоша дума за мен (отбелязвам РЯДКО, а не ХИЧ)м значи не съм някоя надута глупачка с високо самочувствие и тем подобни. А и хайде моля ви се, какво означава един човек да е надут ?! Пример : Вървите си двамата с най-добрия или най-добрата ви приятелка по улицата, и некъв тип вика за вашия човек "Ееееей, глей го тоя/тая къв е надут". Разбира се в този случай за вас приятелят/приятелката ви едва ли за вас ще е "НАДУТА", но нека видим гледната точка и на този, който го е казал - За него вашия човек е бил някъв добре облечен, с изящна физиономия на лицето, която вкарва царски вид и т.н. Ето това е още едно доказателство, че не трябва да се влияем от външността по никъв начин. Ама как да ви го набия в главите?! (НИКАК).
Подкрепям това, което си казала.
Повечето тук са деца.
Или пък тъпи.
Нека им простим.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Хубаво е да се среща разбиране.. дам дам.Първоначално написано от bungle
![]()
spored men pyk si si mn naduta....tfa mi e mnenieto..xhxah
еееех, деца, деца.....![]()
Повечето не схванаха защо си направила тая тема и веднага почнаха.И правилно казваш... не е правилно човек да се определя по външността.Първоначално написано от bungle
А теб защо те интересува мнението на хора, които взимат прибързани решения, адски предубедени са и са деца или тъпи?
Иначе "надут" приема всякакви различни форми в зависимост от съзнанието на човека. Вярно е, че на доста хора незаслужено им лепват този етикет, но трябва да признаем и че има толкова очевадни примери тук- таме, че направо ти се доповръща. Но, естествено, на някои хора, на които това държание, облекло, начин на говорене им допада същият този "надут" за нас човек е страшен пич.
Гледната точка определя света като добър или лош.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
И на мен това ми е интересно.Хаха, е ти какво искаш да ти кажа като темата, която беше пуснала гласеше"Много ли съм хубава?"?Това говори обикновено за човек с високо самочувствие, което кой е казал, че е лошо?Първоначално написано от Sarabi*
по-скоро говори за тема пародияПървоначално написано от koalka
![]()
всички четат, ама не всички осмислят
коалка , не ти приляга на новата длъжност да се заяждаш с тва момиче (черинка) където видиш нейн пост ?
ако ти е толкова трън в очите помоли шефовете да й сложат бан и да мирясаш
ама няма такова нещо. Пък и тя не се заяжда. Все пак не можем всички да мислим по един и същ начин. Тука във форума чесно казано има сблъсък на интереси. Абе айде, важното е да сме живи и здравиПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Според мен не си надута, а точно обратното. Просто иронизираше темата на онова момиче. Дори мисля, че си някаква забавна шегаджийка с добра визия.
![]()
И така наречените "надути" случайно имат семейства,имат приятели,имат човек до себе си и вобще всичко,което ти си изредила.
Аз лично не коментирам един човек наистина като "човек",тоест дали е надут,смотан,глупав,умен или т.н.,преди да съм го опознала.Ок,мога да пусна коментар за външния вид на някой без да го познавам-случвало ми се е,но да го поставя в графата "надут" само защото ходи по определен начин или се облича по-различно от мен-не.
EPA TE NADUTITE PUTKI SI LICHAT OT KILOMETRI. OBLECHENA PREDIZVIKALTENO, S VISOKO VIRNATA GLAVA I SE PRAVI CHE NE VIJDA NIKOI. NE E NUJNO DA RAZGOVARQM S NEQ ZA DA GO RAZBERA. TO DAJE V POVECHETO SLUCHAI IZOBSTO NQMASH SHANSA DA ZAGOVORISH TAKAVA![]()
Това ви е проблема, момчета. Оплаквате се, че не можете да си хванете готино гадже, а дори не се и опитвате. Какво значи "не е нужно да я зяговарям, за да разбера"? И тя е човек като всички останали. И, представи си, може би е мила и сговорчива, стига да знаеш как да я заговориш...интелигентно. Аман от прибързани заключения.Първоначално написано от Анонимко
Съгласна съм с Барби .. от 'надути' до 'надути' има огроомна разлика ..Първоначално написано от Barbie
п.с. много малко ще разберат какво исках да кажа ама все тая![]()
Първоначално написано от Barbie
аман от феминистки
Първоначално написано от OtherDimension
Къде в изказването ми откри феминизъм?
ето там ,че във всеки твой пост отричаш , че има малоумни ,тъпи п*тки ... да не говорим за 16-годишните к*рвенцаПървоначално написано от Barbie
за тях причината намираш в мъжете
не ти ли е малко неудобно на теб вече ?
ти от вкъщи излизала ли си изобщо ?
ако не си - излезни и само наблюдавай походката на някои каки - фръцкат се като манекенки с 2 леви крака и само се оглеждат дали някой ги зяпа
турили пухчета , розовко , бенбено .. и са голямата работа
наистина не знам в кой свят живееш...
И какво като се фръцкат въпросните каки? Нормална женска суета. Това не означава, че не могат да бъдат приятни събеседници. Това, че аз нося къса пола и дълбоко деколте не означава, че съм прекалено сексуално разкрепостена нито дори че търся мъжко внимание. А съм чувала безброй такива коментари.Първоначално написано от OtherDimension
За 16 годишните "курви", колкото и да мразя това понятие - не намирам проблема в мъжете. Намирам го в училище, в семейната и приятелска среда.
И да, отричам, че има "малоумни, тъпи курви" - всеки човек притежава качества, които ти може да не забележиш, но някой друг да оценява. Не важи само за жените. При мъжете е същата работа. Това, че аз смятам някой за безмозъчен полу-идиот, не значи, че той е такъв. Въздържам се да правя коментари за хора, които не съм имала възможността да опозная.
И не, не ми е неудобно.
OtherDimension защото си мега, хипер, ултра грозен и невзрачен ли си толкова заядлив и озлобен ( видях ти снимките във "Всичко тийн на куп") или просто ти се е случило нещо ужасно в детството. Може би нямаш успех с жените(реторичен, ироничен въпрос-ясно ми е че те отхвърлят). Може би си малтретиран от родителите ти..? Прегледай се..имаш нужда от психическа подкрепа и хирургическа намеса. Кандитатствай за пълна промяна!!! Опитваш се да смачкаш самочувствието на нормалните хора, само защото не си приет от обществото и наподобяваш на червей. Да, червей, не само на външен вид, а и като поведение. Смешен си...комплексиран си...червей си..хахахаПървоначално написано от OtherDimension
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Нали знаеш, че мълчанието означава съгласие. Съгласяваш се, че си нечовешки грозен( това е ясно), съгласяваш се че имаш кофти живот(ами ясно е...), съгласяваш се, че си комплексар ( оо да и това е ясно) Съгласен си и, че смърдиш. Смърдиш на комплексарщина, провинциализъм, глупост и кисело. Може би мълчиш, защото си прекалено прост и незнаеш какво да отговориш? Истината боли грозни човече.Първоначално написано от OtherDimension
Първоначално написано от Анонимко
![]()
OtherDimension надявам се да си си направил някои изводи и заключения и да направиш нещо за себе си.Надявам се да не съм ти създала още един 100001вия комплекс, надявам се да си щастлив.